PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Guild Wars (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=20420)

Cataphract 10.04.2006. 12:44

gg na armoru, ali meni nema ružnijeg od warrior fissure. izgleda kao ormar. : suicide
najljepši mi je female mesmer armor, ali nikako da odem po njega. u biti, čekam ch2 da vidim kakvi će tamo armori biti. :D

Darth Revan 10.04.2006. 12:53

Citiraj:

Autor Cataphract
gg na armoru, ali meni nema ružnijeg od warrior fissure. izgleda kao ormar. : suicide
najljepši mi je female mesmer armor, ali nikako da odem po njega. u biti, čekam ch2 da vidim kakvi će tamo armori biti. :D

ok meni izgleda super, zato sam ga htio, isto tao nabavljam neki fow iz chap 2 sigurno.

psf[i]-[Tomek] 10.04.2006. 13:00

Glede para... Hihi imam sreće pa svako malo naletim na black dye... ;)

psf[i]-[Tomek] 10.04.2006. 18:22

Ja sam upravo prodal svoj Obsidian za 4k u ToA.. U drksu mi gamad nudila 3k...

Cataphract 10.04.2006. 18:49

Citiraj:

Autor psf[i]-[Tomek]
Ajde sad meni objasnite ovo kaj ste napisal u ova zadnja dva posta!

FOTM - Flavor Of The Month: izraz za razne buildove koji su popularni među širokim pučanstvom koje isto tako vjeruje da su samo ti buildovi uspješni. tako si u borbama za HoH nekada imao Spirit Spammer timove - hrpa rangera s još većom hrpetinom spirita. to se igralo dosta dugo - i kao većina FOTM buildova je totalno retardiran, debilan i ne naučiš igrati. čisti fame farm kao i IWAY. glede IWAYa, to je imho build prilagođen totalnim retardima. uber fame farm. skupi se 8 idiota u IWAY team i tako tisuću puta pobijediš Underworld (prva mapa u HA - Heroe's Ascent) i evo ti rank 6. kaj znaš igrati? IWAY warriora, trapper rangera ili order necra. čitaj: nemaš pojma, a imaš rank 6 i wolf emote. IWAY je build za farmere koji se, osim fissure armorom, eternal shieldom i perfect fellblade/crystaline/rurik swordom žele kurčiti škvadri s wolf emoteom. ovaj build je pokopao značenje ranka kao niti jedan drugi. da stvar bude gora - aNet ga nije nerfao niti ga namjerava nerfati. bitno je da su oni nerfali monk skillove i tako nas doveli do još jednog FOTM builda - Heavy Hex. ovi te zatrpaju hexevima da nemreš prdnut. vrlo popularan FOTM je i Ranger Spike. ovo je samo za uber leet igrače, jer malo tko može pravovremeno pritisnuti tipku na 3, 2, 1, SPAJK! to mogu samo najveći. ali silazim s teme; popularni FOTMovi su i Blood Spike ili Obsi(dian) Spike. davnih dana je vrlo popularan bio Smiter Build gdje su e/mo smajtali warriore svog tima i radili odurno veliki damage. ako me pamćenje služi, prvi FOTM je bio Air Spike. 5 air elea spajka s Lightning Orb i Chain Lightning. to je nerfano tako da su sjebali CL gotovo do neupotrebljivosti. jedan vrlo zanimljiv spike je takozvani Rainbow Spike gdje imaš tri, ponekada i 4, različita elea + još neka profesija koja spajka zajedno s njima (obično axe adrenaline warrior).

to je što se tiče FOTMova u PvPu. u PvE je općepoznati Nuker prerastao FOTM i ušao u legendu. kaj se mene tiče - zbog retardiranosti. sve kaj nuker radi jest castanje Meteora i Meteor Showera. uvijek ima krelaca koji će baciti i Fire Storm. ima i onih koji ne poznaju koncepciju energy managementa. obavezna oprema: Rago's Flame Staff. već ustaljeni FOTM ti je i onaj 5 man farming team u Deldrimor War Campu: stance warrior koji nosi keg ili gear, gorenavedeni nuker (ili odnedavno i SS necro), Minion Master necro, monk bonder i monk healer. to je isto onak - mozak na pašu build, ali uvijek ima kretena kojima je taj build pretežak i neshvatljiv ili su oni najpametniji. tako ćeš vidjeti bondere bez Life Barriera, bondere koji ne bondaju, healere koji spamaju Breeze, WoH, Heal Other i nakon 10 sekundi viču kako nemaju energije; hrpe monkova kojima je energy management apstrakcija, stance warriore bez stanceova, warriore koji dropaju keg/gear pa monsteri pobiju sve ostale, e/mo ECHO nukere, MM necroe s level 14 minionima i slične idiotarije.

