PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Need For Speed SHIFT 2 Unleashed™ (2011) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=203011)

gumeni 31.03.2011. 21:35

instalirao sam igru i odigrao par utrka i za sad meni fino ide, fps 45-70, postavke max koliko mogu stavit :)

http://img858.imageshack.us/img858/4...1383683.th.jpg

tomos222 31.03.2011. 22:19

meni na med-high lagga :D

Shaka111 31.03.2011. 23:07

auti se mogu prodati po istoj cijeni za koju su kupljeni i koliko je ulozeno u njih,sve ti se opet vrati...

Danko86 31.03.2011. 23:41

Citiraj:

Autor Shaka111 (Post 1883243)
auti se mogu prodati po istoj cijeni za koju su kupljeni i koliko je ulozeno u njih,sve ti se opet vrati...

znam da se auti mogu prodat po istoj cijeni.

ovaj auto sam dobio kad sam pobijedio u jednom eventu pa ga nemogu prodat. i njega sam upgrejdo do kraja. 100% upgrade complete. inace kad neki auto upgrejdam, a nemogu ga prodat idem na "upgrade" i prodajem jedan po jedan upgrade po cijeni po kojoj sam ga kupio. ali sad kad je taj "works 100%" nemogu prodat vise upgrejdove koje sam narucio. to je ona zadnja opcija u upgrejdopvima "complete works" i kad udjem u nju nemogu odznacit onu kvacicu koja oznacava te radove.

pls help, sjebo sam masu love, a ne želim vozit sa korvetom, upgrejdo sam ju samo zbog jednog eventa koji sam preso, a korveta mi nikad nije bila draga :D

Danko86 01.04.2011. 00:09

evo probavam i nikako da ga prodam. stvarno ako su tako banalnu stvar usrali odustajem od sugave igre iako mi je preodlicna. jer vise nemam sanse se trkat jer nemam love, a auti su jaci od mog + mrzim korvete.

jos nevjerujem da su to tako napravili usrano a da nigdje nije napiasno da nije moguce prodat auto upgrejdan do kraja :((

thesekiman 01.04.2011. 01:02

Citiraj:

Autor Danko86 (Post 1883269)
pls help, sjebo sam masu love, a ne želim vozit sa korvetom, upgrejdo sam ju samo zbog jednog eventa koji sam preso, a korveta mi nikad nije bila draga :D

Works koliko sam skužio upgrade-a auto najviše što može, poništi bilo koje upgradeove koje si prije kupio i stavi neke svoje dijelove. Auto bude još bolji nego da si posebno upgradeao svaki dio posebno do maksimuma.

Na onom jednom eventu me McNamara gazio sa svojom Toyotom, nisam ga mogao nikako stići pa sam kupio stari Skyline, nabacio Complete Works na njega i pojeo ovog odmah u startu.

Isto tako sa tim eventom gdje dobiješ Corvettu za voziti, ni meni nije draga pa sam kupio Skyline NFS Edition, auto je bombica, prošao sam te evente samo tako.

Danko86 01.04.2011. 01:13

pa okej al kako da ja sad prodam taj complete works i dobijem svoje pare nazad? :D

sh0kre 01.04.2011. 05:45

Citiraj:

Autor Chuby (Post 1882470)
Ako igras na tipkovnici to znaci da kad das gas, dajes full gas. To je ok ak je u pitanju obiteljski auto/wannabe racer od 90 konja ali ak probas to napravit na autu od 300 ili vise ks s pogonom na zadnje kotace, jako brzo naucis da se gas ne stisce do kraja ako nisi savrseno ravan.

upravo to, i imam dojam da oni koji govore da igra nema nikakve veze sa simulacijom nemaju ni vozacku a kamoli da su bar isprobali kakav autic od 250+ks
Shift 1 sam igrao minutu i izbrisao, od ovog nisam nista ocekivao al me zainteresirala "vozackim osjecajem" kojeg pruža, fino se "osjeti" asfalt, čupanje iz zavoja sa kontroliranjem gasa itd... samo mi se cini da previse understeer-aju pogotovo na malim brzinama, baš me zanima kako ce bit nakon upgreada ovjesa itd.

