![]() |
Javi ti koliko ukupno plaćaš za ta 3Mbit-a...koliko ukupno tel. pretplata i ta za net,to isto flat jelda...? :)
|
Citiraj:
|
Ajte dovraga,pa šta se nemože napisat fino ovdje koliko je i amen...nego sve okolo i naokolo... : bonker :
Da mi se traži našao bih cijene i sam,ali eto kako već ima ovdje tko je na tome,pa neka napiše ako nije problem,dakle brzina koliko se plaća (speeeeed) : goood : - i isto pretplata;koliko sam razumio plaćam i pretplatu za telefon ako imam i telefon preko njih... : stoopid dakle kod T-đubreta je telefon 60kn i brzina 80kn...koliko je kod ovih...kao sve skupa 120kn za 1024kbps brzinu,odnosno koliko za tu brzinu od 3MBit-a---??! jesam sad bio jasn...? : hitthewa |
Ozy ne znam sta ti nije jasno kod AMIS-a
http://www.amis.hr/privatni_dvaujednom_cjenik.php Ako hoces recimo 3Mbit placas mjesecno 262,30 kn, a to ukljucuje i pretplatu za telefon i pretplatu za internet i promet (Flat). |
Čuj,5 je sati ujutro i trenutno mi nije ništa jasno,taman da imam isprintano pred nosom sa fontom 32 i još uz to boldano... :( : roller :
I da,po cjenik interneta piše da su sve cijene sa PDV-om,dok pod telefonskim cjenikom to ne piše,dakle tel. cjenik su cijene izražene bez PDV-a...ma uvijek treba čitati između redova,sve su to po meni govna kad uvijek tako neke fore izvode... : bonker2 I ako je cjena 150kn a ne 120 kako sam pročitao negdje na forumu;onda mi je to isti qurac ko "osnovni" T-đubretov paket...60kn telefon + 80kn brzina +20kn promet = 160kn...samo što eto ovdje imam i flat koji ionako meni ne znači previše,iako da ga imam bih ga vjerojatno koristio,'vako se uvijek ustručavam skidat šta s neta... Eh da,jedino što mi se baš sviđa je šta nude ovaj Thomson,a to je ipak originalni francuski WLAN modem,pa je valjda on dobar i kvaliteta nekom qurcu...naime koliko sam upućen thomson se proizvodi in EU odnosno in rance,nikakva Koreja,Indonezija,Tajvan ni Tavan... : lol2 : Eh da,ni cijene tel. razgovora im nisu nešto baš povoljnije nego meni u paketu Halo Plus...imam 50 ili 60 min besplatnih razgovora u fixnoj mreži + obračun po sekundi + nefto jeftiniju tarifu prema mobilnim mrežama i inozemstvu nego ovi osnovni Halo Start korisnici... |
Citiraj:
|
Nemam ja Tele 2,imam T-Mobitel HR svakodnevni,te HR Vip za ponekad i za moje VIP-ovce (ovčice)... :D
A i ovaj T-Debil me razveselio jučer ranim jutrom sa računom cca 500kn...a što je nabolje od svega imam tarifu 150;7 fajvorajt/najdražih (kako god sad da se zovu...) brojeva,sa kojima i jesam najviše na mobu,te uz tu tarifu 150 "kao" imam i neke jeftinije cijene prema drugim mobilnim mrežama a i prema fixnoj telefoniji,nego recimo oni koji imaju Flex 60 ili koji su na bonove...a opet,oderu meeee.... : bonker2 Za internet i dalje neznam,a sve mi se čini da zbog dezorijentiranosti i opće neupućenosti i nemam druge nego ostat na T-đubretum,makar još neko vrijeme... : hitthewa |
Citiraj:
|
u ***ote di mi živimo...kako je tek srbima,bosancima, crnogorcima...LOL
|
wow, meni usluga postala dostupna vec 21.02. makar su rekli da ce bit od 01.03., papiri poslani, novi D-Link router na putu, ne zelim ni pogledat taj njihov thompson, sad sam da mi dodje taj monter :beer:
|
Koji dlink router ako nije tajna? Postoji mogucnost da ti nece raditi...
npr na iskonu ako zamjenis thomsona nece ti raditi sigurno. |
Da...jesi ih pitao oće li ti raditi drugi router,da li će ti dati postavke? Ja bi isto uzimao drugi router ako se može,ne sviđa mi se ta zalockanost thomsona.
|
Citiraj:
|
E ***iga,druga vrsta usluge..ovo je voip+ net,treba ti voip router. Nazovi szk.
|
Prije svega pozdrav i lijepo je biti član ovog velikog foruma. : goood :
Drugo pošto mislim se i ja prebaciti kod amisa kada dođu kod nas u RI dali ću moći zadržati svoj ruter siemens 555 ili će to morati biti njihov thompson |
Pa zar nebi mogo uključit taj svoj router u Thomson i iz thomsona ide u telefon a iz tog routera u komp?
|
Zašto bi to radio,šta će dobit s tim?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Dali taj thompson ima više ulaza jer mi treba za dreambox za raditi CS tako da bi barem morao imati 2 ulaza jedan za komp a drugi za dream.
I dali se u thompson-a mogu unositi postavke za staviti ga u rutermode |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
you're welcome
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
eto, samo da se javim, i meni danas spojili.
dao sam zahtjev pocetkom mjeseca, znaci nije ni cijeli mjesec dana proslo za sada samo pohvale. budem javio kad jos sve provjerim, sad sam sa posla dosao i odmah na net :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:03. |