![]() |
ovo u subotu je super;) ali gade mi se ovi iz HRT-a hebote mućke stavljaju u pola noći ili čak i kasnije....: nono : : baad :
|
ST svaki dan i svih sedam repriza sutra od 11 navečer. : goood : : goood :
|
ma zakaj su promijenili oblekicu T'Pol:( možda kada je vani,na nekom planetu,onda nosi onaj bjeli...a po brodu valjda onaj sivi/crni šta je više
|
Enterprise svakim danom sve bolji i bolji. : goood : : goood : : goood :
MOŽEBITNI SPOILER AHEAD [size=0,5]Sad se samo čekaju Romulanci pa da počne cipačina u velikom stilu.[/size]:burn::burn::burn: |
Ja se ponadao da ce danas objesiti kapetana, odmah bi serija dobila na kvaliteti.
p.s. Nema smile, jer mislim ozbiljno. Ne zelim nista nazao glumcu, samo da se makne iz ST. |
:mad: ma kaj fali kapetanu baš je zakon - po meni čak i bolji od dosadnog (ukočenog) Picarda...:smoke:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego; T'Pol danas spasila stvar... |
:D :D o ukusima se ne raspravlja...:D :D
evo samo da znate moju listu kapetana - (od najboljeg prema najlošijem) 1. Janwey 2. Archer 3. Kirk 4. Sisko 5. Picard |
Citiraj:
To vic ili.... :smoke: |
prije bi to bilo ovako :D
1. Kirk 2. Picard 3. Archer 4. Janwey 5. Sisko kirk je ipak legenda e nitko ga nemoze skinut sa 1. mjesta :beer: |
Nije nego ovako:
1. Sisko a.k.a. nigha captn :D (to mi jedino palo na pamet kod smišljanja nicka, a da ima veze sa ST, sad ćete kazat da se palim na crnce :D :D) 2. Picard & Kirk 3. Archer 4. Janeway |
1.Ja osobno
2.Picard 3.Janeway 4.Kirk 5.Archer 6.Šiško |
Citiraj:
Samo bez ovo Ja osobno to mjesto kapetana prepuštam tebi |
nooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun...... bastar'ds ... sad su pomaknuli u 12 reprize ...... :rambo:
|
Evo, sad bu počelo, čim Mićo završi sa laprdanjem-7 epizoda.
|
Citiraj:
Nisam cijeli tjedan pogledo ni scene |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali je zato zakon za zaćorit dok on laprada...laprda... Samo stišam ton tek toliko da čujem glas i zakrmim za 30 sekundi:D |
:fuming: (s kim sam ja prisiljen postat na ovom forumu:smoke: ) Ja sam odgledao sve sezone ST-a! Od Kirka,preko dosadnog Picarda,do još jadnijeg Siska,do najboljeg Voyagera i dobrog Enterprisea!
|
1.Picard i Kirk-ne mogu se odlučiti koji je veća faca
3.Janeway 4.Sisko 5.Archer |
Dok se vi prepirete oko rang-liste, mene stalno fascinira cinjenica da je kpt.Strijelac (:D ) veliki ljubitelj vaterpola?! :clap:
Mislim, ono, ili je covjek u stvarnom zivotu veliki ljubitelj vaterpola, ili se oni to malo sprdaju nasem nacionalnom sportu? :p |
Zato je Sisko veliki ljubitelj baseballa.
|
a đenvejica je veliki fan uništavanja borga , kirk ubijanja raznih bogova i zavađanja žena dok je picard veliki fan ...... er .... nemam pojma čega ... možda ispijanja čaja :rolleyes:
|
Heh,on se uvijek volio igrati gangstera i privatnih detektiva u holodecku! :D
|
Picard sigurno voli uređivati frizuru:D
|
Earl gray, no sugar no milk !
Powerd by twinings moje omiljeno piče, još da nabavim replikator :) |
na malo Star trek smeha :rolleyes:
http://www.007of9.com/potw/31012000.htm neznam gde je početak .... pa mi se neda gledati kad nemrem do početka dojti ... ak neko dojde do početka nek posta link sim tak da mogu ljepo sve od početka odvrteti :p |
Citiraj:
: lol2 : Ima dobrih... : roller : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:37. |