beziljy 01.04.2011. 08:45

Evo igra je aktivirana i sad mogu online, ALI nije ono što sam očekivao, isključivo sam kupio zbog MP-a al da budem blag, MP je ispalo sranje žešče.
Dakle, nema više pregleda statsa od igrača kao i mojih, chat je ukinut al je tu zato iritantni voip, koji se fala k može ugasit/mute u opcijama, jer slušat 10ak dječurlije kako se krevelje dok vozim nije neki užitak. Premda u ovom nastavku nisam vidio da se dobivaju bodovi kad udariš protivnika ekipa online i dalje to prakticira kad si brži od njih (nema veze s obranom putanje) i možeš samo sanjat 1 mjesto. glede dužina utrka postoji short, medium, long ala GRID i to mi ne paše. nema servera već isti princim kao iz prvog dijela. Nisam baš siguran al čini mi se da nema više manufacturer race, koji sam najčešče vozio, te selekcija auta po rangu nešto ala 1 dio s tim da ima old cars i modern. Al jedino JAKO pohvalno je namještanje opcija pogleda u vožnji koji su, helmel, cockpit, helmet and cockpit i all. dakle nema švercanja iz 3 lica. al zanimljivo nisam naišao na ni jednog koji je postavio helmet ili cockpit. Pa nebudi lijen, ja sam naštimam i čekam. U pol sata 5 su se joinla i nakon par sec odu :lol2:. očito imam prevelika očekivanja :stoopid:.
Ne isprave li tj ne dopune li MP segment, igra će biti žešći FAIL.
Dakle sljedeće bi trebalo biti u MP, po mom mišljenju.
Chat, online stats, dužina po broju krugova, ukinut voip (možda).
Nisam bio puno online al nadam se da ne budem našao više mana jer ću požalit što sam je kupio.

hrcfaca 01.04.2011. 15:37

Dečki gdje se rihtaju opcije za grafu u options mi samo daje audio i control.

Halos 01.04.2011. 15:39

ispod možda?

domina 01.04.2011. 16:26

Ja sam skino noćas igru preko rapida, danas instaliro, pokrenuo, vidio i nisam mogao izdržat kolko je jadna, tako da sam kroz 2min okinio alt F4 i uninstall. :)
Tolko od mene.

hrcfaca 01.04.2011. 17:18

Ma dajte pomagajte sve novce sam spisko i tražim gdje napraviti novog igraća ali nemrem naći, tj. Nije problem u novcima nego je problem u tome što sam kupio onog mercedes 190e ali s njim nemrem ni na jednu stazu. A nemam novaca da kupim drugi auto!!!!

BojanZD 01.04.2011. 17:19

Citiraj:

Autor hrcfaca (Post 1883674)
Dečki gdje se rihtaju opcije za grafu u options mi samo daje audio i control.

Na samom početku u glavnom izborniku ideš na opcije, inače ako odeš dalje u izbor utrke il direktno iz utreke onda je opcija zakljkučana.

Nego, ja nemogu prodat aute koji mi netrebaju,kak vi to izvedete?

Charmander 01.04.2011. 17:20

u glavnom meniju ides na garage. tamo izaberes auto i pod actions imas sell car.

BojanZD 01.04.2011. 17:21

Neće, piše mi "SELL" al je onak zasivljeno i ne reagira,kao da je zaključana ta opcija.

hrcfaca 01.04.2011. 17:35

Citiraj:

Autor BojanZD (Post 1883741)
Na samom početku u glavnom izborniku ideš na opcije, inače ako odeš dalje u izbor utrke il direktno iz utreke onda je opcija zakljkučana.

Nego, ja nemogu prodat aute koji mi netrebaju,kak vi to izvedete?

Vjerojatno zato nemreš kaj ti je taj auto jedini.
A kaj se tiće novog imena ja to nemrem naći uđem u opcije>gameplay>i tam tog nema, a osim gameplay-a imam video & audio i još imam live.
Ali new nemam.

DeadMan+ 01.04.2011. 20:04

retardirani Autolog koristi EA ID name by default i ne moze se korisiti nijedno drugo ime :hitthewal:

evo prepiska sa EA supportom:

Code:

Shane: Hi, my name is Shane. How may I help you?
DeadMan+: hi
DeadMan+: i have a problem with shift 2 game
Shane: hi
Shane: ok
Shane: please elaborate your issue.
DeadMan+: i would like to change my Autolog name
DeadMan+: autolog uses EA account ID by default
DeadMan+: and i would lilke to use a diferent name
Shane: mean you wish to change the EAID ?
DeadMan+: if that is the only way, yes I would
Shane: unfortunately we won't be able to change the EA ID because that is technically not possible to change the EAID.
DeadMan+: can it contain chracters like: +
Shane: Unfortunately no,because EAID should not contain the special characters
DeadMan+: and is there a way to use a different name in Autolog feature of Shift 2 other than EA ID?
Shane: Unfortunately no ,because only EAID can be used for that and there is no other work around for that, We are Sorry for that
DeadMan+: where can I complain about that?
DeadMan+: because that doesn't seem like a good thing
Shane: If you wish you can post your comment on forums, but it is already mentioned that you can only create it once.
DeadMan+: why wasn't I warned about that before i registered my game with this account?
DeadMan+: I have no problem with my EA ID
Shane: when ever you create EAID you'll get note that you can create it once and for the PC version games it will used as your login name.
DeadMan+: I have a problem with Shift 2 not having an option to use a different name other than EA ID
Shane: yes, you won't be able to use any other name instead of EAID.
DeadMan+: but that is not really a fact with other games, for instance Battlefield Bad Company 2 does not force the same policy
Shane: That is the role playing game you've to make soldier in that
DeadMan+: there you can have multple names
Shane: yes, As I've mentioned that is role playing game and you can create other soldiers too
Shane: But in this game you need a single profile that is EAID>
DeadMan+: well, it's a FPS game
Shane: Yes, but you are playing a role of  a soldier right ?
DeadMan+: ok, i'll try complying somewhere else
DeadMan+: thank you for your time
Shane:
Is there anything further I may assist you with ?
DeadMan+: no, that was all
Shane: Thank you for your contacting in  EA Chat Support. Have a nice Day.
Bye!!
Shane has disconnected.

btw. gdje je sluzbeni forum ove igre? :wtf2:

crocro25 01.04.2011. 20:43

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 1883815)
retardirani Autolog koristi EA ID name by default i ne moze se korisiti nijedno drugo ime :hitthewal:

evo prepiska sa EA supportom:

Code:

Shane: Hi, my name is Shane. How may I help you?
DeadMan+: hi
DeadMan+: i have a problem with shift 2 game
Shane: hi
Shane: ok
Shane: please elaborate your issue.
DeadMan+: i would like to change my Autolog name
DeadMan+: autolog uses EA account ID by default
DeadMan+: and i would lilke to use a diferent name
Shane: mean you wish to change the EAID ?
DeadMan+: if that is the only way, yes I would
Shane: unfortunately we won't be able to change the EA ID because that is technically not possible to change the EAID.
DeadMan+: can it contain chracters like: +
Shane: Unfortunately no,because EAID should not contain the special characters
DeadMan+: and is there a way to use a different name in Autolog feature of Shift 2 other than EA ID?
Shane: Unfortunately no ,because only EAID can be used for that and there is no other work around for that, We are Sorry for that
DeadMan+: where can I complain about that?
DeadMan+: because that doesn't seem like a good thing
Shane: If you wish you can post your comment on forums, but it is already mentioned that you can only create it once.
DeadMan+: why wasn't I warned about that before i registered my game with this account?
DeadMan+: I have no problem with my EA ID
Shane: when ever you create EAID you'll get note that you can create it once and for the PC version games it will used as your login name.
DeadMan+: I have a problem with Shift 2 not having an option to use a different name other than EA ID
Shane: yes, you won't be able to use any other name instead of EAID.
DeadMan+: but that is not really a fact with other games, for instance Battlefield Bad Company 2 does not force the same policy
Shane: That is the role playing game you've to make soldier in that
DeadMan+: there you can have multple names
Shane: yes, As I've mentioned that is role playing game and you can create other soldiers too
Shane: But in this game you need a single profile that is EAID>
DeadMan+: well, it's a FPS game
Shane: Yes, but you are playing a role of  a soldier right ?
DeadMan+: ok, i'll try complying somewhere else
DeadMan+: thank you for your time
Shane:
Is there anything further I may assist you with ?
DeadMan+: no, that was all
Shane: Thank you for your contacting in  EA Chat Support. Have a nice Day.
Bye!!
Shane has disconnected.

btw. gdje je sluzbeni forum ove igre? :wtf2:

lik ti je dobro rekao
Bad Company je role playing a ne samo fps stoga ti je dao dobar odg.
I neces uspjeti u svojoj namjeri jer nece mjenjati pravila zbog 1 accounta, pomiri se sa time i zaboravi na taj plus i nebudi cjepidlaka.

