![]() |
Pa ovo nije zdravo
|
Toooooooooo drugu put :D
|
Ma toooooo, neće im ni sudac više pomoći!!!!
|
PFFFF prvo genijalna obrana i onda gol. Paaaaa daj me nemoj. :D
|
Ajmo Terry u dom za paraplegičare. Ostala mi prva ljubav Juver barem :D
|
I dalje ostaje prognoza od ivana da PSG prolazi. :D Nije vrag da će PSG utrpati još jednog ili dobiti na penale pa da ivan pogodi jednu. :D
|
Citiraj:
Rekao je jučer da Real i Porto pobjeđuju i danas da PSG i Bayern pobjeđuju. |
Kakvi penali?
|
Citiraj:
|
Zaboravi..zabrijao sam. :) JA JESAM. :D
|
Svaka im čast, 'ebli sve svoje
|
Ima pravde još u nogometu!
|
LooooL :D
|
Diego bi trebao napokon dobit po njonji. Naporan je već...
|
Jebote varan pogodio sve, strava :D
Al celski ispao, nakon sve te silne pomoci sudaca :D Covjece pa celski je igrao 90 min sa igracem vise, to je sigurno zbog jake lige :D |
Costu na psihijatriju na neko vrijeme.
|
Najbolja liga na svijetu najvjerojatnije ostaje bez predstavnika u četvrtfinalu, PA KAKO?!?!?!?
|
Eto...dobra utakmica. :)
Ispalo..šteta. :D |
Jeli moguce da Ibra dobije samo jednu tekmu zabrane?
|
Kreće zajebancija,HNL i Premiership će imati isti broj predstavnika u četvrtfinalu...itd :D
|
M.city jos ima sanse..jahahaha lol :D
|
1 privitaka
LOL
|
|
Uzasan chelski sa valjda najprecjenjenijim trenerom svih vremena ispao unatoc sucima. Najbolja liga svijeta ima dakle buduceg prvaka koji ne moze s igracem vise izbacit psg.
S druge strane aktualni prvak se igrom slucaja uopce nasao u play offu, a bolje za njih bi bilo da nisu. I naravno, u toj istoj ligi se igra pravi muski nogomet bez simuliranja a tempo ne nevidjen. Jebote kako veceras uzivam :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Niko ne komentira da je Shakhtar dobio gori crveni nego ovaj Ibrin i to u 3. min + penal?
|
Eto ga, mr. objektivni :D
AMA zašto bi itko komentirao kad se taj crveni mogao i nije morao sudit (pošto je penal) :D Pusti nas sad da uživamo u ovome, isto kako ćemo kad će ispast real, bayern, barca... ček malo... :D EDIT: Eto i prigodni naslov :) http://www.index.hr/sport/clanak/mou...et/806721.aspx |
Eto ga, mr. izjave za "best of"
Ama zasto bi itko komentirao neke jucerasnje odluke u korist Reala kad mu mogle bit suđene a i nisu morale bit (tvoja logika jel) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:14. |