![]() |
A smradovi ... ja kad sam htio uzet prije tjedan dana bila je cijena 3000 kn ... a sad bi je dobio za 500 kn uz produženje
|
Napravio sam jučer hard reset na Lumiji 640, nakon updejta na w10..I mob je osjetno živnuo...toplo preporučujem...
|
Jel netko zna zašto bi Lumia 640 DS zaključala SIM karticu? (ikona lijevo)
http://i.stack.imgur.com/dbzfV.png Mobitel sam od sebe zna zaključati SIM karticu i onda moram ići u postavke i nakon unosa PIN-a, spoji se na mrežu bez problema. Zna li netko u čemu je problem? |
Imaš neki problem sa SIM karticom ili mobitelom. Ovisno koliko cesto ti se to događa, probaj SIM u drugom telefonu i ako bude OK, u mobu ovom ti je problem. Ako ti bude tražio i drugi mob konstantno PIN, mijenjaj SIM karticu.
Mozda ti samo SIM kartica gubi kontakt u mobitelu. |
@NeooS thx. Mučilo me da nije do neke postavke.
|
imam problem na lumiji od stare, u 1 poruku joj stanu samo 22 znaka!! danas oslo skoro 5kn na jednu jedinu poruku pasmater. kopao po netu, nasao samo da je mob neispravan i da ga dam na garanciju.
lumia 535 , default windowsi oni koji su dosli s njom, kupljena u simpi. |
Piše poruke sa dijakritičkim znakovima? (č, ć, đ, š, ž)
Ako koristi samoispravak vjerojatno se automatski ubacuju pa se tako smanjuje preostali broj znakova. |
Citiraj:
|
Dostupan novi firmware za Lumija 950/650/550
|
Citiraj:
Nosi na servis ako net nema rjesenje. |
Trebam savjet...
Ostao sam na Developer Preview, da se prebacim na službeni WP10 update? :kafa: Da li bude razlike uopće? |
kamera je dobila update i imamo HDR..jel to bilo i prije kao opcija?
|
Citiraj:
|
Je li moguće da WP 8.1 update 2 nema auto-correct za hrvatski?
Imam Lumiu 640 i ne pokazuje mi se auto-correct prilikom tipkanja. Postavke -> tipkovnica -> hrvatski - ima samo opciju "upiši točku kada dvaput pritisnem razmaknicu" i "koristi veliko prvo slovo u rečenici". Za engleski ima, njemacki ima, ali ne i za hrvatski. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
build .218 uskoro vani ..
|
Citiraj:
|
Pozdrav ekipa zanima me isplati li se uzeti nokiu lumiu 550 ili 535 i koje bugove ima.
Mobitel ide kao poklon za dijete od 13 godina . Tako da nema biti wow ,ali da nema neke velike probleme sto se tice softvera i sl. Hvala ! Sent from my Jiayu G4S using Tapatalk |
Uzmi radije 535. Imam 550 i nisam zadovoljan, jos ima dost posla da se desetka sredi.
|
Citiraj:
|
Odlicno! Ak se utvrdi da je razlika nebo i zemlja, nosim ju na servis..
Al posto je softverske prirode, sumnjam da mi ko moze pomoc, osim MSa.. U par navrata mi je doslo da ju u zid bacim.. Imal u ruci 535, razlika spram nje i 550 je ocita.. |
Imao sam 535 i sad imam 550,po meni 550 bolji iskreno,bolje i touch hvata(a i na 535 mi ekran djeluje nekak plastični) i baterija mi je bolja iskreno,nije ni 8.1 neka sreća iskreno,evo neki dan bio update zadnji na 550 i odlično radi sve iskreno,bar meni
|
Evo stize novi technical build na L920, nije li receno da uredjaji bez sluzbene Win 10 Mobile podrske nece dobijati ni ove Insider Preview nadogradnje?
|
dostupan novi build .218 za one van insidera
|
Taj sam i ja dobio, ali kao insider na L920.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Loše je ovim Amerima - staro za novo: L920, 925 ili 1020 zamjene za 950/XL i dobiju 150$ popusta na novi uređaj
http://www.microsoftstore.com/store/...RupiA%29%28%29 |
Nakon update-a na .218, touch na mojoj L640DS kasni oko sekunde, i ne hvata baš uvijek. Ima li još tko takvih problema? HR nisam radio.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:25. |