PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   TES 4 Oblivion (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=35992)

JVC HX-Z10 07.04.2006. 18:12

jel zna tko kako rjesiti onaj quest u Castleu u gradu Chorollu, onaj kad netko ukrade sliku? Nasao sam nekakvu sliku u podrumu jedne kule i skuzio da ona carobnica ima neki pribor za crtanje al neznam dalje.

Jelc 07.04.2006. 18:14

Citiraj:

Autor OveRkiLL
Pa ne moraš ak nećeš sve nažicat za pomoć. Samo ti o tome ovisi kolko ćeš vojnika imat za sebe kad se otvore ona velka vrata. Ja sam 3 grada nažicao.

Pa i ja sam tri...sve danas...
Ukočio sam se više od onih kula i šoranja beštija...cijeli dan sam ih mlatio:D

Mislim da tri grada budu dosta, idem malo otćorit pa navećer u bitku za Brumu.

Clifton 07.04.2006. 19:36

Ajde, mali OT od Obliviona, ali ne daleko...

filmić o onom koji je izbrojao do beskonačnosti. dvaput.

http://youtube.com/watch?v=MP9CHQZ3mHw

maX 07.04.2006. 19:44

Ja sam ih vec 6 zatvorio, vec mi totalno na zivce to ide :D

thedream 08.04.2006. 11:03

..ja idem na zatvaranje trećeg..ma glavno da sam heroj kvača: goood : ...
i da mi je bratec Martin na sigurnom...;)
level6 inače,darkelf..scout..brutalna klasa...opaki fire resist : bonker :

ali brate šta je dosadno zatvarat ta vrata...svaka ista..mazneš kamenčinu i vozi...dobro ajde,može ti enchantat item..to kamenče..ali inače bi pobrisao igru odaaavno..i konj je plus definitivno...cijelu mapu sam prošao..zabrijao valjda da sam clint eastwood u nekom westernu...: goood :

ma znaš šta me živcira..učlanio sam se kao murderer u neki šugavi dark klan nemam ti pojma,lik mi je uletio dok sam ćorio u nekom krevetu..a ja bi van iz tog klana..ne sviđa mi se baš ta bad guy spika...kako izać iz klana ?? : baad :

maX 08.04.2006. 11:24

I meni je isto dosao i rekao sam da budem koknuo onog lika kojeg treba, ali se sad premisljam dal da idem ili ne... Kaj se tice Oblivion gate-ova to je stvarno doosadno! Vise nemam zivaca za to, a htio bih sve zatvoriti! :D

.: Tyrael :. 08.04.2006. 11:55

Dark gay-evi su inace Dark Brootherhood, i do sad imaju najbolje nagrade za rjesavanje questova, pa sto ako moras tu i tamo maznut nekog tko ionako vrlo vjervoatno nije neduzan.. Roknes ga i pokupis ljepu nagradu i svi veseli :beer: :beer:

Od njih sam i dobio onog ludog konja, Shadowmare, odsad mi je on najbolji drug u igri, i nikamo ne idem bez njega, dodje mi da zaplacem kad ga moram pustiti samoga ispred nekog Grada :( smrc

jed2i 08.04.2006. 11:58

po mom misljenju su malo zajebali igru sa tim zatvaranjem vratiju ak nista mogli su bar napravit da to zatvaranje krace traje

sve ostalo u igri mi je odlicno

Jelc 08.04.2006. 12:09

1 privitaka
Citiraj:

Autor .: Tyrael :.
Dark gay-evi su inace Dark Brootherhood, i do sad imaju najbolje nagrade za rjesavanje questova, pa sto ako moras tu i tamo maznut nekog tko ionako vrlo vjervoatno nije neduzan.. Roknes ga i pokupis ljepu nagradu i svi veseli :beer: :beer:

Od njih sam i dobio onog ludog konja, Shadowmare, odsad mi je on najbolji drug u igri, i nikamo ne idem bez njega, dodje mi da zaplacem kad ga moram pustiti samoga ispred nekog Grada :( smrc

Ja ne znam zakaj se ljudi nećkaju oko ulaska u Dark Brootherhood...posao kao i svaki drugi:)
Baš idem danas skinut toples patch da vidim kako mi izgleda suborac iz Dark Brootherhood-a bez odjeće...

MOrdecai83 08.04.2006. 12:10

Citiraj:

Autor Nijoe
h**p://www.tessource.net/files/
h**p://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=341622
Već sam ranije postao neke linkove, svi siteovi imaju uglavnom iste modove.

