![]() |
Citiraj:
Sent from my XT1032 using Tapatalk |
Kako su ti postavljene Legacy postavke za USB u biosu?
Da li u device manageru pokazuje da je usb normalno instaliran ili imas one trokutice? |
Citiraj:
|
a sad me zanima nešto drugo (mada možda nije ovo tema za to)
procesor je g4400 i na njemu je integrirana grafička kartica. kada sam složio kućište shvatio sam da na starom monitoru imam samo vga priključak, a na matičnoj samo dvi. iščupao sam neku prastaru grafičku karticu kako bi mogao upogoniti računalo. ukoliko instaliram drivere za hd 510 koja je integrirana hoće mi ona raditi ili? |
Hoće, raditi će. Nema to veze što si OS instalirao s nekom drugom karticom. Jedino što je važno je kako je postavljeno u BIOS-u.
|
Citiraj:
|
I gdje je onda problem? :D
Ne razumijem što želiš, brine te hoće li IGP raditi ali ga ne koristiš jer nemaš adapter. Da raditi će ukoliko ga želiš koristiti. |
Citiraj:
edit: uspio Sent from my XT1032 using Tapatalk |
Citiraj:
Opet, ne razumijem što pokušavaš niti što te buni. |
Citiraj:
Čekaj malo, što smatraš pod ''hoće li raditi''?
Koliko vidim ti si zabrijao da će ti IGP dat sliku preko diskretne kartice. Kako si to zamislio? Tvoje pitanje je bilo ovo: Citiraj:
I dalje ne znam što ti zapravo želiš, koristiti IGP ili diskretnu karticu? |
Trebao si paziti na te detalje (kakve priključke ima), primjera radi H110M PRO-VD je ista mobo samo ima i 15-pin VGA izlaz.
|
Citiraj:
Imam HP Pavillion Dv6 customized kupljen pocetkom 2011. u SAD-u.
Dosao je sa lincenciranom 7-icom. Nazalost,nisam dobio repair disc sa njim,i sada sam u situaciji da moram stavljati nanovo OS. Pošto bi zelio sacuvati licencirani OS,koja je procedura? Cuo sam da trebam kontaktirati Microsoft i traziti kopiju pod istim Key-em. Ako netko ima slicno iskustvo,malo sam out od date ilitiga out of feed u zadnje vrijeme. |
Citiraj:
Za svaki slučaj možeš zapisat key. Ako nije na naljepnici možeš ga vidit recimo u Aidi64 |
Citiraj:
Hvala na info. Ovo pitanje je palo na pamet pošto mi je daaaaavno Horza rekao da se posalje Microsoftu mail i dobije se vjerovatno downloadable verzija koju potvrdiš sa svojim keyom. A na 8-icu još nebih išao :banned: |
Windows 7: Kako otkucati znake u naziv foldera ili fajla
Pozdrav dragi moji forumaši.
Molim Vas da mi napišete kako da prevarim OS Windows 7 tj. da znakove koje sam označio u screenshoot-u, mogu da pišem u nazivu foldera i fajla. http://i.imgur.com/W5aIWIC.png Kao što vidite na screenshoot-u, pokušao sam da otkucam neke znakove ali mi je Windows 7 odbio da to uradim. Šta je potrebno da uradim kako bih u preimenovanju fajla ili foldera stajali znakovi označeni u priloženom screenshoot-u. |
Citiraj:
|
Citiraj:
2. Ukradi kompletan izvorni kod i prekucaj ga da maknes ova ogranicenja 3. ??? 4. Profit! https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...(v=vs.85).aspx No, da te deda Igijeva negativa ne razocara, uvijek mozes instalirati SFU (ako si na W7) pa prijeci u POSIX koji ogranicava samo \0 (NULL) i \, cini mi se. Ili budi lud pa koristi neke "visoke" Unicode znakove koji izgledaju slicno kao ti koje trebas. Udji u Character map pa si nadji... |
Pozdrav,
jedno pitanje možda je malo glupo ali nisam uspio naći riješenje. Je li moguće na Win7 (64 bitni, ali to nema veze sa problemom) zaključati položaj/raspored ikona na desktopu. Nisam nikad uspio doznati kako, ali žena mi svaki put kad sjedne za komp premjesti 5-6 ikona sa uobičajenog položaja. Nekako čudno klika :-) Uglavnom , je li to uopće moguće (npr. tu opciju koristim na nova launcheru na mobu) na win7 ili moram koristiti 3rd party aplikacije koje snimaju poziciju ikona koju se onda može "restorirati" |
Ima program desktop ok koji je free ili fences od Stardock al nije free. Ovaj prvi ok radi.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk |
Zašto joj jednostavno ne napraviš novi acc?
|
Ili privremeno sakrije desktop ikone; desni klik na Desktopu -> View -> Show desktop icons.
|
Moja ima guest acc, sa nikakvim pravima, bez mogućnosti pristupa niti jednom disku/particiji.
I pogodi kaj, nikad mi niš ne sprčka na mom accu :D |
Citiraj:
|
...prema svom kompu te podatcima.
|
Citiraj:
|
Prva stvar kod zajednickog useljenja - zena dobila svoj lap 😀
Sent from my Moto G Play using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prije nije mogla na komp ;) A s druge strane ne zelim cut pocetak recenice: Nesto se dogod... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:02. |