PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Rage (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=208462)

kasper_sky 28.10.2011. 15:30

samo da pitam dok skidam te drivere
jel ovo radi
http://forums.steampowered.com/forum...&postcount=972

Jelc 28.10.2011. 15:45

Rage je igra kojoj je najveća kvaliteta igrivost a grafika je u drugom planu-ja osobno nisam prčkao po config fajlu jer ne vidim smisla:)

http://img838.imageshack.us/img838/3738/rage1c.th.jpg

Ne želim se zezat sa pizdarijama da bi mi ono kamenje na brdu izgledalo mrvicu ljepše:)

geronimo_2 28.10.2011. 15:49

jel mi mozete samo reci dali imate problema sa misem u menu-u (unutar igre) jer to je jedino s cime imam velikih problema. inace mi igra radi odlicno (koristio .cfg,...) i cekam samo da vidim dali mogu rijesit taj prob da odem igrat? dali je uopce potrebno koristit menu unutar igre?
:chears:

edit: krivo sam formulirao, znaci dali je ovaj problem rjesiv jer znam da ga neki imaju. ja nisam uspio naci rjesenje, a glupo mi pocet igrat pa da skuzim da mi poprilicno treba menu.

kasper_sky 28.10.2011. 15:52

moj problem sa grafikom
malo sam tweko
edit: problem riješen. ona zadnja opcija antialiasing ili astropic koja je već kad je postavljena na high onda texture su u banani a na low je sve 5.
zanima me šta su 8k texture i dali je bolja grafika stime?
nadam se da se neće igra rušit.
gg

edit2: našao za 8k tex. uglavnom slaba mi je grafa.
pitanje dali pod win7 je oblja grafika od win xp li je isto?

kasper_sky 28.10.2011. 17:02

opet su texture ošle vrit
jel bude kakv patch2 izašao ili slično jer sam sada namjestio da radi ali u opcijama igre mora biti cache texture na low da ima uopće textura. i naravno loadju se sporo sve mutno... ne kužim bilo je dobro na početku.

edit: mislim da nema smisla ovo igrat. sada sam namjestio grafiku i počnem igrat i na svaku glupost igra izleti van. nemožeš sejvat. quick sejvat.obavit misiju ili ko zadnje pogodit nekoga u glavu a da igra ne izleti u desktop......
pa kak vi igrate ?

Jelc 28.10.2011. 20:57

Citiraj:

Autor kasper_sky (Post 2012260)
pa kak vi igrate ?

Bez problema:p
Igra, patch, driveri i vozi.
Čisti .cfg. ništa nije mjenjano.

Probaj u igri isključit vsync i u opcijama drivera pogledaj da ti nije upaljen Triple Buffering.

donbon 28.10.2011. 21:25

Citiraj:

Autor gringo88 (Post 2004583)
Meni je Rage teška prosjećnost.

Izgleda da nas je betsheda razmazila svojim zadnjim kvalitetnim naslovima i zarazila open world igretinama. Pa očekujemo samo visoku kvalitetu od njih.
Niti meni Rage nije sjeo, nisam ga završio. Postala mi je dosadnjikava.
Nadam se da neće dalje surađivati sa Johnom, jer izgleda da je čovjeku odavno ponestalo dobre inspiracije.

kasper_sky 28.10.2011. 21:56

evo sada sam u win7 pa idem tu malo isprobat igru a i taj triple bufla
btw JELC hvala na odgovorima ;) piva u centru zg.

donbon-ja se nadam da nebudu skyrim tak sje...tralala jer onda vadim čačin gun i pucam si u bulju

Jelc 28.10.2011. 22:12

Triple Buffering mora bit ugašen:)

kasper_sky 29.10.2011. 00:41

manje više sve sredio i radi. čak bolje u win7 nego xp. mislim da je do drivera itd.
zanima me za one koji mogu ili znaju. kad se u video opcijama stave texture na high jel to znaći da onda vga ždere preko 1024mba? ili šta? ja moram imat na low. a ako slučajno to prebacim na high onda sve texture popucaju i pocrne itd. ili je cijeli ekran pink:lol2:
jel može tko stavit to na high i jel ima neke velike razlike u grafici?

