![]() |
nokia 1100-najbolji mob ikad;)
|
odletila mi n93 danas , smrc , ipak mi je frend vratio lovu a ja njemu mob ,smrc . pa samo z107 i nokia 6030 .
|
SE 630
Nokia 3120 Samsung N500 |
Samsung SGH E730 & X680V...
|
Trenutno Samsung D600E. Vrlo, vrlo dobar mobitel.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nokia 6020. Kupljen u t-comu i nakon godinu i pola baterija traje u prosjeku
tjedan dana |
Citiraj:
|
ne znam za ostale nokie, ovo mi je prva koju sam kupio. 16m boja, predobra slika. uspoređivao sa bratićevim samsungom, neznam jel d820 il d840. definitivno bolja.
|
Ja imam nokiu n70 ali moram priznat da samsung ima daleko bolje ekrane. Življe boje, itd.
|
a čuj, novi modeli ekrana su u igri. tvojih 256K boja i 176 x 208 piksela mora bit lošije od mojih 16m boja i 320 x 240 piksela. kad samsung napravi takav ekran, onda bumo vidli. u istoj klasi može bit bolji al zasad nije.
|
dajte ljudi recite jel ima koji novi model moba (bilo koji proizvođač) da mu baterija traje bar 5 dana (s puno razgovora). jel postoji kaj takvoga, jer moj k700 jedva preživi dan (eventualno 2 kad je vikend...) al treba mi netko s praksom iz prve ruke, a ne one điđe miđe sa specifikacija na netu...to je drek
|
5 dana ali samo za razgovarati ? nisam vec dugo imao mob da toliko drzi , osim nokie 6030 , sat vremena svaki dan i drzi po 6-7 dana , ovi svi bolji mobiteli sto imaju vise opcija i naravno - bolje ekrane to ti brze popije bateriju . i 6233 dobro drzi ako ne diras puno po njoj - oko 3-4dana .
|
Citiraj:
|
nikad nisam shvaćao potrebe za tjednim trajanjem baterije. kaj je teško navečer piknut ga na punjač?
|
gle, meni mobitel MORA ujutro biti napunjen radi posla i masu puta mi se dogodi (jer sam ranije imao mobitele kojima je baterija držala cca 4-5dana) da, jednostavno ga navečer zaboravim staviti punit, onda ujtro pop... jer moram nosit punjač na posao a to me ograničava na uzicu same duljine punjača, a ja sam slobodan pas i ne volim lance kuiš? šala naravno, nije niš strašno priviknut ću se ja stavljat mob svaki dan punit,ali mislio sam samo da postoji neki kojem duže traje baterija. eto
|
6030 ;) moja mama ga ima i mogu ti rec da stvarno dobro drzi baterija (a uz to dobijes radio i nis vise :) ).
|
@ glista : ako ti je stvarno potrebno da imas uvjek napunjen mob, a malo si senilko (NHF, svi smo), uzmi si dodatnu bateriju i onaj stolni punjac koji ju moze punit. To sam davno vidio za neke mobitele, ne znam jel se jos to pravi tako. I uvjek imas bateriju rezerve - naravno punu :)
Inace, Zamzung E770 :) |
Sony Ericsson K700i
|
samsung D500
|
Imao sam 6680 kojeg sam prodao, a sad koristim HTC TyTN : goood :
|
Sony Ericsson K750i
|
nemam mobitel godinu dana i uopec mi ne fali
|
Nokia 6230... 512MB MMC kartica...
Odličan mobitel, ima sve što treba, a i fino se slaže s mojim ThinkPadom T23 ;) p.s. ako neko prodaje masku s tipkama (original) nek mi se javi... pošto je moja oštećena :( |
nokia 6103,kupio prije par dana za sitne pare,čist solidan mob sa jakom baterijom što mi je najbitnije....
|
Zamijenio K700i s K750i. Još da upecam Memory Stick od 1GB i eto mi odličnog mobitela sa solidnim mp3 playerom :)
|
ja sam bas u subotu stavio 512mb u k750 .
|
imam simens S45i
|
Nokia 6131 full nabrijana igricama,melodijama,temama,unutarnji zaslon u 16 milona boja vanjski u 264 tisuče
http://i.gsmarena.com/ii/pics/nokia/nokia-6131-00.jpg |
N80
|
Citiraj:
|
Nakon nekoliko godina i ja nabavio novi mobitel. Nije me koštao ništa. Skoro godinu dana je skupljao prašinu u ladici jer je bio pokvaren, a garancija još nije istekla, pa sam ga odnio na popravak i eto ga. Radi.
Mobitel je Sony Ericsson j210i. Nije nekaj ali meni treba samo za zvanje i poruke, a za to je sasvim dobar kao i svaki mobitel. |
Citiraj:
Sad se napokon može reći da su napravili symbian da valja, od svih smrtphoneova koje sam imao, ovaj je def najbolji. preporuka. |
Sagem my-x8 odlična stvar. dugo nedostižan ali ne predugo. (barem kaj se tiče mojeg društva)
Kupljen u Sloveniji (!) jer nema u Hrv oupče za kupit pred jednu godinu koštal 336€. |
od ponedjeljka k750i s samo 64MB Memory Stick PRO Duo a u nabavi 512MB do 1GB
|
samsung d820 s 512mb
pre***en mobitel,imam ga već pola godine i stvarno ne mislim uskoro mjenjat jer sam super zadovoljan |
trenutno nikakav, sve rasprodao i još rasprodajem i ulažem u komp: goood : , a u međuvremenu naveliko trošim i na subotnja opijanja i dvosatne kavice na ekonomiji u splitu uz predivan pogled na hrpu dobrih treba, tak da je vrlo izvjesno će mi na kraju ostat pedesetak krznenih za nekakvu staru njoku 3310, ako i toliko: cheers2
|
Qtek 8310 sa 1gb mini sd karticom, zna li netko di bi mogao pogledati za software koji se instalirava na Microsoft Windows Mobile 5.0 Smartphone ?
|
P910 već 2godine, ajme mislim da ima i više...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |