![]() |
Citiraj:
takodjer... odlican je... |
Citiraj:
Stanje na današnji dan (doma): A4Tech WOP-35 A4Tech X5-57D A4Tech X-718F Labtec SBC76 Logitech V200 Cordless Mouse - Black Microsof IntelliMouse® Optical A koliko mi je miševa i tipkovnica prešlo kroz ruke samo bog zna. Što na poslu, što od slaganja konfi za donaciju i isprobavanja hardwarea i slaganja konfi i popravaka u fušu. |
mx510 - odlican mis
razer copperhead - puno bolji za igru i meni za velike prste :D sve to lezi na steelpad u 4d sve u svemu razlike u laserima i optici su male...kod kupnje jedino sto treba isprobati koji pacov bolje lezi u ruci |
Logitech G5 i standardnu šuma zelenu podlogu - nema bolje kombinacije za igrice :D
|
Logitech UltraX optical Mouse - Premali za ruku , pogotovo nakon onog creativa 5500(definitivno najbolji miš koji sam držao u ruci) ali osim toga solidan.
razmišljam o zamjeni kućišta miševa jer sam sluačjno skurio creativa a nema ga nigdje za kupit a gara prošla:D |
mx 518,kao da je rađen po mojoj ruci :D
|
Citiraj:
stigao mx revolution. evo mali review, zapravo vise kao kriticki osvrt.. svemirski mis ali me kotacic zivcira jer: 1. tvrd je, tesko se stisne, 2. ima ful labav feel (jer se pomice u puno smjerova :) ), 3. kod prelaska iz free scroll u normal scroll napravi necujni ali prstu osjetan klik inace sve 5 i prilikom uporabe, skoro se ni ne kuzi da je bezican. free scroll je super stvar i da se dobro iskonfigurirat da ne smeta kad netreba. problem je samo sto stvara ovisnost i kasnije gledam zasto copperhead ne scrolla :D cak sam i igrao ut i crysis s njim i da hebeni kotacic nije tako tvrd mogo bi proc i kao gaming mouse :) i da, nemojte ga koristit sa setpoint 4.24, smece sve pokvarilo lol. sad gledam na logijevoj stranici da je izaso novi 4.40, hvala bogu, idem probat :D |
Logitech racer mouse. Solidan miš s obzirom da ne igram puno igre. Jako je mal a kotačić je dosta tvrd ali mi ne smeta.
http://www.dealbeeper.com/uploads/im...acer_mouse.jpg |
imam mx510
prije toga imao ms intelli 2.0a - najbolji mis kojeg sam ikad drzao u ruci i po meni najbolji gejmerski mis ikad napravljen (ogromne tipke, iznimno precizan, ruka savrseno lezi u njemu i ima dobar kotac) nazalost nema ga vise nigdje za kupit (novog sam ga kupio za sicu od 200kn prije kojih 4-5g) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:06. |