![]() |
Evo zapeo na main questu na račun glupog buga...ugl
|
i igra dobi 95/100 za pc,96/100 za konzole na metacriticu,ko je tu lud? nitko nije dao mixed ili negative review za igru...
|
Skužio sam za quick menu ali nisam znao da možeš bindati oružja na brojke. Ajde barem malo pameti imaju ti developeri. A šta se tiće metacritica, puno ti znači srednja vrijednost kad kompanije plate svim časopisima / web stranicama da daju visoku ocjenu.
Baš gledam reviewe i nitko se nije sjetio napisati niti jednu manu. |
Citiraj:
@Gemmy veselo dok ne naides na bilo kojeg fire mage-a ili zmaja ( i ja igram s nord + twohanded + heavy armor :) ) |
Ako netko želi probati maxed out postavke, u video descriptiona ima link za .ini fajl kojeg trebate zamijeniti sa svojim (napravite backup svoga za svaki slučaj). Pročitajte Readme fajl gdje je objašnjeno par bitnih stvari prije kopiranja .ini postavki. Ništa komplicirano.
|
Meni je super igra, naviknes se na inventory, nije mi ni bilo tak teško, a ostalo mi je okej.
Igram s nordom. |
Jel netko zna koji je redoslijed u Shroud Heart Barrow (pokraj Ivarstead-a) onih 4 totema (koje znakove treba postaviti)? Mučim se već neko vrijeme...... :hitthewal:
EDIT: skužio sam da treba stajati na onom podiju da dođem do određenog totema (životinje) ali se na njih nemre kliknut (pokrenut).... |
Možda ti ovo pomogne, http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Shroud_Hearth_Barrow
Upravo me napal neki assassain od dark brotherhooda, zato jer sam kao izvršil sacred ili black nešto, nemam pojma. |
Ma priča i atmosfera su stvarno dobre, ova mapetina i milijun lokacija isto.
Grafika se dotjera, tako da samo ostane loš UI (navinkes se ajde) i gubava mehanika/animacije borbe. Asimiliram se lagano. I smeta me sto su zmajevi ovako bijedni i laki za ubit. Teze je trolla ubit nego zmaja. Ima da kad se zmaj iznenada pojavi i preleti iznad tebe da pvo napunis gace i onda razmisljas imam li dovoljno potiona i svega ostalog da se borim. Inače bježi :D I ja sam krkan nord sa maljom, uleti, mlati i umri ko musko ako ne uspiješ :D |
Zamolio bi vas da sve što nije "tehničke" prirode stavljate u
I da se malo smirite s paralelama s Morrowindom i Oblivionom. To su nekoliko godina stare igre s gomilom add-ona, patch-eva, i ogromnom zajednicom igrača koji su svakodnevno izbacivali nove materijale za igru. Skyrim ima još puno pure za pojesti, ali definitivno ima potencijala. |
najbolje onda da uzmes onog kretena gustera i pretvoris se u vukodlaka, eventualno zenu gustera....
transformaciju mozes cekati u obliznjem jezeru dok jedes crve i leptire |
Igram s High Elfom, i većinom uzimam destruction perk. To mi uzima dosta mane.. Gdje bi mogao kupit neki dobar armor ili nešto, što regenerira manu? Imao sam one neke magic robe s 50% regeneracije magicke, ali oni imaju 0 armor, pa me ubiju u roku sekund. I da, nabavio sam dragonbane mač, dobar je protiv zmajeva..
|
budem probo jedino mi nije jasamo kako je skyrim velik ili mali ko pes ili fifa.
