![]() |
Znači do Appstore-a :D Baci ga na pod :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Anyway ne smeta me puno jer je autoupdate, pa to rijetko vidin. |
auto update, o jebemti
KAJ AKO TI STAVE BIG BROTHER UPDATE DA TE SNIMA KAMERA I MIKROFON NEĆEŠ ZNAT OLOLOLO mala šala @win 10 topic :D |
Autoupdate sam odavno isključio. Ne volim da mi srče baterija bezveze i volim imati kontrolu.
Ionako kad sam u dometu wifi onda stisnem "update all" na punjaču |
Citiraj:
Citiraj:
A na poslu je na konektoru (ionako stalno prican), doma je na punjacu... :kafa: |
Meni najvise smeta sto dosta aplikacija, pogotovo fejs, nema release notes kad izda updejt..ja bi zabranio to
|
Ja bi pak zabranio fejs opcenito :P
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa "do not disturb" vec ima automatizaciju. Odi u postavke i tamo imas opciju automatskog paljenja i gasenja u odredeno vrijeme. |
Citiraj:
|
nova verzija tapatalka je na storu, čini se ok za sad, ko bi reko
|
Jesu sredili natrag auto refresh? Da te ne vrati na pocetak nakon citanja teme
|
Meni je na auto refresh always i ne vraca me
|
Meni je na 5s neki ulaganiji. Onako kad pregledavam zastajkuje. I nakon procitane teme vrati tamo gdje si bio ne ide na pocetak, bar za sada.
|
Obrišite cache na tapatalku i ubrzat će.
|
|
Citiraj:
Sumnjam da moze bit bolji od safarija. Zapravo, ne znam nikoga tko je na iosu instalirao neki web preglednik pokraj safarija :D |
ja imam krom
al safari mi je n1 na ajfonu |
Imam i ja krom. Multiplatformska sinkronizacija je za mene glavni plus.
|
Citiraj:
Citiraj:
:fiju: |
Safari trosi osjetno manje energije od konkurencije. Ne samo na iOS-u, vec i na macu. Iako vise volim druge (mocnije) browsere na macu (i ne, ne mislim na shugavi Chrome), kad sam na macbooku koristim iskljucivo safari. Laptop se ne grije, ne poludi, baterija traje za barem 30 do 50 % duze nego kad koristim konkurenciju.
Na iPhoneu slicna prica. Uz to je i uvjerljivo najbolji/brzi browser od svega sto sam koristio, kako na androidu, tako i na iOS-u. Mogu oni izbacit sta god zele, ali browser na iOS-u ne mijenjam. Dapace, nekako bih ga htio prebaciti i na Android, ali to na zalost nije moguce :( |
Na ios 9 Safari je odlično riješen adblock
|
Citiraj:
Problem kod safarija sta na WIndowsima nije osvjezen duze vrime. Nastela san da iCloud vuce bookmarke s Chroma na PCu, ali nije to to. |
Ima na iphone Content block. Strpi se kad izađe finalna verzija. Bio sam na beti 4 imaknuo sam jer je drainala bateriju. Već vani vrti beta 6
|
Citiraj:
|
Imaš ih na macrumorsu.
|
Safari za windowse je odavno napusten, to s*anje se ne isplati koristiti. Uopce :(
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Koja aplikacija je u pitanju? Neda mi se mijenjati store na australski samo da bih vidio sta si ljinko :D |
fajrfox
|
Tweetbot nema free upgrade? Pa radije neka napisu naguzit cemo se za 5$ i uplatit cu, ovako mogu samo saugat. :smoke:
|
Citiraj:
Svaku verziju X.00 naplaćuju čim izađe nova verzija ios-a. Čekaj da dogura ios 10 pa bude veselje. Imaš dobar Twitterific (besplatan) i Echofon koju doduše ima upgrade. |
Citiraj:
|
Tweetbot je nista. Njih jos mogu i razumijeti, jer tweeter im ogranicava broj korisnika, tako da su prinudjeni naplacivati svaku novu verziju ukoliko zele zaradjivati. I placam uredno svaku novu verziju.
No pogledajte jedan Fantastical. Imam, tocnije imao sam mac, iPad + iPhone aplikaciju. Cijena je presmijesno visoka, no racunao sam kupim jednom i miran sam, a jedna takva aplikacija mi stvarno treba. No svake godine ponovno isto, a oni nemaju ogranicenja ala tweetbot i jos uz to su im cijene bolesno visoke. Koristim starije verzije dok ide. Kad ne bude vise islo, trazim alternativu, jer tim grabezljivcima ne dam vise ni centa. |
Platio sam 2.xx za 4.99usd i nisam backupirao app. Platio sam 3.xx za 2.99usd i backupirao ga za svaki slučaj. I prije dva dana prešao na 4.xx za 6,24usd.
Ništa značajno. edit. Aaaaaaaaa, našao sam i Tweetbot 2.89 na drugom disku :) Pali ko mina i manje troši cache |
jubito mali redizajn dobio http://www.iclarified.com/51823/goog...-editing-tools
|
Koji app (free) predlazete za mjerenje potrosnje mobilnog interneta? Hvala
|
Citiraj:
|
Probaj My Data Manager.
https://itunes.apple.com/us/app/my-d...477865384?mt=8 Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:05. |