koliko FOTMovi pogubno djeluju na ljude vrlo dobro govori i primjer Minion Mastera. 99% MMova u igri su N/Mo i koriste Heal Area za healanje miniona. 60% tih i takvih ne mogu držati armiju veću od 20 miniona neko duže vrijeme. onih 1% MMova su N/E i koriste wardove. minioni u njima stoje i primaju daleko manje damagea. tako da - kada vidiš N/E minion mastera, radije uzmi njega. šanse da je sposoban su daleko, daleko veće.

sad idem igrat :beer:

psf[i]-[Tomek] 10.04.2006. 19:03

Mislim da lagano kužim kaj hoćeš reči... Danas sam farmal u FoW i tim je bil 4E Nukera, 2Mo Healera, 1Mo Bonder i 1W koji je služil za lure... Nakon 10 min je postalo dosadno...

h3lld 10.04.2006. 20:31

Hm, steta sto u zadnje vrijeme stignem sve manje i manje uhvatiti vremena za igranje... sad ce ferje pa ce biti bolje... evo jos malo pa 2000 fame... iako i da imam 0 fame dodje mi na isto... jer uglavnom igram s istom ekipom, pug je za mene zavrsio davnih dana.... Moro bi opet malo posjetiti HoH, bio sam prije 2 dana 3 puta, al jebga nista...glupe greske radili... bit ce bolje... a moglo bi se malo i farmati... 90k u storage je nista... slafko... javi pa cemo koji uw run...

SniperWolf 10.04.2006. 21:26

Ja nisam bas toliko isprobavao buildove imao sam jednu nekromancericu u pre searing ali sam ju pobrisao i startao rangera i njega furam dok mi ne dosadi. Btw, jeli itko probao Pet Master ranger build?

h3lld 10.04.2006. 23:36

Za pvp je sad aktualno tzv bunny thumpersi: Znaci R/W sa hammerom i Ferocius Strike kao elite.. trebas jos charm animal i revive animal. Ostalo su hammer dmg skillovi i rez signet...

Cataphract 10.04.2006. 23:41

Citiraj:

Autor psf[i]-[Tomek]
Mislim da lagano kužim kaj hoćeš reči... Danas sam farmal u FoW i tim je bil 4E Nukera, 2Mo Healera, 1Mo Bonder i 1W koji je služil za lure... Nakon 10 min je postalo dosadno...

e, to ti govorim. taj build je toliko popularan da škvadra uopće ne razmišlja ni o kakvom drugom buildu. prije par tjedana idem ja s mesmericom u fow. tražio sam grupu pola sata. nitko me nije htio uzeti jer "mesmers have no place in fow". mislim si ja, dobro da me niste uzeli u grupu kad ste takvi mulci. činjenica da mesmer pojede svaku klasu potpuno strana ogromnoj većini igrača. jedva čekam 1on1 arene da im se najebem svega po spisku. :D

baš smo završili s turom po HA. pola timova je IWAY, ostali su rspike ili heay hex. naletili smo na čitavih 5 balanced timova. val i ja spo ispizdili i slali bug report "your skill will make you famous" i ironičnim komentarom iza toga. jebeni anet.

Cataphract 11.04.2006. 07:50

Citiraj:

Autor SniperWolf
Ja nisam bas toliko isprobavao buildove imao sam jednu nekromancericu u pre searing ali sam ju pobrisao i startao rangera i njega furam dok mi ne dosadi. Btw, jeli itko probao Pet Master ranger build?

vozio sam beastmastera nekada davno pa sam ga se sjetio furati i prekjučer. stvar je mrak, ali najveći bad je što si već u startu ispušio 3 skill slota - Charm Animal, Comfort Animal i ResSig. onda uzmeš 3 pet napada i nature's renewal i već si na 7/8 skillova. tu ja obično uzmem Call of Haste tako da škvadra nemre pobjeć petu. damage output beastmastera je prilično velik i stalno koristiš ona 3 attack skilla jer im je recharge brz, a energije imaš na bacanje. istini na volju, daleko manje interruptaš kao beastmaster nego standardni interrupt ranger, ali stvaraš stalan pritisak na metu velikim damageom. zabavan build, samo treba paziti na zdravlje peta i stalno napadati jer gamad se vrati tebi ako nikoga ne napadaš.

