![]() |
Odlicna stranica za usporedbu raznih modela: http://www.phonegg.com/comparison/
Ne pratim od pocetka pa ako je već linkano moze delete. |
Moj Ideos došao sa servisa, ali se nije dobro proveo:
http://cafe.mobil.hr/threads/69197-B...584#post990584 Što bi rekli, fubar! |
Citiraj:
|
Nikad više Agram, fakat imaju predugu listu nezadovoljnih klijenata (ima cijela tema na cafeu).
Ukratko, bit će sređeno u moju korist. Ponudili su mi drugi uređaj. Valjda će ovaj put sve biti ok. |
Jel ima nade da HTC izbaci neki querty mobitel uskoro, a da nije Chachacha?
Neki tipa Motorola PRO ili Desire Z samo bolji. :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Danas sam se malo igrao u t-mobileu na Lg Optimus One P500. Jako mi se svidio mobitel, brzina kretanja kroz izbornike je stvarno odlicna, nema lagganja i stekanja uopce. Ekran mi se takodjer svidio, rezolucija solidna, multitouch fino radi... Vidi se da ima 512mb RAM-a :)
Nije neka cijena u t-mobile, pa me zanimaju vasa iskustva i misljenja? |
Ovako da li se isplati preci sa samsung wave533 na lg optimus 540? 1 za 1 imam pa eto sta mislite?
|
Ja osobno nebi, zbog Querty tipkovnice i kapacitivnog ekrana. Osim ako ti je baš tolko do androida.
|
Citiraj:
|
Na Samsung Adroidima mi se ne svida njihov UI, koji mi izgleda kao kopija iOS-ovog :baad:...
HTC Wildfire su po meni debelo precijenjeni po oglasnicima, jer ekran mu je prejadan, a bude li dosao HTC Wildfire S u t-mobile, to je pitanje. Uglavnom imam jos cijeli 7. mjesec za odabrat nesto normalno od mobitela, jer mi onda istice pretplata. Hvala |
LG mobiteli su meni odavno bili katastrofa - loš softver, izrada loša,... Sada je softver poboljšan obzirom da je stavljen OS, ali izrada i kvaliteta je i dalje loša. Čitam nekidan na gsmareni usporedbu Optimusa 2x, SGS 2 i SGS Plus. Unatoč činjenici da ima stvarno jak hardver, Optimus je podbacio u svemu ostalom - fotić, ekran, kvaliteta izrade,...
Ostajem pri svojoj tvrdnji da je bilo koji LG neisplativa kupnja. |
Da li se isplati prodavat Samsung Galaxy S i uzet umjesto njega Desire HD ili LG Optimus 2X?
Za HTC Sensation ili SGS II se nema love, preskupi su mi za sad. A svrbi me malo promjena, pa kaj vi mislite o tome? I da, stavio sam prije tjedan dana na SGS, Darky JVH v10.1 i mobitel radi najbolje do sada od svih romova kaj sam imao. Ako je netko imao problema sa aplikacijom za otključavanje iz marketa (samsung galaxy s unlock tool-meni nije htio naći kodove, a nije mi se dalo sa hex editorom radit), našao sam neku drugu aplikaciju koja je meni proradila i mobitel se otključa na sve mreže za minutu. Zove se Galaxy S Unlock |
Ako si zadovoljan njegovim radom, nemoj ga mijenjati. Skupljaj lovu za novi mob. Iskreno, ne vidim potrebe mijenjati mob samo zbog toga što ima 2 jezgreni proc. Od toga, za sada, nikakve koristi.
|
Citiraj:
Optimus 2x, SGS Plus i SGS2 su mi debelo preskupi, te vise nikad nedam tolike novce za mobitel. Koji onda mobitel te klase (mala cijena) preporucujes, a da je solidno napravljen itd.? |
Citiraj:
|
E jesi našao uspoređivati pretpotopnu Nokiu i novi LG.
Kupi polovni Desire sa garancijom ili počekaj novu S verziju. Postojeći Desire se da lako otključati (2 min posla) tako da ti nije bitno od kojeg je operatera. |
Citiraj:
|
kao sto @redscro kaze, oba mobitela su vec jako stara i mogu se usporedivati. X8 mi se nimalo ne svida, opcenito SE mi se ne svida, Samsungi u toj klasi mi mnogo jeftinije djeluju napravljeni, ona odvratna sjajna plastika njihova...
Desire je po oglasnicima od 1500kn+, sto mi je preskupo. |
Onda uzmi IDEOS i na miru si ;)
|
Ideos - sorry, ali ipak ne :D
|
Misliš da ćeš bolje proć ako uzmeš neki skuplji mob? A 1500kn ti je puno za Desire.. Sorry tebi, ali čitaj malo o Ideosu, za 600kn nudi puno muzike..
|
Ako ti je 1.500kn previše, onda ne možeš očekivati neku kvalitetu za tu lovu.
|
Kad posla nema nikakvog, nema ni love...
Evo bas ucim o Ideosu :) @coconut Istina, makar u toj klasi mobitela mi se jedino Desire i svida, ostalo mi je sve hrpa plastike... Budem se strpio jos neko vrijeme, mozda i novci kakvi mi ulete, jer ionak mi ugovor jos traje, pa uzmem Desire-a, ili ako ce biti povoljan Wildfire S |
pa kaj nemreš defy dobit za te pare?
|
|
SG2 došao u VIP. Cijene (naravno) 'popularne'.
http://www.vipnet.hr/poslovni-korisn...i/-/phone/3706 |
Cak i nisu lose u odnosu na t-mobile. Ali ako se uzme u obzir da recimo u paketu od 200 kn nemas x poruka i x minuta prema ostalim mrezama, onda je cak t-mobile i bolji za 50 kn vise :)
Bas me zanima hoce li i u T2 ponudu uskoro, pa da napokon odlucim sto cu kupiti :) |
Desilo se nešto zanimljivo - SG2 je ishlapio iz VIPove ponude. Na linku kojeg sam pustio gore sada piše da telefon 'nije objavljen'. :wtf2:
|
Navodno će doći sljedeći tjedan na skladište:
http://mob.hr/samsung-galaxy-s-ii-u-.../#comment-6066 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:15. |