PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Top Gear@BBC (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63897)

Sam Fischer 12.03.2015. 08:27

Naravno da ga nedaju ljudi :)

http://www.ew.com/article/2015/03/11...eremy-clarkson

Nema njega, nema top geara :)

Mario92 12.03.2015. 13:38

http://www.businessinsider.com/jerem...r-steak-2015-3

Pa ti čovjeku ne daj odrezak :D

Alister 12.03.2015. 13:45

a ruku na srce, ostala dvojica su teži papučari i da nema clarkson-a top gear bi bila puno lošija emisija

Burko 12.03.2015. 13:49

Citiraj:

Autor Mario92 (Post 2749470)

rekla-kazala. s obzirom da JC zdere i pije sve (nikad necu zaboravit sliku njega prosle godine sa karlovackom na stolu, ali i masu specijala gdje jede SVE), prije bi rekao da se sada pojavljuju cudesne stvari u vezi njega, jer eto, vazno je da se prica o tome jer je sada to aktualno..........

ko' kad otvorim 24 ili dnevnik, pa se pojavljuju brutalni clanci jos brutalnijih novinara kako se Kim oblacila prije 15 godina ili seks negjde tamo gdje nema nitko pojma gdje je, ali je bitno jer je seks. vazno je privuci pozornost, nebitno sa kakvim sranjem, bitno je klik.

kako god, osobno ne smatram da je Clarkson neka umisljenja pedercina od covjeka, prije bi rekao da je covjek. sa svojim jedinstvenim nacinom izrazavanja kojeg ima ono, puno desetljeca. nacin koji je humoristican, mozda i uvredljiv ako si tezi oblik zadrtog mozga, ali nikako rasisticki ili u bilo kojem slicnom obliku.

ako ne mozes ili ako ne znas primiti salu na svoj racun, to je tvoj problem ;). pogotovo kod medijske licnosti kakva je JC......
Meksiko se nasao uvrijeden, molim te, drzava koja ti odrubi glavu jer si se kandidirao za gradonacelnika, gdje odes i nestanes...... tip onih koji su se uvrijedili, pa se sada prozivaju.

EDIT.

treba fino otvorit svoj TV, kao sto je DaveTV iz RED DWARF-a. ok, bio bi budget puno manji, ali bi bili slobodniji 1000% nego sada po BBC-jem.

Mar 12.03.2015. 14:16

Pa u zadnjoj epizodi je nekog političara prozva idiotom... kralj.
Kad bi takvih emisija bilo na HTVu, možda bi i plaća pretplatu :D

webstartm 12.03.2015. 14:27

Citiraj:

Autor Mar (Post 2749492)
Kad bi takvih emisija bilo na HTVu, možda bi i plaća pretplatu :D

+1

Al ozb...Lik je bas Covjek sa veliko C xd

panda505 12.03.2015. 14:33

Citiraj:

Autor Alister (Post 2749475)
a ruku na srce, ostala dvojica su teži papučari i da nema clarkson-a top gear bi bila puno lošija emisija

Jednu takvu već imaš. zove se Fifth Gear

OuttaControl 12.03.2015. 14:46

Citiraj:

Autor Alister (Post 2749475)

ma nisu, okej su i njih dvojica, al realno utjecaj je jeremy 60% njih dvojica po 20%

tech 12.03.2015. 20:05

Citiraj:

Autor Mario92 (Post 2749470)

Ma žuta štampa na kvadrat. Te novine svako malo objave neku glupost za njega pa on to demantira na twitteru i veli im da su idioti. Jednom prilikom su ga prozvali racistom jer je svog novog crnog kera nazvao DOGba po onom nogometašu.:hitthewal:

Navodno je pravi problem u gledanosti i u tome da su ga glavešine s BBCa htjeli primirit i bacit cenzuru na njegove izjava pa je iz tog nastala svađa.

Sam Fischer 12.03.2015. 23:51

And there you have it.

Spoiler: Na zadnji izjavu - 21.000+ Complaintsa :D

darkydark 13.03.2015. 00:26

Ali takav nastup imaju kroz 22 sezone i bas zato je gledan...

Juice 13.03.2015. 09:09

Čak ga i premijer David Cameron brani.

:D

http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo...L3_700b_v1.jpg

syss 13.03.2015. 09:29

HAHAHHA koja apsolutna dominacija tinejdžerskog djeteta :D

IcyTexx 13.03.2015. 17:47

EDIT: Niš, skužio sam da je fejk.

EDIT2: Ovo dolje od Juicea je fake.

Juice 13.03.2015. 23:49

1 privitaka
Podrska :D

Privitak 14666

tech 14.03.2015. 01:36

@Jeremydarkson :D

nathan.fake 14.03.2015. 18:00

Quote iz današnje The Sun kolumne:
Citiraj:

As you may have heard, I’ve been suspended by the BBC following a fracas at a North Yorkshire hotel.

I don’t intend to dwell here on what happened then or what will happen in the future.

I’m sure you’re as fed up with the story as I am.

But there has been one Press report this week that was so wildly inaccurate and wrong that I feel I have to speak out in my defence. The Times newspaper said I had been seen using a bus.

I can assure you that things are bad. But they are not that bloody bad.

