![]() |
Neznam ali nikak da se naviknem na ovakve gluposti. Inace ljepse mi je kad se dobro igra nago kad padaju bezvezni golovi, ali ovi nemogu pogodit ni jumfericu od 300 kg.
|
g. Alves da Silva, vrati se...
|
nikad necu zaboravit lom,bio naime na utakmici dinamo arsenal u maksimiru,i zagrijavanje,dinamovi igraci u 30minuta nisu uspjeli pogoditi okvir vrata na zagrijavanju.ekipa s tribine se vec pocela smijat :D
uvijek se sjetim toga kad ovak sve fulaju.pa nijedan od njih nezna okvir vrata pogodit... |
Citiraj:
Pa to je već peta-šesta tekma ove godine gdje su bolji a gube. To više nije slučaj ili nesreća. To je sad idiotizam. Ma nisam ni ja puno pametniji kad me mogu tak razhebat.:hitthewal::smoke::wtf::suicide::grrr::rambo::DualWiel::Machineg::fuming: |
jel bi itko od vas zaigrao u dinamovom napadu?ajde dajte,molim vas,preklinjem...baš im treba pomoć :D mislim da ivankovic nebi dugo razmišljao kada bi vidio ove pivske lopte od trbuha :D pijan bi prije zabio od babalana,tadića,panđukića...
|
Kad su sebičnjare, puca njima k.... za rezu i klub, oni bi to sami zabili. Kolko puta je danas Manđukić mogao dodat pa je ipak pucao. Mamić kupio 20 napadača, a na kraju zabija Vukojević.
Nadam se, al jako teško će se proć dalje, nada je kurva. 30 Kn sam stavio opet - mogao sam si kupit DL DVD i spržit backup kopiju jedne igre ili čokoladne napolitanke. |
ma ne mogu vjerovat... gledao sam do 70-te minute i odustao... katastrofa...
|
Eto stigla i oproštajna tekma :D Nadam se da nije tako...ali bojim se da je :kafa:
EDIT: tragikomedija :D:D:D |
:D :D
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eto i sramota je gotova
|
Citiraj:
|
Još nije gotovo,treba im pobjeda u zadnjoj utakmici sa dva gola razlike.
Nadajmo se da će se uspjeti pribrati. |
Zapalit ću sve nogometne dresove koje imam, smo se živciram uz taj naš klupski nogomet. Mogao sam bolje odigrat 2 sata crysis-a....
|
Što nije sa 3 gola razlike ? Pošto su primili onaj glupi penal u zadnjim sekundama ?
|
u pravu je Vuco - sa 3 gola razlike... ":)"
|
Nije, nije u pravu... Dinamo treba 2 gola, jer se ne gleda međusobni susret, nego gol razlika...
|
Citiraj:
|
Eeee,da,osim što su "pametni" na terenu,takvi su i u zbrajanju.Zato i jesu to što jesu.Muka mi je od samoga pojma "nesreća",u svim njenim varijantama.Čisto silovanje izraza.Nije to stvar sreće,već hebenog mentaliteta.Kada nisu suci,onda ta famozna "nesreća"/"peh"...HSV je igrao "da ne primi gol".TO im je bila misija-TO su i ispunili,jasno je rekao Olić(i imam dojam da je bio iskrenije nezadovoljan od pola Dinamovih igrača!čast izuzecima!).A Dinamo?Misija?Te:"Vjerujemo u pobjedu",pa onda:"...baš i ne vjerujemo,iliti:ne vadi se na HSV-u",pa još i:"Remi je isto dobar,svaki bod je dobar(ma,'aaajde...)",a kao šlag:"...bod ili poraz ne mijenja puno na stvari".Sve izjave po novinama,ovih dana...pa,mislim ljudi moji,super strateški odrađeno,nema šta...
No,ono što me jako rasp**** je izjava onoga bisera D.Šukera za neke njemačke novine,kao Hrvatska nema nikakve šanse protiv Njemačke u skupini.Jer nema novih Bobana,Prosinečkih,a ne vidi on (pazi sad!) ni Šukera,kaže...Majko mila. Poučak:ne obuvajte zlatne kopačke-zlato dokazano smanjuje kognitivne funkcije,i iskrivljuje percepciju stvarnosti.Ili nije bio samo "na zlatu"? :D |
Prestao sam se zifcirat jer se stvarno ne isplati, al zato gledajuci repku uzivam
|
Odavno vec ne gledam ni ne pratim nasu ligu. Nemas sto vidjeti. Jad i bijedu nasih klubova kada izadju van ? Ne, hvala. Bolji je Cod2, Crysis ....Gledati napuhane i preplacene "zvijezde" naseg nogometa? Cast izuzecima i reprezentaciji, ostalo nije vrijedno gubljenja vremena pred TV ! Nazalost
|
Čini mi se da se ja još jedini nadam... :(
|
Citiraj:
ne igraju lose,nije tekma losa,ali jednostavno neznaju pogoditi okvir vrata.nema tu nesrece,nego neznaju |
Citiraj:
|
I kakva su predviđanja za sutra (danas)? Ja sam nekako optimističan, treba "samo" dva gola zabit i nijedan ne primit :). Osjećam miris Ajaxa u zraku :D.
|
Sutra odu zivci kvragu, opet ce bit hebanja majke. Nadam se da mogu, al opet ne bi me ni cudilo da dobe po tamburi
|
|
|
najbolji klizac=najbolji igrac...:D
nadamo se da ce dinamo ustreliti... |
ništ od europe dok ne uđemo u EU he,he
kochu traku oko ruke i poduplati ugovor... manđžukić klupa...a šokota i balaban posudba zaprešić ... dudu vrati seeeeeeee... |
Koch je najbolja investicija ove sezone, a utakmica nemam komentara, umjesto da kad zabiju i da im se sve počne otvarat, oni se povuku. Mah, a da su zaslužili i nisu. Već se protiv Basela moglo vidjet da ništ od toga.
|
Sva sreća pa nisam gledao. :)
|
Jednostavno, nema tko zabiti gol, u 4 utakmice Dinamo je zabio 2 gola, oba Vukojević, u 4 utakmice se nije pobjedilo...to više nema veze sa srećom, to je manjak kvalitete...
|
Citiraj:
kochu svaka cast,nije za otpis... al dinamu fali dudu ili slican a takvoga vise nema i sad cekaj 5 god da naide nesto slicno za male pare... |
Evo par komentara igrača koji su danas sudjelovali u tekmi:
Koch-fighter i pol Čale-tatica plača pa dečkić igra Etto-li la-dije onaj Etto od prošlih sezona Carlos-dve lijeve noge i glup ko k... Drpić-isto kao i Carlos Vukojević-također figter i pol-radilica Pokrivač-nije mi jasno zašto ne igra kao lijevi bek kaj je igral u Varteksu-solidan Modrić-nije potrebno komentirat-igračina Sammir-potreban hitni preodgoj što se tiče zaigranosti Mandžukić-sebični konj-otišo u nebesa,zabrijo si da je van basten Tadić-trudi se Guela-isto kao i Sammir Balaban-Boško buha-marš u inter-sramota Šokota-blagi užas E da neko bi trebao naučit tzv. prof. Ivankovića o izmjenama igrača. nadam se da nisam nikog uvrijedio al ovo je moje mišljenje |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:39. |