![]() |
E zanima me koliko je velika ta kartica...jel ju planiram uzet...a stavio bi ju na GIGABYTE GA-M52S-S3P...a hard mi je IDE tak...da guzica kartice se taman nalazi tamo negdje ... pa da tu sad ne bi nešto smetalo?
evo link http://www.gigabyte.com.hr/Support/M...roductID=2611# |
Citiraj:
|
Mislim da dobis cak dva... Barem sa hd3870 od club3Da...
|
Sa Club3D 3850 256MB dolazi jedan DVI-VGA adapter i jedan DVI-HDMI adapter. Znam jer sam prije sat vremena otvorio kutiju :D
|
Imas pravo sad sam i ja pogledo u svoju kutiju. Zabrijo sam da su dva, a sad sam skuzio da je drugi DVI-HDMI adapter. Uopče nisam gledao kad sam uzeo. Samo sam ju pohlepno izcupao iz kutije, pomirisao, podrgao i zabio u port :D
Nego SRV znas kaj bi bilo fakat smijesno? :D Da ti grafa sutra krepa i moras ju slat na reklamaciju :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
nego kak ide kartica? |
Pa ovo je strasno....lakse nabavit nuklearnu bojevu glavu nego ovu karticu...
|
Os kupit moju za 2200? :D
|
Citiraj:
|
nemoj kupit od nine uvalit ce ti fx5200 sa hladnjakom od hd3870 :D
|
Citiraj:
Zanimam me jel ove nove igrice sto izlaze...jel dolaze isključivo za Directx 10 ili ima i za directx9 |
Pa koliko ljudi bi ih igralo kad bi dolazile samo sa podrskom za dx10?
Ne brini siguran si još lijepi period i sa dx9 ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
On prvo ponjusi kutiju da nije bomba, pa ja odma kad otvorim da nije nvdija :D |
šta je - je, odlično mirišu :D
|
Pogotovo kad su tople.
Inace jedna mala informacija koju cu podijeliti sa vama :) ja dok sam imao stoc kuler buduci da je komp bio otvoren sam na karticu UREDNO stavljao kavu. Bez zafrkancije u loncicu i bas mi je bilo super. Kava cijelo vrijeme vruca. 7 dana svaki dan :) Evo jedna slika koju sam slikao na kartici: http://www.imagesforme.com/out.php/i9891_0412070020.jpg Pazi vruca sam :D |
Pitanje:
Nigdje ne piše da je Accelero S1 za 3850, jel treba raditi kakve izmjene na njemu ili paše ok? |
A gdje si gledao?
c/p sa AC stranica, Acclero S1 rev. 1 Citiraj:
|
Neces moc stavi. rev. 1 koja je sada dostupna kod nas zato sto nemas sa cime hladit regulatore koje hladi stock cooler.
rev.2 to ispravlja. evo to ti je to. na hd3870 ide zato sto ostanu ti djelovi stock koolera koji trebaju. |
moci ce staviti bez problema samo treba improvizirati sa hladjenjem za regulatore... makar, na stranici od arctic cooling pise da su kartice testirane bez hladjenja za regulatore i mogu raditi normalno...
|
ali se ja ipak nebi igrao sa time.
|
a ako su sluzbeno napisali na arctic coolingovoj stranici onda valjda oni znaju sto je dobro, a sto nije ;)
|
Pa može se nešto nakeljiti gore, npr. sinkovi za mem. chipove koji dolaze sa S1?
Doduše, ima i modela 3850 koji imaju vlastite sinkove (PowerColor PCS). |
Pa domy_os je stavio S1 rev1 ako se nevaram na hd3500, pitajte njega kako je rjesio hladjenje regulatora. Ja sam mu ponudio 4 mala zalman hladnjaka za memoriju na grafama, ali nije mi nista javio da treba.
|
Citiraj:
Usput sretan ti imendan Štef:D:chears: |
Citiraj:
|
Od ona 3 izlaza na TV-Outu koja je boja video?!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Očekivao sam da ću za 1152KN dobiti adapter kojemu je vrijednost 5KN. :nono:
|
Citiraj:
|
Ja tih kablova imam gro sa strane. Kad prodajem grafu uvijek nesto ostane :D :D: D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
O, hvala na pomoći, kaj da uzmem tu našu reviziju ili ne? Izgleda da nema heatsinke za memu, kaj treba sastrane to kupiti ili?:eek:
|
E ovak ljudi... flashao sam vec 2-3 puta bez problema bios na svojoj 3850 i sad pokusavam isto i non stop mi govori xxxxxxxxx file not found.... .bin je... probao .rom i isto je....... a file je na floppyu ..... zas mi to sad radi probleme? WinFlash mi izbaci da nema ATI uredaja......
|
Danas sam si zamjenio sa X1950GT na HD3850 OC edition od GeCube, i na ovim komponentama postigao sljedeci score :)
To je vise manje ok jelda za tu grafu? Intel E2160 @3.0GHz 2x1GB Kingmax 800mhz 4-4-4-12 HD3850 GeCube OC ver. GA P35-DS3 http://www.imagesforme.com/out.php/t11616_mypc.PNG |
yep, zadovoljavajuce je :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:52. |