SniperWolf 11.04.2006. 22:13

Evo ja i tommek malo farmali Hydre izvan Augury Rock-a, pa neki quest tamo vamo i tako dosli do Nesto Sea a tamo hrpetina kukaca i crva a i sand giantsa ;) wurm<- najgora zivina u gw!

psf[i]-[Tomek] 12.04.2006. 01:28

LoL Ubijemo četri hydre bez problema a kukci nas doslovno pojedu... cccc....
(btw. Earth magic protiv hydra lepo funkcionira)

Darth Revan 12.04.2006. 02:20

hydre je sa monkom ili warriorom lako solo ubijat, ah sjetim se dana 55 monkova i protective bond invinci monka lol dok nije nerfano.

Cataphract 12.04.2006. 08:04

jučer sam sreo jednog domaćeg iz [NSS] u Auguryju i runao ga po pustiniji. tip igra r/n, nekakvog beastmastera s 12 blood magic. i neće poslušati kad mu velim da mu nijedan skill ovim BM skillova ne treba. : sweating

psf[i]-[Tomek] 12.04.2006. 12:15

Citiraj:

Autor Darth Revan
hydre je sa monkom ili warriorom lako solo ubijat

Pa ja sa Elementalistom lako hydre ubijam solo... :rolleyes: Samo je probem energy ako ih je više od 4.

SniperWolf 12.04.2006. 13:13

Kako tebi tako brzo ode energy kad ele ima puno energije? :D
btw tomek kad cemo onaj quest za 15 atrib pointsa, treba ponjest i insekticid, a za one crve neznam sto cemo, 2 puta izleti iz zemlje i _zakolje te_.

Cataphract 12.04.2006. 22:47

nađu se dva iway lika i komentiraju balanced pug (iway njubovi su prva dva, ja sam Helene u PUGu):

http://img307.imageshack.us/img307/8...aynoobs8lr.jpg

koji krelci. volim kad mi nalete. : cheers2

Darth Revan 13.04.2006. 00:32

Citiraj:

Autor Cataphract
nađu se dva iway lika i komentiraju balanced pug (iway njubovi su prva dva, ja sam Helene u PUGu):

http://img307.imageshack.us/img307/8...aynoobs8lr.jpg

koji krelci. volim kad mi nalete. : cheers2

nemoj tako po mojim guildiesima. :rolleyes:

Cataphract 13.04.2006. 07:48

da su i predsjednici država smijao bi im se jer su njubovi koji igraju iway. : hello2 :

Darth Revan 13.04.2006. 10:15

Citiraj:

Autor Cataphract
da su i predsjednici država smijao bi im se jer su njubovi koji igraju iway. : hello2 :

ok hopeless je stvarno kreten, lik je ono..no comment

LuXor 14.04.2006. 20:39

Hopless mi je best-friend, i BTW IMHO nije krelac.

LuXor 14.04.2006. 20:40

I BTW Hopless je rank 9.

Darth Revan 14.04.2006. 22:05

Citiraj:

Autor LuXor
I BTW Hopless je rank 9.

omg volim ovakve kao ti, kao prvo, lik ima igru oko 3 mjeseca, sve sta je ikad igrao je IWAY war i nakupio je nekih 4100 fame stoga nije jos R9 nego 8, sve sta radi je pljuje po drugim igracim kao da su nubovi debili i slicno, i misli da zna sve u pvp-u i svi osim njega su nubovi, vidim to svaki dan neka te ne zavarava R9 koji i nije jos btw,

LuXor 14.04.2006. 22:10

FYI: na tom accountu ti igraju dva tipa Luka i Marko. Braća su. Luka je debeli, prištavi, igra samo IWAY i sere po svemu (doslovno). Marko je moj frend i on ne sere. Cool i OK tip.

