![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Dobavljivi gray i black model za sada, po web cijeni. :) Ostalo na mail. |
Nino, ima li kakvih informacija za RX Vegu kod nas? U Njemačkoj i Češkoj su nažalost dosta više cijene od MSRP-a.
|
Nista za sada. 🤔
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Decki da li imate info kada ce doci Moto G5 lunar grey ali verzija sa 3gb rama?
|
Nažalost ne - trenutno samo G5 s 2GB, ove s 3 nema ni u najavi :(
|
Decki kaj je s tim rx 580, moj sogor vec mjesecima ceka grafu, kad ce vise?
Ima li sto normalno za sad do 3000kn a da je taj rang? |
Javite se direktno u poslovnicu, pa da vidimo - prodaja@uzishop.hr
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Obje su isti kuki glede gaming performansi u prosjeku. Pogledaj benchmarke na kraju krajeva, većina je u rangu statističke greške. Ugl. ne vidim razlog čekanja jedne (ili plaćanje po primjetno većoj cijeni) umjesto druge kad su prektično istih performansi. Ajd eventualno da imaš freesync monitor
|
Nedavno sam uzeo Ryzen u poslovnici, dečki su pristojni i spremni pomoći, svaka čast.
|
Vidim da je vec odgovoreno da forumski popust vrijedi i na rate, no cijena za kartice se nije promijenila na webshopu,samo gotovinska, jel se obracuna na kraju narudzbe ili?
edit: promijeni se, samo nije prekrizena kao gotovinska ;) hvala PS. u prvom postu pise da je American do 6 rata, a na webu do 12. ;) |
Moramo apdejtat 1. post, iz vremena je kad banka nije bila povjerljiva prema nama. :D
(Da li prodajete oruzje) |
Polako, kupit ćeš/otvorit sam bar jednu banku, bikoz širenje i diverzifikacija poslovanja :D
|
Citiraj:
Vrijedi i za rate. Ja sam gledao... odlogiras se i vidis i da je za rate skuplje |
Hoćete li dobivati uskoro u ponudi mobitel LG Q6? To je novi model i vidim da se polako pojavljuje po stranim webshopovima.
Zanima me cijena jer je kod službenog uvoznika (sancta d.) trenutno 2999 kn, što mi se čini malo previše. |
Pozdrav, evo ih, upravo ispod čekića :)
https://www.uzishop.hr/ |
Pozz, nije za mene, al da pitam, oce li dolaziti, i ako da, kada, Crucial MX300 525GB, M.2 ssd?
|
Pogledam ako ih ima kod dobavljaca, pa dignem na web.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
NHF, ali zar nije malo povrsno procjenjivati kvalitetu usluge neke firme samo po imenu? :stoopid:
|
Ej nino, kad se pošalje kontakt mail vrate se 2 maila;
1. [Uzi Shop] Vaša poruka je ispravno poslana #****** #************* 2. [no-reply@sendgrid.net] Undelivered Mail Returned to Sender This is an automatically generated message from SendGrid.Šta bi? Dođe to do vas ili ne? |
Ja sam isto jučer poslao mail, nema odgovora još danas, tako da mi je to čudno :) Možda su samo u gužvi :)
|
Očito nešto ne štima, kad sustav prijavljuje grešku. Ne bi bilo loše da se potvrdi ili opovrgne tu.
|
Nemaju ti šta opovrgavat il ne, kad je greška do tebe, odnosno tvoje domene. Nešto je trigeralo sustav da ti odbije mail i dobio si izvješće o tome.
|
Poslano je iz kontakt forme sa njihove stranice. Od UziShopa je došao automatski mail da je moj mail zaprimljen. Samo je od sendgrida došla odbijenica. Mislim da to nema puno veze sa mojim e-mail (yahoo) providerom, ili se varam?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:09. |