![]() |
Ovisi, kako se gleda ... sa ili bez poreza :)
EDIT: A nije ni 18,5m€ mala cifra, za kladu, jel :D |
Citiraj:
Šiti je poceo igrat... |
Ode i drugi englez doma praznih ruku :)
|
ovaj "moderni" nogomet je teska satira
|
Dva kuci, a moguce i jos koji.. :)
|
katastrofa suđenje, 2 penala nedosuđena, jedan nepriznati gol, i jedan gol pao iz zaleđa
|
Uzasan je Tata Martino, Barcelona nikad nije izgledala nemocnije ( iako Titty nije nimalo losa ekipa ), ali taktika mu je u picku te jebo, barcelona je izgubila onu sirinu igre, Neymar igra na totalno krivoj poziciji, i tak...
Nadam se da ce brzo pedalu dobiti |
Citiraj:
Nije mi jasno koji nepriznati gol? Iako mi nije jasno dal je zastavica dignuta Alabi il kasnije...samim dodavanjem igraću koji je bio u ofsajdu pri proigravanju i nije se vratio iza zadnjeg obrambenog prije upućivanja ubaca...gol je neregularan po svim nogometnim pravilima. Da ga je Alaba prikucao sve bi regularno bilo i da su to ponistili,pričali bi o ukradenom golu...ovako bas i nema osnove. |
Čitao neke vijesti u stranim medijima da stakleni žicaroš penala
potpisuje za barselonu? Moram priznati da bi se savršeno uklopio. Danas Europska liga. Najvjerojatnije ću gledati: Porto-Napoli Juventus-Fiorentina. Forza Juve :goood: |
Citiraj:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...58420132_n.png |
Svidjala mi se malo za promjenu igra barce a da nije ta dosadna tika taka igra. Malo za promjenu. Jos da se uhodaju s tom igrom,konacno me ne bi nervirali i gledao bih igru s gustom.
|
Citiraj:
a) biti u ofsajdu(no jebiga) b) sudjelovati u daljnjoj igri bez da se vrati iza posljednjeg igrača obrane..jer je bio u nedozvoljenoj prednosti pri proigravanju za Alabu Ili sam ja krivo protumačio nogometna pravila? Sječate se Manđe kako se na loptu u for za Olu lagano vraća prema centru? Mislite li da je to zbog drogiranja,češće upotrebe alkohola ili zato kaj je to tak određeno pravilima? :) |
Höness zbog utaje poreza u zatvor
Recimo da sam ja presuđivao u ovoj stvari, bayern bi odmah poslao u 2. Bundesligu ili 3. Regionalnu :D:D |
Citiraj:
Dvije su akcije koje se moraju gledati: Prva akcija je kad Fabregas šalje loptu naprijed za Albu (ako se ne varam). Neymar je u tom slučaju, zajedno sa još nekim drugim u offside poziciji. Ali akcija nema veze s njim s obzirom da ne prima loptu on nego Alba. Druga akcija je kad Alba šalje loptu u centar prema Messiju i Neymaru u kojem slučaju Neymar opet nije u offsideu jer je iza lopte. offside pozicija i offside offence nisu ista stvar Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Evo slazem ugovore... :D
|
Gledam Hull-Citty....
10. min. crveni Kompany, srušio našeg Nikicu. |
I onda povedu. :D
|
Znači Kompany je bio slaba karika :D
|
Borussia pobjeđuje Borussiu :)
|
Kloppovo iskljucenje je vrh...
|
Citiraj:
|
bravo Delph .. sad parkirajte autobus :D
uf, steta sto Delph nije uvalio i onaj drugi .. al i jedan je na kraju bio dovoljan da ovim ljigavcima uzmu bodove Ramrez supak, zasluzeni crveni aston villa - čelzi 1:0 |
Nisam vidio ramiresov crveni ali willanov je bio komedija. :) Preloše...katastrofa...
|
|
Sad tek vidio sve rezultate...
Danas sam već mislio čestitati Hammu na naslovu, nakon onog crvenog Kompanya, a na kraju City ipak dobio. I Aston Villa. Bit će zanimljiva borba do kraja. Mario zabija i dalje, Nikica je solidno odigrao. Neka, Brazil se bliži. :) |
Bayernova 50 utakmica bez poraza zaredom.. Treba ih izbaciti iz lige koliko su prejaki..
|
Citiraj:
btw. baš me zanima koji će bit komentar Žozea na utakmicu i suđenje :) Kad su Liverpool i Arsenal protiv njih bili zakinuti zbog dubioznih sudačkih odluka, ispalo je da Wenger i Rodgers kukaju bezveze, a da je suđenje odlično. Pitam se kakav će komentar imati na dašanje suđenje :fiju: |
Citiraj:
Ništa od naslova. M.City ga uzima ove godine. CFC uzima ligu prvaka. :p Intervju s murinjom. https://www.youtube.com/watch?v=ILYap03si90#t=118 |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:05. |