![]() |
Bio sam pričao jučer ( il danas, ko će znat te noćne razgovore :D ) s Razerom da bi mogli neki meet nabacit 22., 23. 10.?
Pa oni odvažni, ilitiga spremni na krigle piva i abnormalne količine hrane zapišite se dolje na listu ( samo C/P postojeće da se snađemo na kraju s količinom ljudi :D ): P.S. nemojte me samo gledat ispod oka kad krenu razgovori o Phenomima ( to je akutalno još? :D ) i inim stvarima jer sam po pitanju toga ko djed u penziji :D 1.) Juggernaut |
Evo da se i ja predbilježim :)
1. Juggernaut 2. Razer |
Da se predbilježim, ako šta iskrsne da moram doma, onda hebiga, al kako stvari sad stoje, trebao bi prisustvovat :chears:
1. Juggernaut 2. Razer 3. Pupo |
Ajde, nije valjda da ste na posebnom režimu prehrane koji ne uključuje lazanje, pizze, kotlete i slično? :D
|
Obzirom da sam na dijeti i više ne jedem (a ni manje), dojdem na pivu, ako je miting u subotu 23.10.
|
Pa naravno da je subota :) Samo navrati, budemo se još dogovorili oko lokacije ;)
Ubiti ja ne mogu u sub, imam gažu :/ |
Malo dižem temu iz mrtvaca, ali tu je najveća koncentracija Varaždinaca na forumu :D.
Di se može pojesti fini ručak, a da nije skupo ko sam vrag ? Što se parkinga tiče, ne znam jel se išta promijenilo od zadnji puta, no sjećam se da smo se parkirali u skoro centru Varaždina za ono, 7kn cijeli dan. Jel i dalje tako ? |
heh...pretpostavljam da studentske menze otpadaju, pa ajmo redom :D
Bijeli konj - odlicna ponuda gableca, nesto drugo nikad nisam imal tam potrebe jesti, oko starog grada (barem je tako bilo pred 2 god kad sam zadnje tamo bio) Stari orah - odmah pokraj prve osnovne preko puta jedne pekare, ispred je fontana koja ne radi :D Santa maria - mislim da se tak zove, cul sam da imaju dobru klopu ali nikad degustiral. blizina bijelog konja Palatin - preko puta suda, prekrasan ambijent. nisam bil u restoranu nego samo u kaficu koji je na istoj adresi Hotel turist - nelosa klopa, cijenu neznam jer sam jel na racun stare :D Garestin (barem mislim da se tak zove) preko puta jedne pekare u Zagrebackoj Cimplet - ulica brace radic, relativno daleko od centra, blizu samog izlaza iz grada mala okolica grada Aquacity, Bistro Varaždinbreg (kod Češljaša), LaGus i naravno zlatni restaci :D evo, to je sve cega se sjecam. |
Fala Domis, nešto ćemo od toga naći :)
Road trip to Varaždin... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |