![]() |
jel zna tko kako rjesiti onaj quest u Castleu u gradu Chorollu, onaj kad netko ukrade sliku? Nasao sam nekakvu sliku u podrumu jedne kule i skuzio da ona carobnica ima neki pribor za crtanje al neznam dalje.
|
Citiraj:
Ukočio sam se više od onih kula i šoranja beštija...cijeli dan sam ih mlatio:D Mislim da tri grada budu dosta, idem malo otćorit pa navećer u bitku za Brumu. |
Ajde, mali OT od Obliviona, ali ne daleko...
filmić o onom koji je izbrojao do beskonačnosti. dvaput. http://youtube.com/watch?v=MP9CHQZ3mHw |
Ja sam ih vec 6 zatvorio, vec mi totalno na zivce to ide :D
|
..ja idem na zatvaranje trećeg..ma glavno da sam heroj kvača: goood : ...
i da mi je bratec Martin na sigurnom...;) level6 inače,darkelf..scout..brutalna klasa...opaki fire resist : bonker : ali brate šta je dosadno zatvarat ta vrata...svaka ista..mazneš kamenčinu i vozi...dobro ajde,može ti enchantat item..to kamenče..ali inače bi pobrisao igru odaaavno..i konj je plus definitivno...cijelu mapu sam prošao..zabrijao valjda da sam clint eastwood u nekom westernu...: goood : ma znaš šta me živcira..učlanio sam se kao murderer u neki šugavi dark klan nemam ti pojma,lik mi je uletio dok sam ćorio u nekom krevetu..a ja bi van iz tog klana..ne sviđa mi se baš ta bad guy spika...kako izać iz klana ?? : baad : |
I meni je isto dosao i rekao sam da budem koknuo onog lika kojeg treba, ali se sad premisljam dal da idem ili ne... Kaj se tice Oblivion gate-ova to je stvarno doosadno! Vise nemam zivaca za to, a htio bih sve zatvoriti! :D
|
Dark gay-evi su inace Dark Brootherhood, i do sad imaju najbolje nagrade za rjesavanje questova, pa sto ako moras tu i tamo maznut nekog tko ionako vrlo vjervoatno nije neduzan.. Roknes ga i pokupis ljepu nagradu i svi veseli :beer: :beer:
Od njih sam i dobio onog ludog konja, Shadowmare, odsad mi je on najbolji drug u igri, i nikamo ne idem bez njega, dodje mi da zaplacem kad ga moram pustiti samoga ispred nekog Grada :( smrc |
po mom misljenju su malo zajebali igru sa tim zatvaranjem vratiju ak nista mogli su bar napravit da to zatvaranje krace traje
sve ostalo u igri mi je odlicno |
1 privitaka
Citiraj:
Ja ne znam zakaj se ljudi nećkaju oko ulaska u Dark Brootherhood...posao kao i svaki drugi:) Baš idem danas skinut toples patch da vidim kako mi izgleda suborac iz Dark Brootherhood-a bez odjeće... |
Citiraj:
|
..zatvorio i treća maloprije..joooj šta sam našao..cure mi sline već,pošto sam fino smirio rat između ludih goblina,tj. maznuo sam im neki totem staff bla bla..
i naravno pripojio ga sebi :D ..a on ima kao shock damage..jao koja brutalnost od oružja..bolestan charge..tresnem one likove u gateovima dva puta i adio.. :clap: ..super je stvarno..još mi je i strength na 62...bit će lom..: sweating ma ne furam ja tu gay spiku : bonker : ,dark ovo ono..lijepo ja i moj šarki (pošarani konj) cruisamo po mapi..i ubijamo rakove,lude pse,vukove..i to je to..skupljamo cvijeće :D , šta zvuči gay :D ? Šala,naravno...hihi..: bonker : |
..e da,skoro zaboravio..:D ,i hodam po vodi..našao neke lude čizme..: goood :
odo tražit 4ta vrata...:clap: |
Ja još nisam ni počeo zatvarati vrata, zatvorio sam ona u Kwachu koja sam morao radi primary questa, od tad kad vidim neka Oblivio vrata bjezim od njih glavom bez obzira :) ne svidja mi se ta red/dark atmosfera koja vlada njima, pa radje pustosim okolo nego se zabavljam njima, jednom cu morat i na njih krenut ali sad su mi veca fora questovi raznoraznih guildova i NPC-a nego da odmah krenem na main quest...
