![]() |
gg na armoru, ali meni nema ružnijeg od warrior fissure. izgleda kao ormar. : suicide
najljepši mi je female mesmer armor, ali nikako da odem po njega. u biti, čekam ch2 da vidim kakvi će tamo armori biti. :D |
Citiraj:
|
Glede para... Hihi imam sreće pa svako malo naletim na black dye... ;)
|
Ja sam upravo prodal svoj Obsidian za 4k u ToA.. U drksu mi gamad nudila 3k...
|
Citiraj:
to je što se tiče FOTMova u PvPu. u PvE je općepoznati Nuker prerastao FOTM i ušao u legendu. kaj se mene tiče - zbog retardiranosti. sve kaj nuker radi jest castanje Meteora i Meteor Showera. uvijek ima krelaca koji će baciti i Fire Storm. ima i onih koji ne poznaju koncepciju energy managementa. obavezna oprema: Rago's Flame Staff. već ustaljeni FOTM ti je i onaj 5 man farming team u Deldrimor War Campu: stance warrior koji nosi keg ili gear, gorenavedeni nuker (ili odnedavno i SS necro), Minion Master necro, monk bonder i monk healer. to je isto onak - mozak na pašu build, ali uvijek ima kretena kojima je taj build pretežak i neshvatljiv ili su oni najpametniji. tako ćeš vidjeti bondere bez Life Barriera, bondere koji ne bondaju, healere koji spamaju Breeze, WoH, Heal Other i nakon 10 sekundi viču kako nemaju energije; hrpe monkova kojima je energy management apstrakcija, stance warriore bez stanceova, warriore koji dropaju keg/gear pa monsteri pobiju sve ostale, e/mo ECHO nukere, MM necroe s level 14 minionima i slične idiotarije. koliko FOTMovi pogubno djeluju na ljude vrlo dobro govori i primjer Minion Mastera. 99% MMova u igri su N/Mo i koriste Heal Area za healanje miniona. 60% tih i takvih ne mogu držati armiju veću od 20 miniona neko duže vrijeme. onih 1% MMova su N/E i koriste wardove. minioni u njima stoje i primaju daleko manje damagea. tako da - kada vidiš N/E minion mastera, radije uzmi njega. šanse da je sposoban su daleko, daleko veće. sad idem igrat :beer: |
Mislim da lagano kužim kaj hoćeš reči... Danas sam farmal u FoW i tim je bil 4E Nukera, 2Mo Healera, 1Mo Bonder i 1W koji je služil za lure... Nakon 10 min je postalo dosadno...
|
Hm, steta sto u zadnje vrijeme stignem sve manje i manje uhvatiti vremena za igranje... sad ce ferje pa ce biti bolje... evo jos malo pa 2000 fame... iako i da imam 0 fame dodje mi na isto... jer uglavnom igram s istom ekipom, pug je za mene zavrsio davnih dana.... Moro bi opet malo posjetiti HoH, bio sam prije 2 dana 3 puta, al jebga nista...glupe greske radili... bit ce bolje... a moglo bi se malo i farmati... 90k u storage je nista... slafko... javi pa cemo koji uw run...
|
Ja nisam bas toliko isprobavao buildove imao sam jednu nekromancericu u pre searing ali sam ju pobrisao i startao rangera i njega furam dok mi ne dosadi. Btw, jeli itko probao Pet Master ranger build?
|
Za pvp je sad aktualno tzv bunny thumpersi: Znaci R/W sa hammerom i Ferocius Strike kao elite.. trebas jos charm animal i revive animal. Ostalo su hammer dmg skillovi i rez signet...
|
Citiraj:
e, to ti govorim. taj build je toliko popularan da škvadra uopće ne razmišlja ni o kakvom drugom buildu. prije par tjedana idem ja s mesmericom u fow. tražio sam grupu pola sata. nitko me nije htio uzeti jer "mesmers have no place in fow". mislim si ja, dobro da me niste uzeli u grupu kad ste takvi mulci. činjenica da mesmer pojede svaku klasu potpuno strana ogromnoj većini igrača. jedva čekam 1on1 arene da im se najebem svega po spisku. :D baš smo završili s turom po HA. pola timova je IWAY, ostali su rspike ili heay hex. naletili smo na čitavih 5 balanced timova. val i ja spo ispizdili i slali bug report "your skill will make you famous" i ironičnim komentarom iza toga. jebeni anet. |
Citiraj:
|
Evo ja i tommek malo farmali Hydre izvan Augury Rock-a, pa neki quest tamo vamo i tako dosli do Nesto Sea a tamo hrpetina kukaca i crva a i sand giantsa ;) wurm<- najgora zivina u gw!
|
LoL Ubijemo četri hydre bez problema a kukci nas doslovno pojedu... cccc....
