![]() |
Kratki rezime:zadnja linija Barce poslana po čevape...džabe toliko opjevani posjed lopte :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
to je bar klub na koji bi se drugi mogli ugledat, odlično poslovanje (financijsko), odlično vođenje kluba (od bivših legendi kluba) itd. |
Taj bayern je je totalno ljigav klub sa iritantnim igračima, likovi se tuku po svlačionicama oko toga ko će izvest slobodnjak i igraju papir-škare-kamen na terenu jer se ne mogu dogovorit, lol.
Da ih barem Arsenal naguzi u uzvratu :rambo: |
Robben sa lijepom golčinom za 1:0 tik pred poluvrijeme :)
|
Uf danas gol do Robbena. :) Jako dobro. :)
Chelsea vodi 1:0. :) Mislim da će ići na M.United u 1/4 finale kupa. :) UJ super akcija Hazard-Moses...Moses gol. :) |
Hahahhahaha! Komentator prejak :D
Kaže, 88. minuta, ali nema kornera niti Drogbe u vidnom polju, nema opasnosti za Bayern :roller: pobjeda Bayerna za 113. rođendan! ulazak u 1/2 finale DFB pokala MIA SAN MIA! |
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2012/2013
Di Maria trolls Puyol
http://t.co/nHG3vuUoxp |
Ajde malo smiriti tenzije. :) Hvala. :)
NIKAKVA vrijeđanja na temelju tragedija neće biti tolerirana! |
Ryan Giggs agrees new deal
Citiraj:
|
Legenda. :) Svaka mu čast i svaka čast klubu koji produži ugovor igraču koji ima već 39 godina. :)
|
Tako se tretiraju legende.
Ona snobovska ekipa iz madrida mogla bi ponešto naučit iz tog primjera a ne tjerat legende poput Hierra i Raula posranom metlom. Sramota. Da, ima i jedan klub iz londona... |
Gledam kvote za sutrašnji meč. Prednost daju Barceloni. Ako se zna da je Real u dobroj formi i igra kao domaćin ?
|
Pa navodno igra slabija postava, a Mou odmara neke igrače za United...
|
Napoli-Juve 1-1, odlična utakmica, onom Vučiniću treba glavu zakucati u pijesak. Juve ostao na 6 bodova prednosti i bliži se novom naslovu prvaka Italije.
Baš me zanima hoće li Alex odmarati udarne snage, čitao sam da je Robin spreman za Norwich danas u 16h. :) |
Ajmo WBA!!!:D
|
RMA-FCB 1:0 Benzema
edit: ode stream:fuming::Machineg: |
Mesi 1:1
|
Modrić fino igra :)
Ne znam jel Ronaldo na klupi il na tribini, ali mislim da bi ga trebalo ubacit poslije '60, da izdominira malo ovog Piquea tromog. |
Shinji Kagawa ubacuje loptu u mrežu i domaćin vodi rezultatom 1 - 0
|
Citiraj:
|
Sudac je smiješan, ne sudi loše al je nedosljedan skroz.
|
Citiraj:
|
Jaoooooo -.-
Ma tooooooo! Modrić asistent! K.O. |
Re: Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2012/2013
Kagawa majstor zabio tri komada. :)
|
Gol! Man Utd povećava vodstvo na 2 - 0, a strijelac pogotka na stadionu ''Old Trafford'' je Shinji Kagawa.
Man Utd povećava vodstvo na 3 - 0 zahvaljujući golu koji postiže Shinji Kagawa. @doky yup! Ouch! Rooney 4:0 |
Kagawa hat-trick
Rooney, kakva igra i pogodak majstora United-Norwich 4-0 Ne može nam nitko ništa.... :D |
A gdje je Messi?:p
|
|
Evo ga, opet to mrtvo kmečanje i ograđivanje suca, a ono je i bio penal i nije.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:04. |