![]() |
Odi na stranice od optime i upisi broj telefona... Ja u Retfali imam Optimu, radi sve 5 :)
|
Uzmi imenik i trazi i gledaj di je a di nije dostupno.:lol2::D:goood: |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/thumbs/4025Screenshot-1.png |
Citiraj:
|
Citiraj:
89.106.65.229:28960 89.18.42.46:28960 85.131.249.159:28960 (ako imas cod2 pa udi na server da vidis u igri...jer kad pingas ovako uvijek je manji :) ) |
Citiraj:
Ti isto ideš prek all-seeing eye jer u igri ne mogu dodati servere pod favorite, tj. dodam ga ali ga ne vidim na listi... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko dugo imas taj telefonski broj? |
probaj nazvat SZK i zamoli ako ti oni mogu provjerit broj jer ti nisi u mogucnosti...
|
Citiraj:
|
Meni je na Trafficu velik ping na bihnet serverima za COD2 (oko 100), jedino je to problem. Ostalo sve radi odlično.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
...a ja to dodam na xfire ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pa ono jbga mislio sam da je optima malo bolja...2 mbita ...veci upload itd :kafa: :D al nema veze...ajde samo da meni dode FLAT pa da ja skidam ko manijaaak...:goood: |
Citiraj:
|
Jel ja to dobro kopčam?!
2MB flat 118KN? 2 godine ugovor? Naime DCM hede govna, ne mogu se spojiti na pola stranica uključujući optimu, nabavu, vip, vlastiti faks, ne radi xcity... |
Citiraj:
probaj ručno unesti adrese DNS servera koje su ti oni dali, a ako to već imaš poriktano i svejedno zeza, unesi adrese od OpenDNS servera |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
najpametnije, ako su ti dostupni :respekt:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
super, hvala svima na odgovorima
jos cu pricekat par dana da pocne BigBrother i eventualna sniženja, makar sumnjam, pa se idem prebacit na Optima ADSL Traffic ako nebude nekih iznenađenja |
Nista te ne kosta da posaljes zahtjev unaprijed, ceka se i po 10dana na account...
|
a joj da, tu je ono sa papirima... zaboravih
viš to je dobra stvar kod Voljatela, sve je gotovo u roku sat vremena :kafa: |
Citiraj:
|
pa bas i ne
imaju puno više paketa, pa si svatko može iskombinirat nešto... al trenutno nemaju paket koji meni paše, odnosno imaju, ali je skuplji nego kod optime :D |
Citiraj:
|
stigla mi optima 14 dana od slanja ugovora(tel. linija jucer) modem danas
2mbps flat 118 kn :care: veza skace od 2000 kbps do 3100 kbps:lol2: http://www.speedtest.net/result/182426193.png |
Ja moram čekati još 3 mjeseca da mi Optima bude dostupna, nadam se da će do onda DCM dati za ove pare barem 1-2mb...
|
Citiraj:
The connection has timed out The server at 192.168.1.1 is taking too long to respond.:stoopid: |
Citiraj:
|
...danas 17 dan...valjda ce doci uskoro :kafa: ...
hmm..pa nisu toliko glupi da brzinu ogranicavaju softverski ??? :lol2: |
možda moraju tak :stoopid:
|
Citiraj:
|
Ja se prije mjesec dana preselio u Osijek i uzeo optimu... Došli usred mjeseca, sve radi super... I sad povratak na T-Com...selim se na staru lokaciju... tamo imam 5gb paket-1mbit za iste novce kao ovdje 2mbit flat... Optima radi super, jedino mi se ne sviđa što veza skače.. U Firefoxu kad nest skidam stalno pise 320kB/s,a zapravo ide 230kB/s... al sve je super na optimi... najviše cijena :)...
blago vama koji ostajete na optimi... i koji ćete ju dobiti... |
Molim one koji su poslali potpisani ugovor, a jos im nije "isporucena" usluga da odu na provjeru dostupnosti i jos jednom provjere dostupnost na svome broju.
Prosli tjedan sam ispunio zahtjev, pred dva dana mi stigao ugovor. Sutra sam ga namjeravao poslati nazad s potpisom. Pred 10 minuta sasvim slucajno odem provjerit dostupnost optime na mom broju, kad ono kaze da ce mi bit dostupna u naredna 3 mjeseca! Odmah nazovem szk i sada slijedi nevjerovatan dio price!!! T-COM je optimi, nakon sto je odobrio ustupiti infrastrukturu, unazad dan-dva odlucio ODBITI!!!! I sad ja ne mogu prijeci na optimu zato sto su ovi lopovi tako odlucili. Pa ***em ti ovaku drzavu!!! Jaooooooo!!! Tek kad oni ponovno odluce popustit onda cu dobit optimu! Sreca je jedino sto ovo ne smiju drugi put ucinit. Samo jednom smiju pravit majmune od ljudi i optima telekoma. btw... da, bila mi je dostupna do prije 2 dana! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23. |