|
Citiraj:
sad napravio novog lika posto sam se pogubio u broju questova koje sam primio (nisam uopce kuzio radnju igre) i zbog lakoce kojom sam rijesavao combat (igram na expert tezini - jedino sam problema imao sa ice wraithovima) ne znam kako mozes ne imati dosta mane uz perkove koji ti duplo smanjuju mana cost spellova, mana recharge koji je prebrz (ugl nisam ni morao koristiti potione zahvaljujuci odjeci koja 50% brze recharga magicku), amulete/ringove koji daju extra magicke tijekom levelanja uvijek ides na magicku, ni ne trudi se oko healtha izbjegavaj 1on1 combat i koristi potione koji daju extra perkove, koristi spell wardove (koji ti povecaju armor rating), koristi conjuration spellove (summoning tako da se ne moras sam borit sa enemiem) ili illusion spellove koji daju nevidljivost, korist trapove postavljene po dungeonima (ja naisao na neki gdje naidjes na vrata sa siljcima, ladno sam koristio taj trap da pobijem 5 undeadova), od armora mozes koristiti odredjene light armor elemente koji nisu pokriveni mage robeom (tipa boots ili stitnici za ruke), ne zaboravi koristiti scrollove weapone sam koristio samo na pocetku igre da prodjem kroz spilju kasnije samo ruke (nisam se ni trudio sa staffovima posto mi se nije dalo stalno saltat izmedju njih i 5-6 bindanih magija koje sam imao) btw pitanje da li kada koristim summonan bow se povecava archery skill? Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
problem s ovim modom je taj što je svaki put kad uđeš u igru mouse sensitivity nisko, po defaultu i difficulty adept. promijeniš to i ok, no čim izađeš iz igre i ponovno uđeš vrati se na staro. je riješio tko taj problem?
|
ma ja cekam tj.nadam se da ce izaci nesto poput quarl's texture pack for skyrim kao sto je i za oblivion izaslo,to bi bilo super...
i naravno neki unofficial patch za skyrim kao sto je bilo za oblivion sto ce popraviti tonu glitcheva i bugova na koje bethesda dok izdaje pečeve zaboravlja... jebote,dopizdio mi vise ovaj elven armor koji je upgradean na exquisite ( tako nesto ) gdje ima naci mithril ili neki slican tomu light armor a da je snazniji od elven ? |
Brzinsko pitanje :) El netko uspio upast u thieves guild?
Nemogu nikak skužit... odem u onaj grad di su lopovi i odem do njih al me neće primit. Neću spojlat al pojavi se poznato ime u Dark Brotherhood-u :D ko je igrao Oblivio znat će :) |
lako je upast u thieves guild
ako failas prvi quest s lockpickanjem i nakon toga pickpocketom, opet ti da novi zadatak da se nades kod njih u skrovistu i tako nastavljas njihove questove |
hm. nisam dobio nikaki quest od njih. ne žele uopće pričat o tome :)
el si možda čuo rumor od nekog da se možeš učlanit ili? :) |
Citiraj:
|
fala :) idem sad probat :)
|
Baš je igra odlična, jedina zamjerka su loše,konzolaške low-res teksture, sve ostalo je super. Svijet je baš genijalno dizajniran
|
Citiraj:
ako su to oni u crnim mantilima s kapuljačama,u oblivionu dobio naredbu da sve poubijam tako da sam ja glavni u dark brotherhoodu ako se dobro sjećam?? |
Citiraj:
|
Kako enchantati oruzja i oklope u skyrimu? Jel ima neka osoba koja to radi jer igram kao nord warrior i ne bavim se previse magijom. ( recimo zelim dodati na oklop resistance to fire )
I što mogu s napraviti sa azura star ? Tnx |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Trebas imati "naučenu" magiju za enchantati,a to radiš tako da recimo lootaš neki mač koji ima 16 fire dmg, i ti mu skineš taj enchant i onda ga staviš sebi na mač,sjekiru itd.. Enchantanje ti je najbolje kod onog court wizarda od Jarla u Dragonsreach,Whiterun. Ima na prodaju soul gemova. |
Citiraj:
shadowmere |
Citiraj:
sad sam bubnio sa planine s njim... čeko sam ga par min da se digne ali nije... izgleda da više nije besmrtan :lol2: |
Kako prodati ukradenu stvar nekom i dal je to uopče moguče.
Kad želim prodati ukradenu stvar nje nema u meniu. |
Možda ti taj trgovac ne kupuje tu vrstu itema.
|
Evo ti na engleski:
"There's a perk for selling stolen goods to a fence in the stealing tree". Ne znam prevesti sve jer je fence - ograda, pa eto ako netko zna neka napiše. ps. uopće, moguće. |
|
Meni svaki rječnik izbaci ograda, ali eto, hvala :D
|
Fence ima dvojako znacenje. Moze ga se prevesti kao ograda/zivica/barijera i kao prijestup/prijestupnik.
Kakav je stealth u igri i koristenje bow-a? Dali se icim iskazuje od predhodnika? |
Citiraj:
Fence ti je lopovski žargon. Naziv za osobu koja preprodaje ukradene stvari. |
Nešto kao Del Boy :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:10. |