![]() |
@ črabl
neznam kak carol brije u privatnom životu al u filmu je ok tabadžija . . . ima na njegovom webu slika zagrljen sa George Bestom :goood: a kaj filmovi baš moraju bit na tematiku fudbala il glavno da je riječ o nasilnim divljacima, hehe |
Knowing - Dobra priča, dobra kamera, super efekti, al' bi bilo više cool da film ne završava kako već završava, nego bez vanzemaljaca:D
|
....
|
Slažem se, al' svejedno mi je bilo OK pogledat' film, iako bih se osjećao puno bolje da sam pogledao 2 epizode ST: Voyager-a. :D
Sad se bacam na AvP2:Requiem. :) |
....
|
Al je scena rušenja aviona u Knowingu prebrutalna...
|
Baš podjeljena mišljenja oko Knowing...meni se činio sasvim solidnim,vjerovatno jer mi je Nickolas Cage među 3 najbolja glumca.Ali efekti su baš predobri...samo se zbog toga isplati pogledat..A radnja je fino krenila,kraj je malo čudan,ali očito su svi navikli na
|
Knowing - Po meni odličan početak priče, ali kraj mi je totalno usrao film. IMHO, da su bolje napravili kraj, bio bi to jeben triler :)
Night in the museum 1 i 2 - komedijica za cijelu obitelj, meni osobno simpatičan film, tu i tamo koja dobra fora i to je to. Osrednje. 12 rounds - dugo mi stajao na kompu pa sam ga napokon i pogledao. Čak mi se svidio akcić, ali glumci su totalno neki nepoznati, inače bi bio još bolji film. Za ubit večer, dobar :) Metastaze - pogledao napokon i taj naš film i iako bi kao to trebalo prikazivati život nekolicine Hrvata, film mi se baš i nije svidio. Svaka druga riječ je psovka...Tek na kraju dobra fora na koju sam se nasmijao :D Dead man's shoes - Irski ili takvi neki film. Akcijski triler otprilike. Glumci totalni unknown, ali film mi se izuzetno svidio. Čim nekaj uspijem pogledati oko 3-4 u noći, vrijedi. :) Grandma's boy - pogledao film po preporuci odavde, mislim. Okej komedijica. Malo iznad prosjeka :) Hangover - Prejaka komedija radi koje sam išao u kino. Nisam htio doma jer komedije, a pogotovo ovak dobre, je užitak gledat u kinu i tom ambijentu. Odlična komedija :D Torrente 1&2 - Španjolska komedija. Ima svojih bisera, ali sve u svemu, može se jako dobro nasmijati :) |
Aliens vs Predator - Requiem - Početak toliko jadan da sam prebacio na pola filma, i koliko sam primjetio akcija je taman počela. Od cijelog filma 3 scene su za pamćenje:
1.) Kada jedan od predatora u trgovini skrati neke likove za glavu:D 2.) Kada opet jedan od predatora baci..."zvijezdu" i pritom spoji neku žensku sa zidom:D 3.) (Ovo je samo za one koji znaju nešto o "Alien svijetu") Zadnja scena kada gospođa Yutani kaže da nismo spremni. Način na koji to kaže mi je cool. Scena ima ono nešto.:) Efekti su na razini, ali tako loš početak stvarno nisam očekivao. |
:eek:
Sta je izašao Transformers novi :care: Proklet bio ovaj Brod i krepil Duspara, nema vise yebenog kina u ovolkom gradu, a ovaj Cinestar koji je u planu neće još skoro. Uffff, Transformeri :care: jedva čekam da to vidim |
....
|
Citiraj:
Citiraj:
Što naravno, nikako nije loše za fanove, što se tiće kontinuiteta ekraniziranja priče ovakvog bezvremenskog crtanog/filma/comica :) |
Citiraj:
|
....
|
Sad upravo pogledao ovaj na Novoj TV Past Tense
Meni OK film, dobra priča, onako ima dobar zaplet, uglavnom svidio mi se 7/10 |
Citiraj:
Da da, kak sam Unicrona zaboravio... Što se tiće usporedbe Starscream/Megatron - Ledger/Depp - predobro, kak si se samo tog sjetio Makar mi više Bale priliči za ulogu Megatrona, ono, tup i hladan pogled, bezizražajno lice, hebiga, nebi valjda Balea za Optimusa :D , nemre on biti goodguy :) A nešto mi nikad nije bilo jasno (davno je bilo to "naše" doba Transformera) u vezi Starscreama i posljednje borbe sa Galvatronom, koja je bila fora sa Starscreamovim "udruživanjem" sa Autobotima? |
Citiraj:
|
....
|
Citiraj:
Hvala na klarifikaciji. Citiraj:
Ideeeesh :care: lijepa kolekcija :) |
....
|
Pineapple Express 8/10 film je na temu ćibe al sasvim drugačije neg drugi, totalno odvaljen i ima podosta smijeha
|
Za ljubitelje spijunskih trilera preporuka XIII The Conspiracy, film je predobar.
|
Citiraj:
|
Pogledao maloprije transformere i film je predobar.Najjaca je fora sto oni twinsi Skids & Mudflap podjebavaju onog spanjolca/meksikanca stali je vec , a i sve redom.Efekti do jaja stvarno nemam rijeci.Sve u svemu 8/10.
|
cekaj ja sam ko klinac gledao neke stare transformerse ,mislim da je to G1 bio.........
kada su snimali ove animated,izgledaju bolje :) i koliko toga ima :D |
Citiraj:
|
:stoopid:
|
Spominjanje takvih stvari je zabranjeno na forumu, ali, naravno da je fake.
|
Ups, ispričavam se :nono:
|
....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:20. |