![]() |
Ma trgamo Kamerun ko Kerum čitanku i papa pravoslavni kalendar :D
Nego 2:1 za Australiju (iz penala). Neki q.... mi smrdi ovdi a nije moj :p EDIT Dobro je - ne smrdi već je 2:2 |
I evo ga 2:3 za nizozemsku. :)
|
Citiraj:
|
a zašto im to želiš? on je škrt igrač ali je ujedno i genijalan, svaka mu čast..
|
nakon par gemišti odem na jutub da potražim sandru afriku kako mrda guzovima i video na prvoj stranici je ova sprdancija na brazilce :lol2:
|
Citiraj:
Manje po gemistu...:D |
Citiraj:
O skillu nemam riječi zamjerke nego mi se jednostavno zgadio. Pa ak jednom ispadnu zbog njega da ga malo razapnu. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Već i ptice znaju za to, pa pogledaj da mu se ni igrači više ne otkrivaju kad ima loptu :D Nitko mu ne uzima više za zlo kad od 10 pokušaja zabije jednog, a nije da Nizozemska ne kreira šanse pa im tih par njegovih uzaludno iskorištenih znači nešto |
Ajde vi dalje po svome samo....mene će on i dalje nervirat i tu nema pomoći.
|
ČILEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Vargaaaaaaaaaas! |
GooooL za Čile:D:roller:
|
Prekrasna akcija Čilea.
|
to to to :D
kasiljas opet leti po šesnaestercu XD |
A netko je tu na forumu mene ismijavao kad sam rekao da su prošla Ikerova vremena :)
|
Casillas ima strava statistiku, svakih 20minuta primi gol
|
Ajmo statističari. Jel se dosad u povijesti SP dogodilo da aktualni prvak pakira kofere već nakon prve dvije tekme?
|
Citiraj:
|
2:0 !!!!!!!!
|
Citiraj:
|
GooooL opet:D:care:
|
Šta im uradiše, svaka im čast!!
|
Citiraj:
Ali da, Španci na najboljem putu za doviđenja :D Daj bože da Čili bude prvi u svojoj grupi pa da Nizozemci nakanturaju Brazilsku gamad... :D 2:0 :D |
Hahahah Španjolci su takav jad. Baš mi je drago.
|
Prije 2 godine Nizozemci, sad Španjolci... A bilo im je i vrijeme :)
|
Citiraj:
Mislim da ne, imali su u zadnjem kolu matchloptu protiv Danske ali su i to uspjeli zajebat :D |
ma daj,pa kako ovaj bira te igrače...šta rade na klupi degea,mata,cazorla,fabreže,tores-fernanda:D,villa? zašto oni nebi igrali?
|
Brko je kreten. Sramota za sve brkote na svijetu. :D tako mu ni 2012 nije igrao Llorente koji je bio daleko najbolji napadač njihov tada. Sad forsira tog Kostu koji je zaurac igrač.
I da, Decembarski je opet pepel :D |
Citiraj:
|
Ja mislim da je brko uplatio sve što ima na kladionicu protiv Španije.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:27. |