![]() |
Citam sva ta iskustva i nisam dobio nikakvu zelju mijenjati 7 godina stari mede8er med500x. Ima ugraden hdd, kvalitetan daljinski i radi i ne pita nista. Nema Kodi, ali i kodi je komplikacija za koristenje prema ovom sustavu.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kodi je kad se ude u stos mala beba za koristenje.. Najbolji media player ikad..
from my x500 |
Koji player kupiti a da nema problema sa prikazom naših slova č,ć, itd.
Bio bi za sporedni tv u kući, znači ništa specijalno osim da titlovi rade normalno. thx |
Bilo koji Android s Kodijem?
|
Aha, to tako radi. Imao sam samo wd neki stari pa taj nije prikazivao titlove ni na (čini mi se) .mkv-u
eto, hvala, sad nađem nešto pa kupim :) |
Na 85 stranici sam napisao "recenziju" Nexboxa A95X od 24.5$, imaš i sliku kako izgleda. Tamo je i link koji se dobije u emailu pa cijena bude 25.99$, kada se registrirate i pretplatite na newsletter dobijete još 0.5$ popusta, uploadate avatar i ukupno vam umanji 26-1.2=24.8$ platite.
I ne ide na carinu niti pdv. Nemre bolje. Btw mislim podignuti case na ebayu da vratim pare od prevaranta koji je prodavao one uređaje. |
ja cekam jos par dana pa cu i ja dignut, poslao sam mu poruku zasto se tracking ne mjenja vec 20 dana.. nisam dobio odgovor jos..
from my x500 |
Koliko mora proči od plaćanja do podizanja case na ebayu?
Izgleda da nitko nije dobio, a niti neče dobiti taj box. |
10.8. do 22.8. je delivery date. Tako da mozemo case dignuti poslije toga.
|
Ekipa nije tocno tema, ali trebam pomoc, koja app bi mogla raditi na tabletu ili mobu da upravljam sa nexbox a95x?
Za KODi imam yatse ali trebam bas istu takvu app za android sucelje a ne samo kad sam u KODiju... |
Probaj smart iremote, imas ga na google playu.
|
Ekipa koja koristi rpi3 (I OpenELEC) za media player, jel ga gasite uopće?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja pred 2 tjedna u utorak poslao, petak krenuo iz ZG-a, u subotu preuzeo u Rijeci.
|
Eto, Nexboxa A95X je jučer uredno obavio update te uz, meni neznana poboljšanja, donio i prikaz trenutnog stanja vremena u ZG. Prikaz daj temperaturu u F pa me zanima kako to podesiti na Celzijuse.
Usput, ponavljam pitanje: kako propisno ugasiti navedeni uređaj bez uporabe daljinskog? |
1: Nikako, F samo
2: Nikako, samo daljinski |
dosao danas nexbox a95x napokon...22.7 uplaceno 26.7 dobio tracking, 1.8 u zg zapeo na carini, 9.8 mi dolaze papiri od carine doma, 10.8 saljem, 19.8 obrađeno i tek danas doslo doma. suludo...jebeno suludo.
nego sad da ga sredim, htio bi maknut s njega sve osim kodia i stavit osijek build, nis drugo mi ne treba da radi cim fluidnije. jel ga trebam rootat za to? ima puno smeca za brisat? posto ste napisali da je daljinski beskoristan, htio bi nabavit za njega neki air mouse ili tipkovnica/mis kombo imate kakvu jeftinu preporuku? |
ja sam malo prije napravio claim za 2 playera po 20$. Ništa nije došlo, lik opet (!) promjenio nick i sad čekam. Ako u roku 6 dana on ne vrati novac, onda uskače ebay. Eto ako je netko zaboravio, trk na ebay i tražiti claim!
|
Citiraj:
Ja koristim app Kore za upravljanje u kodiju |
Citiraj:
from my BV2000s CM12 |
Citiraj:
|
Meni pise da od 02.09 mogu otvoriti case
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Frend mi posudio Pi Model B+ 512MB i probao sam OpenELEC (kodi) i ok radi - pokrenuo video cca 5,5GB 1080p. Kada stavim raspbian pa na njega kodi onda je taj model preslab. Planiram kupiti RPi 3 pa me zanima, da li taj model može bez problema vrtit Raspbian i gore kodi koji bi pokretao 1080p sadržaj? Osim KODI bi koristio Moonlight i možda torrent. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali s obzirom na praktičnost, ostaje i kod mene stalno uključen Citiraj:
|
Nikome se nije javio za povrat novca onaj prevarant?
|
Citiraj:
|
Je mudro da zavlaci:
Seller's message: "hi. we have already add the tracking number to your ebay order. Do not reply to this message. have problem, pls send us e-mail. many thanks." :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:33. |