![]() |
Ja kad sam ubo 2gige čisto da vidim jel zbog toga malo trzucka, i zaključak je da treba 2gige ili više da igra normalno radi,inače igra mi radi otprilike na 50fps al stvar je da nemogu uključit vsync jer onda padne na 35fps i tu stoji pa mi igra izgleda malo sporije
|
Meni je radilo ok na konfi iz siga
Jedina zapinjanja i padanja fps-a su bila u onoj šumi |
Neka se vlasnici AGP grafa probaju malo poigrati sa ovim:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=951 nekima je pomoglo. |
Ajd nek netko sa ATI grafom proba izbenchati sa i bez isključene opcije geometry instancing.
Navodno kad je uključena dosta poboljšava perfomanse... |
ispričavam se ak je to već bilo al jel mi može neko objasnit kak mogu(ako mogu)igrati NFS:MW na netu xxxxxxcenzured by moderatorxxxxxx
< to si mogao i drugacije,diskretnije napisati... ;) E.T. > |
hvala na upozorenju
pa jel bi mogao netko reči šta je sve potrebno za igranje nfs:mw na netu |
Orginalana verzija igre sa kojom napraviš web account!
|
ovak ljudi: nesretnim slučajem sam izgubio save od nfs:mw(igrao sam prije pa mi dosadilo).Došao sam negdje do 25%-30%.Pa bi molio nekoga ko ima save oko 25-30 % prijeđene igrice da mi se javi na pm
hvala |
Evo save. Ciejla igra pređena ( samo utrke potrebne da se skine netko s black liste )
|
Need For Speed Most Wanted
ovako... instaliro sam need for speed undercover i need for speed most wanted na komp.
u need for speed undercover mi je grafika podešena ovako: resolution: 800x480 anti-aliasing: 4X texture filtering: antisotropic world detail: high shadows: off world effects: low (mogu bez problema stavit i na high ali mi ljepše sve izgleda kad je na low) car detail: high car effects: high car damage: off (pošto mi to ide na živce) smoke: off a u need for speed most wanted mi je grafika podešena ovako: resolution: 640x480 full screen anti-aliasing: max (pretpostavljam da je to na 4X pošto moja grafička ne podržava više) vsync: off world level of detail: max road reflection detail: max shadow detail: off car geometry detail: high car reflection detail: high car reflection update rate: max rain effect: off over bright: off visual tretment: low konfiguracija mog kompa je sljedeča: amd athlon 64 x2 dual core 1.9 ghz ati mobility radeon hd 3200 1.4 gb 4 gb ram ddr2 800 mhz 250 gb sata2 hdd 5400 rpm windows vista ultimate sp1 moje pitanje je: wtf? undercover mi je u biti nabrijanij i leti a u most wantedu moram sve namjestit tako kak vidite da bi mi radilo bez trzanja... u čemu je problem? na stranici http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest mi za undercover prikazuje da su mi minimalni zahtjevi zadovoljeni, zeleni progres bar mi je na otprilike 75%... a za most wanted mi na toj stranici prikazuje da su mi i minimalni i preporučeni zahtjevi zadovoljeni (zeleni progres bar mi je na 100%)!!! pomagajte! unaprijed hvala! |
Sta otvaras bezveze topic jos jedan kad si i ovdje postao?
A vidim da si vrlo pametan kad igras na 640x480 sa 4xAA :hitthewal: |
neš vjerovat, al DA, jako sam pametan... pročitaj malo šta sam sve napiso u svom prijašnjem postu... undercover leti na aa 4x, a most wanted šteka... našo sam u čem je problem... dual core procesor - moram za most wanted isključit jedan procesor tak da radi samo na jednom i onda je sve ok... pozz osječanu.
|
nfs most wanted
zapeo sam na blacklist 15 kad treba radit bounty, uopce ne kuzim sta moram raditi. molim pomozite.
|
moras otic do murje i nek te love. onda skupi bodova kolko mozes i onda im zbriši. tak moraš radit dok ne dobiješ 15 ili 10 milijuna ne sjecam se mislim da je 15. sam razbijaj policijske aute, pazi na one igle kaj ti probodu gume, i ostani u potjeri kolko god mozes.
|
Inače tema već postoji.Slobodno koristi tražilicu sljedeći put.
|
al se pravimo pametni, bolje da si mi pomogao nego sto mi tu brojis bezveze.
|
Joj sry, krivo sam shvatio pitanje. Ja sam mislio da si prošao sve, pa si došao do Razora. A kolko vidim ovdje, ti si zapeo na Sony-u. Znači obaviš sve milestone-ove. Moraš razbit par murjaka, biti u potjeri oko 2 minute, i nakon toga šmugnut ( barem mislim da je tak).
I onda imaš kaj te mora policijski radar uslikat na nekoj brzini. Na taj način skupljaš bounty. Ak ti to nije dovoljno onda od pod bounty (mislim da po defaultu je B) i nakupiš nešto, tolko da je dovoljno. Nadam se da sam pomogao. btw. Ovo gore nemoj shvatit ko uvredu već kao savjet jer će ti admin zatvorit duplu temu |
Ej društvo igram taj legendarni nfs, pa sam htio pitati, jer bi mogo recimo iz undercovera staviti aute u nfs mw?
|
Citiraj:
|
Ah šteta! Baš sam imao dobru ideju!
|
Citiraj:
|
ovako...imam jedan problem...tj, frend ima problem....pri instaliranju igre mu javlja da nema instaliran direct x 9 te da zbog toga ne moze nastavit sa instalacijom igre...ima windows xp i instaliran direct x....da li se je jos tko susretao sa tim problemom?
|
Mislim da sam ja imao takav problem, ali da ti budem iskren stvarno se ne sjećam kak sam to riješio. Probaj malo prošvrljat po google-u.
|
GAMERANGER ONLINE
Bump.
Tražim ekipu koja bi ovu igru igrala online preko GameRangera. Za više infoa - poruke. Hvala. NateC. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:20. |