One of the things that has cheered me is how many people have expressed support in the last few days. I’m touched and grateful.
Kakav kralj :D :respekt:

panda505 14.03.2015. 19:46

Ovo su meni neke od njegovih najboljih izjava:

Citiraj:

I’m sorry, but having an Aston Martin DB9 on the drive and not driving it is a bit like having Keira Knightley in your bed and sleeping on the couch. If you’ve got even half a scrotum it’s not going to happen.
Citiraj:

Assessing Hammond's crash:

Clarkson: "you can see from the tape that the tyre is starting to come apart. Now why didn't you spot that?!"
Hammond: "I had a lot on: I was doing 288 mph."
Clarkson: "What do you mean you had a lot on? I can be in the office on the phone, doing the paperwork, kids are shouting at me, wife etc, but if a lion walks in, I'm going to notice it!"
Citiraj:

I would buy that car if I was the sort of person who looked at their sister and thought, mmmmmm.
Citiraj:

Sure it's quiet, for a diesel. But that's like being well-behaved... for a murderer.
:D

1v@n 15.03.2015. 19:48

Izgleda da je stvar jako ozbiljna i neće biti nastavka sezone, pa ni Top Geara kao takvog, a Clarkson vjerojatno odlazi s BBC-a...

http://www.carscoops.com/2015/03/see...-punch-at.html

nex 19.03.2015. 12:35

May na Twitteru kuka zbog nezaposlenosti, a kad mu postane predosadno ode se provozati u Ferrariju. Ja se uopce ne bih bunio na takvu nezaposlenost. :D

rodney 22.03.2015. 15:40

Ja sam uz njega taman da je pogodio tog urednika, pa da meni na službenom putu ponude mezu umjesto ručka/večere, i ja bih nekog pogodio. Meza ide prije jela, ne umjesto jela.

denied 25.03.2015. 10:48

http://www.jutarnji.hr/gotovo-je-jer...eljem/1319672/

Juice 25.03.2015. 12:00

I prestajemo gledat.

syss 25.03.2015. 12:27

skupa sa ostatkom svijeta.

Ag008 25.03.2015. 12:31

Meni se osobno taj voditelj nije svidao i bio je bahat u RL. Moze doci netko tko ce biti jos bolji

Mar 25.03.2015. 12:54

Pa TG je Clarkson bar 50% i to mu daje draž.
Mogu oni dovesti super voditelja koji je zaljubljenik u aute ali ako će biti kamilica prema Clarksonu onda to nije TG nego Fifth Gear ili šta već, a takvih emisija ima more.

To je kao da si iz Two and a Half Men maka Charlie Sheena, a svi znamo kako je to završilo nažalost ��

OuttaControl 25.03.2015. 13:02

neka to prenosi telegraph, al isti telegraph prenosi i ovo
http://www.telegraph.co.uk/news/bbc/...dict-live.html

10:25 The BBC is still not ready to make the call. A BBC said: "No decision has been made. When we have an outcome, we will announce it."
It is rumoured to be expected this afternoon.

to su nagađanja telegrafa, koji je u rangu 24 sata

al i ako se ispostavi da je istina, pa otic ce sva trojica na drugu televiziju, ja mislin da ce ih svi rado prihvatit :D

vga killer 25.03.2015. 13:24

Masne pare će BBC izgubiti s ovime. Niš, čekamo da krenu s novom emisijom :)

IcyTexx 25.03.2015. 14:09

Ja sam za to da svi zajedno prijeđu na neku drugu slobodniju TV kompniju i ožive i smisle seriju od početka.
Sigurno će biti ponuda da cijela ekipa negdje prijeđe. Bez ovog producenta, jel. :D

nathan.fake 25.03.2015. 14:21

Citiraj:

Autor Mar (Post 2755365)
Pa TG je Clarkson bar 50% i to mu daje draž.
Mogu oni dovesti super voditelja koji je zaljubljenik u aute ali ako će biti kamilica prema Clarksonu onda to nije TG nego Fifth Gear ili šta već, a takvih emisija ima more.

To je kao da si iz Two and a Half Men maka Charlie Sheena, a svi znamo kako je to završilo nažalost ��

Opravo ovo, ako ode Clakson to vise nije to :fiju:

Bez njega ce TG bit samo jos jedna auto emisija, ala 5th Gear.

Ne kazem da ce bit nuzno losa, sam May radi jako dobre i zanimljive dokumentarce, nastavio bi gledat samo zbog njega.

Al to onda vise nece bit Top Gear.

TG se ionako ne gleda zbog recenzija novih automobila, jel realno postoje puno bolje i aktualnije recenzije na YT od ekipe sa EVO, XCAR, CHoC, ...

TG se gleda zbog "over the top" produkcije i zajebancije, koja bez Clarksona vise nece bit ista. :chears:

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 2755411)
Ja sam za to da svi zajedno prijeđu na neku drugu slobodniju TV kompniju i ožive i smisle seriju od početka.
Sigurno će biti ponuda da cijela ekipa negdje prijeđe. Bez ovog producenta, jel. :D

Mislim da ovo i nije neizvedivo. Vecina ekipe su freelanceri i vanjski partneri, ne rade direktno za BBC. Rade za onog ko plati ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:27.