Jelc 29.10.2011. 01:24

6850 sa gigom meme mora vozit na high bez problema.

roflcopter000 31.10.2011. 23:11

preso igru, nevjerovatno kratko i glupav kraj(a i prica nije nesto bolje),
igra se na hardu moze prijeci bez problema sa ekstenzivnom uporabom wingsticksa i eksplozivnim mecima u shotgunu
pola stvari nema smisla koristit, igra je zapravo tunel sa podrucjem po kojem se mos vozikati
5.4/10 zbog fora pjesme na kraju

gringo88 01.11.2011. 14:23

Citiraj:

Autor roflcopter000 (Post 2014669)
preso igru, nevjerovatno kratko i glupav kraj(a i prica nije nesto bolje),
igra se na hardu moze prijeci bez problema sa ekstenzivnom uporabom wingsticksa i eksplozivnim mecima u shotgunu
pola stvari nema smisla koristit, igra je zapravo tunel sa podrucjem po kojem se mos vozikati
5.4/10 zbog fora pjesme na kraju

Ma ja nemam niti namjeru ovo završiti. Igrao sam kratko reda radi. Daleko je Id od slave koju su imali u Doom/Quake danima. Vidjelo sa da će igra bit osrednja još od prvih gameplay trailera.

Oni su kao neki FPS bogovi a niti ragdoll ne mogu napraviti kako spada. shotgun isto jadan kao i u Doom-u 3.

roflcopter000 02.11.2011. 23:08

Citiraj:

Autor gringo88 (Post 2014960)
Ma ja nemam niti namjeru ovo završiti. Igrao sam kratko reda radi. Daleko je Id od slave koju su imali u Doom/Quake danima. Vidjelo sa da će igra bit osrednja još od prvih gameplay trailera.

Oni su kao neki FPS bogovi a niti ragdoll ne mogu napraviti kako spada. shotgun isto jadan kao i u Doom-u 3.

nema tu ragdolla kolko sam ja vidio, samo death animacije

Reedy 22.01.2012. 19:24

Imam problem s igrom, radi super, sve odlicno, 60fps cijelo vrijeme na max, 4x AA, ništa dirano samo patch instaliran, zamuljane texture zanemarujem a nit ih ne skuzim kad igram neko vrijeme, problem je jedino šta se igra zmrzne svaki put nakon kojih... 45 min igranja, u čemu je problem? temp su sve kako trebaju biti, problem je u igri, netko ima kakvu ideju kako slozit to ?

doky 29.01.2012. 00:43

Imam tehničkih problema s igrom (kako neočekivano :D), uglavnom igra je original i normalno sam je igrao s bivšom HD6870, bilo je problema s teksturama no to je bilo riješeno s novim driverima. Sada je ponovo instaliram i krenem igrat s HD6790 i nakon intro scene imam doslovce manje od jednog fps-a. Stvar je u tome što sam probao apsolutno svako riješenje koje postoji no ništa mi nije pomoglo pa ako se ko siječa da je riješio točno ovaj problem i na koji način bio bih zahvalan jer mora da sam nešto propustio. Zadnja verzija 12.1 drivera je u pitanju.

EDIT: Nakon višednevnog istraživanja nekako uspijo riješiti problem. Sva ostala riješenja koja inače pokazuju rezultate u ovom slučaju nisu pomogla. Uglavnom, neke serije grafičkih kartica tipa HD4730, HD5830, HD6790... neće apsolutno nikako raditi sve dok im se u potpunosti ne isključi Catalyst AI i ne ubaci atioglxx.dll (isključivo 11.6 ili 11.8 verzija) u igrin folder.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:38.