![]() |
Ne znam, ali s obzirom da je sezona završila u devetom mjesecu ne bi se nadao tako skoro!
|
Vjerojatno sljedeće ljeto, kolovoz
|
Po meni, uvjerljivo najbolja serija cijele jesenske sheme je Homeland. Pratim dosta serija tako da sam imao iz cega izabrati...
Claire Danes je jednostavno predobra u njoj, ne ginu joj sve nagrade, dugo nisam vidio tako dobru zensku ulogu te naravno izvedbu. |
|
Počeo gledati toliko hvaljeni Game of Thrones E1 i ne sviđa mi se.Odgledao do šeste serije A golden Crown i nisam mogao dalje pratiti.Kada u nekoj seriji počnu navlačenje svega po svačemu, beskrajnih monologa o emocijama i osjećajima.
Izgleda da su i u ozbiljnim serijama počeli praviti scene sa više glumaca u istoj prostoriji.10 sekundna tišina, bez teksta samo jedni druge streljaju očima. Kao da je meksička sapunica. Splasne mi raspoloženje za gledanje. Očekivao sam više akcije. |
|
jel ima neko prijedlog? Pogledao , Wire , Breaking Bad , The Shield , Nip Tuck , Justified , SOA ...tražim nešto u toj krimi sferi...
|
Možda malo engleza; Whitechapel, Luther,...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tj da moras razmisljat prilikom gledanja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Treme pak ide na popis:beer: @ivan77 - Imaš te BBC produkcije koliko hoćeš, pogledaj neke starije postove od McG, on ih je nabrojao 10 slične tematike. Ja sam ti pak dao samo ove dvije jer ne preporučujem što nisam pogledao, još:) Glede Whitechapela i Luthera, šteta jedino šta su kratki, ostalo je na nivou šta se tiče kriminalistike... |
Citiraj:
|
Citiraj:
evo zavrsavam sa 2. sezonom the wire i sta reci osim epic kome trebaju humoristicne serije pored npr. ovog http://www.youtube.com/watch?v=a_eH0Kt4DNA pratite lesterovu facu - neprocjenjivo:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidiš kako ja to vrijedno pratin, samo šta mi je kapacitet slobodnog vremena takav da tjedno odgledam plafon 3-10 epizoda, pa mi se malo duža serija otegne na 3 mjeseca:D A na popisu serija iman jedno, kad bi se sve skupa zbrojilo, 50 sezona za pogledat...
|
da istina , sad ima materijala za idućih 12 mjeseci. Plus tek sad otkrio Boardwalk Empire
|
Californication opet rula :D
|
Dajte neki dobar anime... Gledala sam Solu, Vampire Knight, Death Note, NANA, Hellsing, Trinity Blood, Blood+, Rosario + Vampire, još neke vampirske, ne znam ni sama više...
|
Si gledala Animatrix?
|
Tenkju. :)
Evangelion mi je naporan... -.- |
Californication :) u svom stilu!
Shameless US :D ♥♥♥ Kako ta serija rula. Točno ono što je trebalo Britanskoj verziji. Veći budget i dobro pisanje još više sjaji! Definitivno najzabavnija serija na TV-u! EDIT: Misfitsi završili :( Ja bi jošššš! Nadam se da naprave ak niš Christmas special ili nešto kao prošle godine! |
Odličan kraj Dextera, puno bolje nego prošle sezone.
|
Jao, Misfitse još nisam ni krenula gledat. Al dobro, bar mi se sad nakupilo, pa ću sve odjednom. :D
|
Kraj u Dexteru je zakon. Baš me zanima kak će se nastavit.
|
Moja nagađanja su da ili će joj sve priznati ili će reći da je ubio samo Travisa jer ju je toliko namučio, pošto je drugu polovicu sezone Deb bila na rubu jer ga nisu nikako mogli uhvatiti.
Kažem, samo moja nagađanja, nikakvi spoileri. |
spilere stavljajte pobogu, neki jos nisu pogledali....:hitthewal:
|
Dexter - Dobra sezona i valjda jedino kaj su mogli napraviti da bude i dalje interesantno, odnosno da se nešto actually dogodi. Dobro, mogli su završiti na cliffhangeru kako ovaj pokušava zabiti nož u Dextera, ali to bi bilo jeftino.
Terra Nova - OK završila, ima više loših nego dobrih epizoda, ali zabavno za gledati dio vremena. Homeland - Bila dobra sezona. |
Slučajno na fejsu primjetih jedan link: firefly might be back :goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:26. |