![]() |
300kn sam stavio na Rvatsku , bio je koeficijent 6.40 popodne , uglavnom jedno vrijeme za benzin nema brige :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni fakat nije najbistrije tako veliki koeficijent...nisu tim kladarama sve daske na broju...
Kaj su oni stvarno mislili da bu nas ovi zgazili:stoopid: |
Citiraj:
|
Mislim ono-koeficijent ko da igra Brazil i San Marino:D
Ko ih jebe, tak im treba:) |
Citiraj:
|
BT/ Hrvatska -Njemacka 1 koef( 3.90)
Lahti - TPS Turku 1 ( 2.45) KPV Kokko VIFK X ( 3.30) Austrija - Poljska X (3.10) Uplata 6.5 kn, Dobitak 605.06 :D :D ... Jesam ga ukrompirao :D |
moje židovsko srce sada tuguje što nisam išao u kladu jer sam žurio naći se s frendovima gledati tekmu a oni su kasnili (gamad)...htio sam staviti 200 na Hrvatsku..sada bi imal finih 600 u đepu ..god damn
|
Danas sam opet stavio na Nizozemce , ali i na pobjedu Italije. Znamo svi kako se zabari znaju skrompirat. Uplata 100 kn moguci dobitak 408, ak upadne super ak ne ni prvi ni zadnji izgubljeni 100 kn :D
|
ja stavio 250 ukupno na Holandjane i Talijane , 4.42 koeficijent ... 1050kn moguci dobitak ...
|
4.29 u Zdericu , jako slabi koeficijenti za razliku od ostalih kladionica no ova mi je pred nosom :D .
|
kreten sam uopce što sam posumnjao u nase i nisam uplatio parice.kontao sto i eto nis sad.
danas mislim da bi morali nederlanci dobiti,za ostalo nisam siguran. to cu i odigrati ;) |
Citiraj:
|
e trebal bi pomoc oko sistemskog kladenja..
ovako npr da slozim : Hrvatska-Poljska 16.06. 20:45 1 , 2.60 Austrija-Njemačka 16.06. 20:4 2, 1.40 Fjölnir-Fram 16.06. 21:15 1x , 1,38 i stavim za 30 kn sistemski 2/3 ulog po kombinaciji mi je 9,52 tecaj 2,98 dobitak 85 kn.. problem je u tome kaj se nisam nikad sistemski kladio, tako da neznam, kaj bi bilo npr. da Hrvatska odigra X , dal bi listic bio dobitan, i koliki bi dobitak bio ? |
Citiraj:
-i onda dolje stavis ova svoja 3 para i odigras kombinaciju 2/3 sta znaci da smijes 1 fulat! |
dali znas kako da odredim te fikse preko online listica ?! ( supersport )
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo,imao sam listić na 1.2K dobitka,sve prošlo,čekao Nizozemsku (stavio 150kn na Portugal, x2 na Turke i Nizozemce),tako da sam u laganome plusu ;) Sada čekam osvetnički listić kontra Italije,čim izađu koef.,vežem još Španjolce & Ruse & Švabe... |
svapci i hrvatska bi trebali dobiti,to mislim da cu i odigrati.
jeste culi sto oce biti stednje za ovu tekmu s poljskom ili se igra kao i dosad? ako bude kao dosad nebi trebalo biti problema. jos si kontam ubaciti portugal x2,al vidicemo jos...;) |
Citiraj:
|
Idemo po pobjedu, kako, nije bitno!
|
ok, hvala... evo svatil sam... hvala ;)
|
Srna i Olić 99% neće igrati, osim ako je Bilić odlučio baš ubit boga u skupini... :D
|
heheh... al ono sad gledam, i neznam dal cu stavit na pobjedu.. mozda 1x..
|
Citiraj:
|
Rusi bi danas mogli iznenaditi , ali opet nisam siguran. PObjeda Spanjolaca ali Grcka Rusija nisam siguran :D
|
Grci ce opet bunker na kvadrat , Rusi ce to tesko probiti , ja cu to X , a i Spanjolce i Svede na X , i 100kn pa sta bude ...
|
evo dokaza da baš nije sve kako bi trebalo... (200 eur)
http://img291.imageshack.us/img291/8892/bet01jpgxa9.jpg |
Citiraj:
Ali,ima li bolje prilike za namjestiti rezultat od toga natjecanja i sada? Ljudi moji,osim EURA2008(koji je neprikosnoven),šta to još ima težinu ovih dana na kladi od nogometa?Prefiks "kvalifikacije" privlači ljude ko muhe miris...jel',i to ne samo kod nas,naravno.Prevelik je ovo biznis da bi se nešto prepustilo slučaju.Žrtve moraju "pasti",harač se mora ubrati.I :amen: Držite se EURA ovih dana,kad vam je Bog dao :D :beer: |
nabijam portugalce.da nemogu dat gol.
ode 100 učeničkih kuniča hahahaha :D |
Hendikep na švapce.Naši egal.Pa kako bude ;)
|
1 privitaka
...prva je malo ziharaški, ali druga... (cifre u EUR, naravno)
|
Di se to kladiš?
Evo ja na Hr i Nizozemsku danas ubro 760kn:chears: |
Citiraj:
|
I mislio sam...da tam imam acc mislim da bi samo klikal bez razmišljanja.:fiju:
Nego, imaš kakav svajet za sutra? |
aj neko ko se u to razumije nek slozi neki listic za danas,ja sam slagal vec 10 puta i nis od toga :)
|
Evo za danas sam našao Turska ispada u četvrfinalu to je 1.40 koeficijent i da Hrvatska pobjeđuje tursku to je 1.85 koeficijent,jel se može kladit na to i jel se isplati kladit,mislio sam 200kn uložit:)
|
Nemoj to dirat ;)
evo ti jedan za danas Alžir-Gambija 1 1,50 ;) ma evo i drugi: SAD-Bugarska 1 1,40 (odbojka) ukupni 2,1 stavis kolko oces :D |
Stavil sam 100tku na Hrvatsku i Nizozemsku, pa kud puklo...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:18. |