DeadMan+ 01.04.2011. 20:52

Citiraj:

Autor crocro25 (Post 1883835)
lik ti je dobro rekao
Bad Company je role playing a ne samo fps stoga ti je dao dobar odg.
I neces uspjeti u svojoj namjeri jer nece mjenjati pravila zbog 1 accounta, pomiri se sa time i zaboravi na taj plus i nebudi cjepidlaka.

nije do plusa, citaj pazljivije :fiju:
a BFBC2 je RPG isto koliko i ovo :kafa:

naravno da necu uspjeti, ali barem mogu reci svoje misljenje

bas me zanima kako to radi ako se igra kupi na Steamu, jer se tamo moze mijenjati ime kad god se sjetis

thesekiman 01.04.2011. 21:23

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 1883840)
bas me zanima kako to radi ako se igra kupi na Steamu, jer se tamo moze mijenjati ime kad god se sjetis

Pa vjerovatno isto kao i mi koji imamo BC2 preko Steama, u igri se svejedno moraš logirati sa EA Id-om, jedino što ključ dobiješ od Steama

Ti si jedino mogao napraviti novi EA ID i sa njime registrirati CD Key od Shifta, pa bi ti on bio na posebnom ID-u

TheProfiler 01.04.2011. 21:33

Evo ja upravo instalirao. Međutim kad pokrenem trku, ne mogu uopće upravljati s autom...niti gamepadom niti tipkovnicom. Kao da nisu spojeni....hmmm, pitam se zašto.:D

DeadMan+ 01.04.2011. 21:36

Citiraj:

Autor thesekiman (Post 1883857)
Ti si jedino mogao napraviti novi EA ID i sa njime registrirati CD Key od Shifta, pa bi ti on bio na posebnom ID-u

mogao sam, da sam znao da im je sustav tako retardiran, ma nije kraj svijeta, ali :wtf2: zar je takav problem staviti u igru opciju odabira imena igraca, *ebote kao da je napravljena '91. a ne '11.

stsonic 02.04.2011. 00:18

Skinija san igru i proba je. Za početak mi se sviđa sve (osim malo težeg kontroliranja auta na tastaturi), ali iman jedan problem. Jednostavno neman vrimena igrat svaki dan i postupno prilazit igru... Dok bi otključa neke aute prošli bi tjedni pa i mjeseci :stoopid:. Baza mi je kad uvatin vrimena odvozit po ure s nekin auton po svon guštu za ubit vrime i zabavit se malo, al kako je sve zaključano ostaje čekat šifre. Inače dok san bia mlađi mrzia san šifre i slične gluposti misleći kako to ljudima ne triba, i da su jadni jer neznaju prić igru :D, al šta si stariji i imaš više obaveza i manje vrimena, skužiš svrhu takvih stvari. :) Sad mi je žao u startu prekrižit igru zbog nemogućnosti stalnog igranja pa san prozuja okolo po netu i nisan ništa naša za otključat auta, pa ako kroz neko vrime neko od vas naleti slučajno na nešto takvo moga bi nalipit ovde da se zna. :chears: Bmw M3 e30 i Dodge charger R/T :zdero:

alen.s 02.04.2011. 01:50

imas na gamecopy sejv sa svim autima

stsonic 02.04.2011. 02:07

Citiraj:

Autor alen.s (Post 1883955)
imas na gamecopy sejv sa svim autima

Vidiš, toga se nisan sitia :hitthewal: :D Sad san naša, uvalia ga, i radi sve. Fala asu :fala:

krzljavi 02.04.2011. 08:39

pa dobro što nije nitko otišao u setup i podesio steering sensitivity i ostale mogućnosti ??