Conclusion: meni se čini da si sreo Luku. A on je njubara deluxe. Koristi samo IGAY koji je najgori build koji postoji i ArenaNet/NcSoft bi ga trebao zabraniti (IWAY, ne Luku). I ima viiiiiiiiiišak vremena što troši na IGAY-anje.

Cataphract 15.04.2006. 13:54

da ja imam buraza koji na mom accountu igra iway, brijem da bi mu ruke potrgal. : CoolRamb

LuXor 15.04.2006. 17:53

Hehehe, ali ovaj buraz (Luka) ima 90 kila na negdje 175cm. Teško meso. Splašiš se kad ga vidiš

Overvide 15.04.2006. 17:57

Krenuo sam igati sa Mesmerom. Tek sam level 3, ali koji je to gušt igrati!!!
Sad me zanima šta da uzmem za drugu profesiju?

Cataphract 16.04.2006. 13:44

paaaa, velika većina mesmera su /necromancer, zbog curseova. što je full dobra kombinacija ako misliš nekoga zatrpati hexevima. igrao sam me/r jedno vrijeme, onako iz zezancije i full je zabavno hodati uokolo sa svojim petom. pa sam koristio tigers fury uz illusionary weaponry da napravim više damagea... mislim, uzmeš sekundarnu klasu koju god hoćeš, za pve je potpuno nevažno. otkada ozbiljnije igram mesmera, igram ga čistog - bez ikakvih secondary skillova. totalno je prelud.

SniperWolf 21.04.2006. 18:36

Napravio jednu Monkicu, tek je level 2. Mislim da će biti samo za farmanje (55hp build) ali sumnjam u tu zamisao jer odkad je Kaphket tamo (prije su samo griffoni bili, divota) i u Uw su postavili zamke za 55hp monkove ... no treba pokušati -

SniperWolf 22.04.2006. 13:57

*khm* :D
http://guildwars.tentonhammer.com/fi...c/20050321.jpg

LuXor 22.04.2006. 17:24

LOL!!!!

BTW: zašto je chat zamagljen?

SniperWolf 22.04.2006. 17:51

Neznam :D
koji ste bili najviši level u pre searingu, meni je on strašno dosadan, ja čim sam level 2 odma skočim u post :)

LuXor 22.04.2006. 18:10

Ja sam najviše lvl7 s Rangerom dogurah :D

Jedan tip kojeg znam (Ludi Isus se mislim zove) kaže da je do lvl12 došao. To je nablidao klanjem charrova u Northern Province-u.

SniperWolf 23.04.2006. 13:23

Yeee upravo smo dobili gvg :D 30min smo se fightali weeeeee
i imamo rank again :D:D:D
sad idemo ponovo, samo 1 lik je otiso jer mora *nesto* sa curom raditi

noda 23.04.2006. 19:41

U kojem si guildu, Sniper?

SniperWolf 24.04.2006. 14:26

U nekom Njemačkom (lol) Blackbeard's last stand - malo smo pušiona u guild warima ali ok - kad treba nekom pomoći uvijek nas ima - shareamo iteme između membersa itd :) imamo guild hall i cape (ofkors)
za mene sasvim ok jer ne igram ,,ozbiljno'' nego tek tak kad mi dosadi nešto drugo - gw za opuštanje
:)
btw, tag je AWOL :D

SniperWolf 29.04.2006. 12:10

Jel netko kupio factions?

Igneos Eructid 30.04.2006. 13:47

Evo da se i ja javim...igram gw nekih 3 mjeseca i imam samo 2 razvijena lika..trenutno mi je najveci bed random arena jer moram otkljucati TA, ali izgleda da tu arenu svi koriste kao poligon za testiranje, a otkad su se pojavili ovi ritualisti gotovo je nemoguce pobijediti 5 puta zaredom...Nec tainted, assasin combo, ritualist i war hammer mi se cine nepobjedivi u areni...Ako netko ima preporuku koju klasu da koristim i koji bild bio bih zahvalan (za random arenu)....

SniperWolf 30.04.2006. 14:58

Random Arena je naj teza, zna najvise iznenaditi.
Upravo narucih Factions :)
za one koje interesira kako sa propecies campaign likom u canthu -> go to LA (lion's) i pricajte sa nekim NPC-om:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:17.