Thnx... : goood :;)

thedream 08.04.2006. 13:20

..zatvorio i treća maloprije..joooj šta sam našao..cure mi sline već,pošto sam fino smirio rat između ludih goblina,tj. maznuo sam im neki totem staff bla bla..
i naravno pripojio ga sebi :D ..a on ima kao shock damage..jao koja brutalnost od oružja..bolestan charge..tresnem one likove u gateovima dva puta i adio..
:clap: ..super je stvarno..još mi je i strength na 62...bit će lom..: sweating

ma ne furam ja tu gay spiku : bonker : ,dark ovo ono..lijepo ja i moj šarki (pošarani konj) cruisamo po mapi..i ubijamo rakove,lude pse,vukove..i to je to..skupljamo cvijeće :D , šta zvuči gay :D ?

Šala,naravno...hihi..: bonker :

thedream 08.04.2006. 13:26

..e da,skoro zaboravio..:D ,i hodam po vodi..našao neke lude čizme..: goood :
odo tražit 4ta vrata...:clap:

.: Tyrael :. 08.04.2006. 13:30

Ja još nisam ni počeo zatvarati vrata, zatvorio sam ona u Kwachu koja sam morao radi primary questa, od tad kad vidim neka Oblivio vrata bjezim od njih glavom bez obzira :) ne svidja mi se ta red/dark atmosfera koja vlada njima, pa radje pustosim okolo nego se zabavljam njima, jednom cu morat i na njih krenut ali sad su mi veca fora questovi raznoraznih guildova i NPC-a nego da odmah krenem na main quest...

maX 08.04.2006. 14:09

I meni se je isto vec pocela gaditi ta atmosfera u vratima... Uvijek iste stvari, protivnici, samo mala promjena terena, ali sve na istu foru! Ja sam uclanjen u Fighters guild, The Blades, oni vitezovi od Cyhrodilla (tak nekak), a sad idem i u Dark Brotherhood... Samo da nije to sa vratima igra bi mi se puno vise svidjala, ali i tak je odlicna! :)

Jelc 08.04.2006. 16:15

1 privitaka
Htjela je na brzaka doći do para-ostala je bez...ičega...:D

xPsycho 08.04.2006. 19:10

a gdje joj je grudnjak...........nije vrag da ti treba

LuXor 08.04.2006. 20:29

Jel ima tko save sa thiefom, a da nije daleko dosao (lvl2-3)?

Doso sam na lvl6 sa knightom koji mi je dosadio, a ne da mi se iz početka...

Pomo 08.04.2006. 20:33

Citiraj:

Autor Jelc

Nekrofilija je van zakona koliko ja znam, a toples mod baš i nije namjenjen takvim perverznjacima... : bonker :

Delta S4 08.04.2006. 20:58

Citiraj:

Autor Jelc

Je l to četvorka? : nuts : :D

Da, i meni idu na kurac ta jebena vrata...al što se mora, nije teško ;)

Sam Fischer 08.04.2006. 21:10

I ja sam zapeo...Ako se tko sijeća može pomoć...Još skoro na početku, kad trebam "lovit" amulet of kings i dođem u imperial city i onda nabavljam one knjige o toj sekti da im kao nađem lokaciju...I ondaj frajer (mage) mi kaže da je prvo slovo odlomka iz četvrte knjige neki "ključ" (lokacija kaj ja znam), a kad se spoje prva slova odlomaka se dobije MIDDAVSUN. Kaj je to? Neka lokacija na mapi, nemrem nać? Može help?

Delta S4 08.04.2006. 21:16

Citiraj:

Autor Sam Fischer
I ja sam zapeo...Ako se tko sijeća može pomoć...Još skoro na početku, kad trebam "lovit" amulet of kings i dođem u imperial city i onda nabavljam one knjige o toj sekti da im kao nađem lokaciju...I ondaj frajer (mage) mi kaže da je prvo slovo odlomka iz četvrte knjige neki "ključ" (lokacija kaj ja znam), a kad se spoje prva slova odlomaka se dobije MIDDAVSUN. Kaj je to? Neka lokacija na mapi, nemrem nać? Može help?

Ma ne...prve riječi svakog poglavlja tvore neku rečenicu. Ako se ne varam, ona tipica ti kaže da dođeš drugi dan, da mora još malo proučavati knjigu...dođi za 24 sata i onda će ti reći nešto...ne sjećam se više šta :D

Jelc 08.04.2006. 23:20

Citiraj:

Autor xPsycho
a gdje joj je grudnjak...........nije vrag da ti treba

Popalio za prodaju:D

Sinoć/jutros sam završio bitku za Brumu i sad malo odrađujem sporedne questove prije nego krenem po glavnom.

Citiraj:

Autor LuXor
Jel ima tko save sa thiefom, a da nije daleko dosao (lvl2-3)?

Doso sam na lvl6 sa knightom koji mi je dosadio, a ne da mi se iz početka...

Mislim da sam vidio na netu mod koji možeš mjenjati i usred igre, potraži malo.