M4rk0 02.04.2011. 09:20

imam problem oko automatika na volanu...jednostavno nece prebacivati brzine..cijelo vrijeme je u N, kada na volanu prebacim brzinu, on odmah vrati u N...a kada je na manual onda normalno hvata preko volana brzine...ali previse mi je za razmisljati onda :D jel imao netko takvih problema da mu automatik nije radio dok je igrao preko volana? volan je formula force gp.

nathan 02.04.2011. 10:08

problemi oko volana i kontrolera te setup istih

poboljsavanje grafike u igri

mogucnost slaganja igre u kombinaciji tipkovnica mis

razni modovi za shift 2

krzljavi 02.04.2011. 10:28

Citiraj:

Autor M4rk0 (Post 1883984)
imam problem oko automatika na volanu...jednostavno nece prebacivati brzine..cijelo vrijeme je u N, kada na volanu prebacim brzinu, on odmah vrati u N...a kada je na manual onda normalno hvata preko volana brzine...ali previse mi je za razmisljati onda :D jel imao netko takvih problema da mu automatik nije radio dok je igrao preko volana? volan je formula force gp.

ako ti ostale igrice rade normalno.. onda ti se neke funkcije međusobno kolju pa moraš riješiti to u manual setup..s tim da ti svaka funkcija mora imati svoj gumbek inače oće zaje...

panisher20 02.04.2011. 11:12

Evo nakon par sati igranja igrice i moj osvrt na igru
Sam princip vožnje mi je jako slican jedinici samo sta se sad necuje skripanje guma
ostalo je i dalje ono glupo zanošenje zadnjeg kraja prilikom svakog skretanja sta mi nema smisla nikakvog, sad dal je do mog joyticka ili al svaki put kad pustim gas brzina mi drasticno brzo pada skoro pa kao i da kocim
Grafika u igri je mogla bit bolja, ima svakako zanimljivih detalja na kojim su si dali truda, al posto su toliko najavljivali kako ce ova igra bit konkurencija forzi i gran turismu trebali su si dat jos jako jako puno truda da bi njih dostigli, kada shvate da nije bitno izdat igru svake godine nego napravit kvalitetan naslov budemo mogli i nesto ocekivat od nfs-a
Zvuk u igri mi je recemo 6/10 mogli su puno bolje i realisticnije zvukove svakog pojedinog auta napravit posto ih nema toliko punu
Izbor auta je ok, makar su i tu jos mogli poradit,radije bih u igri ove jurilice kaj se daju sredit nego nekakve ferrarije i lamborginije
Sve u svemu ok igra za ubit vrijeme, ali i ne igra koja ce me drzat prikovanu za sebe godinu dana kao sto je npr Forza3 koju odigram svaki dan bar 20 min
Veliki plus igri je od mene jedino veliki izbor staza koje su stvarno ljepo napravljene, jedina stvar koja po meni fali u forzi 3
Konacna ocjena 7/10

tole_ 02.04.2011. 11:14

Evo za vlasnike smradeona tweak za bolje performanse. Meni je na hd4870 poduplalo fps, a igra ne izgleda nista losije.

Inace grafika je zbilja koma, sve nesto mutnjikavo, nazubljeno, dosta losije neg u Shift1. Budem sad probao ovaj fix za bolju grafiku sta je Nathan postao, al nekak nisam bas optimist. Igra sama po sebi je definitivno pomak na bolje od prvog dijela, pogotovo sto se fizike i zvuka tice. Grafika i ffb efekti u nekim trenucima ruse ocjenu, kao i nemogucnost biranja vise auta i staza za free race odmah na pocetku. Za sad sam zadovoljan 7,5/10
BTW jel tko prokontao onaj drift :)? Sta god napravim auto se izvrti :stoopid:

sinisa1989 02.04.2011. 12:43

Citiraj:

Autor tole_ (Post 1884097)
Evo za vlasnike smradeona tweak za bolje performanse. Meni je na hd4870 poduplalo fps, a igra ne izgleda nista losije.

Inace grafika je zbilja koma, sve nesto mutnjikavo, nazubljeno, dosta losije neg u Shift1. Budem sad probao ovaj fix za bolju grafiku sta je Nathan postao, al nekak nisam bas optimist. Igra sama po sebi je definitivno pomak na bolje od prvog dijela, pogotovo sto se fizike i zvuka tice. Grafika i ffb efekti u nekim trenucima ruse ocjenu, kao i nemogucnost biranja vise auta i staza za free race odmah na pocetku. Za sad sam zadovoljan 7,5/10

Drift je koma za tipkovnice, nema tu previše filozofije. Treba dozirati gas, a to je na tipkovnici jako teško (čitaj: nemoguće). Možda bi se dalo nešto sredit sa detaljnijim tuningom auta, ali nisam probao.
Btw, jel tebi fakat ovo pomaže s novijim driverima?