|
I meni se je isto vec pocela gaditi ta atmosfera u vratima... Uvijek iste stvari, protivnici, samo mala promjena terena, ali sve na istu foru! Ja sam uclanjen u Fighters guild, The Blades, oni vitezovi od Cyhrodilla (tak nekak), a sad idem i u Dark Brotherhood... Samo da nije to sa vratima igra bi mi se puno vise svidjala, ali i tak je odlicna! :)
|
1 privitaka
Htjela je na brzaka doći do para-ostala je bez...ičega...:D
|
a gdje joj je grudnjak...........nije vrag da ti treba
|
Jel ima tko save sa thiefom, a da nije daleko dosao (lvl2-3)?
Doso sam na lvl6 sa knightom koji mi je dosadio, a ne da mi se iz početka... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, i meni idu na kurac ta jebena vrata...al što se mora, nije teško ;) |
I ja sam zapeo...Ako se tko sijeća može pomoć...Još skoro na početku, kad trebam "lovit" amulet of kings i dođem u imperial city i onda nabavljam one knjige o toj sekti da im kao nađem lokaciju...I ondaj frajer (mage) mi kaže da je prvo slovo odlomka iz četvrte knjige neki "ključ" (lokacija kaj ja znam), a kad se spoje prva slova odlomaka se dobije MIDDAVSUN. Kaj je to? Neka lokacija na mapi, nemrem nać? Može help?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sinoć/jutros sam završio bitku za Brumu i sad malo odrađujem sporedne questove prije nego krenem po glavnom. Citiraj:
|
koliki ste Armor Class skupili? ja sam u heavy armoru 85 armor (ukupno) s one handed swordom damage 25 lvl 23
|
4 oblivion vrata zatvorena valjda bu to dovoljno:D
|
Ja sam zatvorio sve koje je bilo moguce zatvoriti :D
|
Citiraj:
|
evo ja sam nakon dolaska u spaljeni kvac otisao u oblivion,sad sam save napravio ravno ispred sigil stone-a koji zatvara gate :)
|
Ja sam krenuo ispočetka sa lopvlukom i ushao u Thief's Guild. Bash je zabavno pick-pocketat bogataše. Zna se po 300-400 golda ulovit odjednom.
|
@Thoroughbred B: jel mi još čuvaš onu X1800XT?
|
Citiraj:
Btw jel malo nakon zavrsenog 1.levela imat 400gold-a?Ja imam 424,nekako mi se cini premalo,konj dodje 1000 : baad : |
1 privitaka
Ja sam došao pred kraj glavnog questa-ne da mi se još ići na njega nego rješavam zaostatke....
Ovu kučku je bilo malo teže zakantat...ali sam uspio:) Imala je dobar oklop i mač. Šminkerski...a dobro i izgleda. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vrati se tam u onaj sanctuary s martinom il kak se vec zove i iza crkve il kucice pokraj crkve imas konja al prvo moras pitat jednog prista za pomoc i onda ti on kaze da uzmes njegovog.....
znam. znam super sam objasnil |
Ako hoces skupiti lovu na brzaka odi u Imperial City arenu i tam se izbori do grand championa, nije tesko, a zarada je velika. Ja sam zaradio oko 7000, a to je dosta za pocetak iako ja jos nisam skoro niti novcica potrosio na nista... :D
|
ili skini mod da ukradeni konji ne bježe pa "posudi" jednog:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kad dođete do borbe sa onim Gray Princeom za titulu Grand Championa pričajte s njim i obavite quest koji će vam dat. Nije ga teško obavit a olakšat ćete si zadnju borbu s njim puuuuno;)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22. |