(btw. Earth magic protiv hydra lepo funkcionira) |
hydre je sa monkom ili warriorom lako solo ubijat, ah sjetim se dana 55 monkova i protective bond invinci monka lol dok nije nerfano.
|
jučer sam sreo jednog domaćeg iz [NSS] u Auguryju i runao ga po pustiniji. tip igra r/n, nekakvog beastmastera s 12 blood magic. i neće poslušati kad mu velim da mu nijedan skill ovim BM skillova ne treba. : sweating
|
Citiraj:
|
Kako tebi tako brzo ode energy kad ele ima puno energije? :D
btw tomek kad cemo onaj quest za 15 atrib pointsa, treba ponjest i insekticid, a za one crve neznam sto cemo, 2 puta izleti iz zemlje i _zakolje te_. |
nađu se dva iway lika i komentiraju balanced pug (iway njubovi su prva dva, ja sam Helene u PUGu):
http://img307.imageshack.us/img307/8...aynoobs8lr.jpg koji krelci. volim kad mi nalete. : cheers2 |
Citiraj:
|
da su i predsjednici država smijao bi im se jer su njubovi koji igraju iway. : hello2 :
|
Citiraj:
|
Hopless mi je best-friend, i BTW IMHO nije krelac.
|
I BTW Hopless je rank 9.
|
Citiraj:
|
FYI: na tom accountu ti igraju dva tipa Luka i Marko. Braća su. Luka je debeli, prištavi, igra samo IWAY i sere po svemu (doslovno). Marko je moj frend i on ne sere. Cool i OK tip.
Conclusion: meni se čini da si sreo Luku. A on je njubara deluxe. Koristi samo IGAY koji je najgori build koji postoji i ArenaNet/NcSoft bi ga trebao zabraniti (IWAY, ne Luku). I ima viiiiiiiiiišak vremena što troši na IGAY-anje. |
da ja imam buraza koji na mom accountu igra iway, brijem da bi mu ruke potrgal. : CoolRamb
|
Hehehe, ali ovaj buraz (Luka) ima 90 kila na negdje 175cm. Teško meso. Splašiš se kad ga vidiš
|
Krenuo sam igati sa Mesmerom. Tek sam level 3, ali koji je to gušt igrati!!!
Sad me zanima šta da uzmem za drugu profesiju? |
paaaa, velika većina mesmera su /necromancer, zbog curseova. što je full dobra kombinacija ako misliš nekoga zatrpati hexevima. igrao sam me/r jedno vrijeme, onako iz zezancije i full je zabavno hodati uokolo sa svojim petom. pa sam koristio tigers fury uz illusionary weaponry da napravim više damagea... mislim, uzmeš sekundarnu klasu koju god hoćeš, za pve je potpuno nevažno. otkada ozbiljnije igram mesmera, igram ga čistog - bez ikakvih secondary skillova. totalno je prelud.
|
Napravio jednu Monkicu, tek je level 2. Mislim da će biti samo za farmanje (55hp build) ali sumnjam u tu zamisao jer odkad je Kaphket tamo (prije su samo griffoni bili, divota) i u Uw su postavili zamke za 55hp monkove ... no treba pokušati -
|
|
LOL!!!!
BTW: zašto je chat zamagljen? |
Neznam :D
koji ste bili najviši level u pre searingu, meni je on strašno dosadan, ja čim sam level 2 odma skočim u post :) |
Ja sam najviše lvl7 s Rangerom dogurah :D
Jedan tip kojeg znam (Ludi Isus se mislim zove) kaže da je do lvl12 došao. To je nablidao klanjem charrova u Northern Province-u. |
Yeee upravo smo dobili gvg :D 30min smo se fightali weeeeee
i imamo rank again :D:D:D sad idemo ponovo, samo 1 lik je otiso jer mora *nesto* sa curom raditi |
U kojem si guildu, Sniper?
|
U nekom Njemačkom (lol) Blackbeard's last stand - malo smo pušiona u guild warima ali ok - kad treba nekom pomoći uvijek nas ima - shareamo iteme između membersa itd :) imamo guild hall i cape (ofkors)
za mene sasvim ok jer ne igram ,,ozbiljno'' nego tek tak kad mi dosadi nešto drugo - gw za opuštanje :) btw, tag je AWOL :D |
Jel netko kupio factions?
|
Evo da se i ja javim...igram gw nekih 3 mjeseca i imam samo 2 razvijena lika..trenutno mi je najveci bed random arena jer moram otkljucati TA, ali izgleda da tu arenu svi koriste kao poligon za testiranje, a otkad su se pojavili ovi ritualisti gotovo je nemoguce pobijediti 5 puta zaredom...Nec tainted, assasin combo, ritualist i war hammer mi se cine nepobjedivi u areni...Ako netko ima preporuku koju klasu da koristim i koji bild bio bih zahvalan (za random arenu)....
|
Random Arena je naj teza, zna najvise iznenaditi.
Upravo narucih Factions :) za one koje interesira kako sa propecies campaign likom u canthu -> go to LA (lion's) i pricajte sa nekim NPC-om:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:17. |