BladeRy 02.04.2011. 14:16

Citiraj:

Autor tole_ (Post 1884097)

Meni na 5770 je barem otisao onaj vsync lock i drzi se od 50-90fps, ovisno o stanju na ekranu. Al jos na 11.2 driverima, neznam jesu 11.3 potvrdjeno pomogli il je to samo navika na veci broj pa hitni update.

tole_ 02.04.2011. 14:30

Ne znam sad jel do novih drivera ili cisto do forsiranja AA preko njih umjesto namjestanja u igri, ali prije sam imao nekih 40 fps (AA normal) sad je 60-80 s postavkama koje je lik napisao na tom linku (ja sam doduse upalio sjene). Ako imas starije drivere mozes probati s njima napraviti isto. Probao sam i ovaj config tweak za grafiku, ali nisam bas primjetio razliku. Auto i kokpit ok izgledaju, ali okolo suma na recimo Alpentalu je bljak, no dobro sta sad :)

vozim ja na volan, al opet taj drift ne ide i neide. Proabt cu malo kontrole podesit, pa ak se da sta dobro, ak ne, nije mi ni bitno toliko.

BladeRy 02.04.2011. 14:44

Ja sam obradio xml file za Shift 1, odjednom auto skrece kako treba i nema onog laga na kontrolama. Cak sam uspio na tastaturi odvozit Nurburgring bez ijednog izletanja za 7:20sec. Sve to applayam u Shift 2, jer je isti file i lokacija.
I nurburgring na 7:16 sa Pagani Hyu....nesto. I to sam se jos jednom okrenio na stazi u blagoj krivini pobjeglo dupe, glupa greska kad sam zabio gas malo prerano. :)

Drift nisam probao, jer mi se gadi sta su ucinili od njega, a onog debila sta mi sere non stop i daje..poticaje, gledam kako mu izbrisat glas iz igre totalno.

MAGARAC 02.04.2011. 15:00

Na gamepadu i sa elite postavkama sa obicnom Zondom vozim ispod 7 min bez puno forsiranja. U prvom Shiftu sa imao ispod 6:50 i to na tastaturu, ovdje nema sansi ni sa svim twakovima.

btw. Zonda F je brza na Ringu od HYu..Najbolji auto za tu stazu mi je Radical i Maserati GT1(fantastican zvuk motora) koji ima brutalne kocnice ali ga treba malo porihtat jer prvise baca straznji kraj u brzim zavojima. Presao sam 50% igre i neda mi se vise vozit SP. Sad ostaje samo popravljanje vremena na ringu.

Zadnji beta driveri su digli perf. za 20% i dobar bost sam jos dobio podizanjem takta proca. Prije je radila sa 70tak sada sa 80 i 90 fps.

ZONdA F: 6.52.364

http://img685.imageshack.us/img685/3...000000m.th.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=yIHezbSvcac GT1

HCS 02.04.2011. 15:06

S volanom je to druga igrica, samo nije bas fer sto nisu prolagodili malo bolje za tipkovnicu, nemaju bas svi nuzno volan. Tuning mi se svida, u onim retro natjecanjima uzeo kocku M3, poslije kad sam trebao skinut AE86 od 500ks, napravo swap V10 iz M6 + turbo = 830KS:) Ali to nije sve, sa daljnjim manjim zahvatima dosao do 1120, Works konverzija daje 1450KS, 1450KS na kocki, ludilo braleee:D

alen.s 02.04.2011. 15:32

evo i ja nakon podosta igranja sa postavkama napokon pronasa solidan setap , kljucno je bilo promjenit speed sensitivity sa 100 na manje - meni je 75 idealno . evo sličice setapa za sve koji imaju "okreni volan juče da bi skrenio danas" :D
http://slike.hr/slike-male/s/shift2u...0647_03969.jpg

http://slike.hr/slike-male/s/shift2u...3534_e7667.jpg

DeadMan+ 02.04.2011. 15:35

Citiraj:

Autor alen.s (Post 1884251)
evo i ja nakon podosta igranja sa postavkama napokon pronasa solidan setap , kljucno je bilo promjenit speed sensitivity sa 100 na manje - meni je 75 idealno . evo sličice setapa za sve koji imaju "okreni volan juče da bi skrenio danas" :D
http://slike.hr/slike-male/s/shift2u...0647_03969.jpg

http://slike.hr/slike-male/s/shift2u...3534_e7667.jpg

sto ce ti deadzone na volanu?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:13.