Chuby 09.04.2006. 00:41

koliki ste Armor Class skupili? ja sam u heavy armoru 85 armor (ukupno) s one handed swordom damage 25 lvl 23

Lihto 09.04.2006. 02:43

4 oblivion vrata zatvorena valjda bu to dovoljno:D

maX 09.04.2006. 02:50

Ja sam zatvorio sve koje je bilo moguce zatvoriti :D

.: Tyrael :. 09.04.2006. 07:23

Citiraj:

Autor Chuby
koliki ste Armor Class skupili? ja sam u heavy armoru 85 armor (ukupno) s one handed swordom damage 25 lvl 23

Jesi nasao kakav cool armor ili si to samo Major Skill Napumpao?

Thoroughbred B 09.04.2006. 13:08

evo ja sam nakon dolaska u spaljeni kvac otisao u oblivion,sad sam save napravio ravno ispred sigil stone-a koji zatvara gate :)

LuXor 09.04.2006. 13:20

Ja sam krenuo ispočetka sa lopvlukom i ushao u Thief's Guild. Bash je zabavno pick-pocketat bogataše. Zna se po 300-400 golda ulovit odjednom.

LuXor 09.04.2006. 13:21

@Thoroughbred B: jel mi još čuvaš onu X1800XT?

Thoroughbred B 09.04.2006. 14:26

Citiraj:

Autor LuXor
@Thoroughbred B: jel mi još čuvaš onu X1800XT?

Mirno lezi u ladici u kutiji spakirana : sweating

Btw jel malo nakon zavrsenog 1.levela imat 400gold-a?Ja imam 424,nekako mi se cini premalo,konj dodje 1000 : baad :

Jelc 09.04.2006. 14:38

1 privitaka
Ja sam došao pred kraj glavnog questa-ne da mi se još ići na njega nego rješavam zaostatke....

Ovu kučku je bilo malo teže zakantat...ali sam uspio:)
Imala je dobar oklop i mač.
Šminkerski...a dobro i izgleda.

Jelc 09.04.2006. 14:44

Citiraj:

Autor Thoroughbred B
Mirno lezi u ladici u kutiji spakirana : sweating

Btw jel malo nakon zavrsenog 1.levela imat 400gold-a?Ja imam 424,nekako mi se cini premalo,konj dodje 1000 : baad :

Pa kaj nisi dobio konja u glavnom questu???

Thoroughbred B 09.04.2006. 15:36

Citiraj:

Autor Jelc
Pa kaj nisi dobio konja u glavnom questu???

Ne,neznam ni koji je glavni quest...za sad sve sto sam napravio je zatvorio vrata obliviona i oslobodio grad kvach...sad igram dalje,idem prema Anvil gradu...

Facelessone 09.04.2006. 15:40

vrati se tam u onaj sanctuary s martinom il kak se vec zove i iza crkve il kucice pokraj crkve imas konja al prvo moras pitat jednog prista za pomoc i onda ti on kaze da uzmes njegovog.....

znam. znam super sam objasnil

maX 09.04.2006. 15:41

Ako hoces skupiti lovu na brzaka odi u Imperial City arenu i tam se izbori do grand championa, nije tesko, a zarada je velika. Ja sam zaradio oko 7000, a to je dosta za pocetak iako ja jos nisam skoro niti novcica potrosio na nista... :D

OveRkiLL 09.04.2006. 15:53

ili skini mod da ukradeni konji ne bježe pa "posudi" jednog:D

Sam Fischer 09.04.2006. 17:10

Citiraj:

Autor m4Dm4X
Ako hoces skupiti lovu na brzaka odi u Imperial City arenu i tam se izbori do grand championa, nije tesko, a zarada je velika. Ja sam zaradio oko 7000, a to je dosta za pocetak iako ja jos nisam skoro niti novcica potrosio na nista... :D

Hvala na ovome!

E.T. 09.04.2006. 17:53

Citiraj:

Autor m4Dm4X

ja radim na tome da postanem grand champion sta nije lako s 12 fps-a : nono :

OveRkiLL 09.04.2006. 18:12

kad dođete do borbe sa onim Gray Princeom za titulu Grand Championa pričajte s njim i obavite quest koji će vam dat. Nije ga teško obavit a olakšat ćete si zadnju borbu s njim puuuuno;)

maX 09.04.2006. 18:32

Citiraj:

Autor OveRkiLL
kad dođete do borbe sa onim Gray Princeom za titulu Grand Championa pričajte s njim i obavite quest koji će vam dat. Nije ga teško obavit a olakšat ćete si zadnju borbu s njim puuuuno;)

Ja sam odmah isao u borbu i izmasakrirao ga! Opce nisam videl da on moze dati quest! :D Cuo sam da odmah podigne i skill tak da je onda bolje najprije obaviti, ali jebga, bio sam zedan krvi! :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22.