![]() |
Citiraj:
A ja sam ih bio shvatio da se ne možeš uopće spojiti na 4G bez uplaćenog max paketa :/ Pa me bilo bunilo kako sam na 4G, a brzina downloada sporija od H+ (doduše upload mi je na 4g 5Mbps, a ne 2Mbps kako je reklamirano) |
Citiraj:
|
|
Da ostanem na T-mobileu ili da pređem na ovo...jel koriste iste odašiljače i da li je ista pokrivenost signalom?
|
Sve ti je isto, gdje imas signal od T-Coma imas i od Bonbona.
|
Citiraj:
|
Ekipa...
sta im znaci 700minuta unutar mreze i 500 prema svima ? koja je to njihova mreza ? Dali u to ulazi t-com i fiksna ? (Malo me buni...dali je bonbon = tcom ili ne ?) Tnx... |
Ne.
To znači Bonbon. Bonbon je svoja mreža |
Hvala...
vise bi mi pasalo da je 1000minuta prema svima...ili bar 700;)...s 500 sam na knap... ovih 5gb me privlaci ;) |
Rokneš na pretplatu pa kad/ako potrošiš tih 500min naplaćuje ti se kao u paketu pa te minuta ispadne kakvih 12 lipa (a obručan je i dalje po sekundi i poziv zna koštat lipu :D)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
S bonom od 80kn riješiš mjesec. Uzmeš 5GB za 45kn(zbog popusta), i ostalo na paket razgovora a SMS paket ni ne treba |
Citiraj:
onda sutra ide byby vip i idem na bonbon ;) Ovo mi djeluje kao najbolja ponuda... 150sms 700/500min razgovora 5gb 4g prometa za 85kn.... ne znam dali ima ista bolje... ps...5gb potrosim samo kad sam na godisnjem...ali kad je bal...nek je maskembal ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
5gb = 45kn (zbog popusta, inače je 90kn) 500/700min = 60kn 150sms = 10kn Ili ako kupiš bon od 160kn pa imaš dva poputa onda je 85kn. Ovak je 115kn |
Cek za nije...
90kn za 5gb djeljeno sa 2 = 45kn 60kn za 700/500 djeljeno sa 2 = 30kn 10kn za poruke ukupno bi bilo 160kn i imam pravo na dva paketa po izboru u pola cijene ukupno 85kn ako idem na pretplatu onda je 85kn ? Pretplata je bez ugovorne obaveze ? Morat cu i ja malo citati ;) |
Kod mene u firmi je bilo razgovora o tom BonBonu i pola ekipe nije moglo vjerovat da je to tako povoljno i da sigurno nešto piše sitnim slovima :D a kad ono... Tako je kako je. I sad su masovno krenuli na bonbon.
Yoke, ali svejedno im svakih 30 dana moraš platit 160kn da bi imao pravo na to, a za ostatak para ili trošit nakon potrošenog paketa ili kupit novi paket. |
Citiraj:
Ako pričamo o bonovima onda ćeš ti ostat 75kn na računu. |
Citiraj:
Ok... ako mi ostane 75kn na racunu onda mogu nadoplatiti 85kn da bi dosao do 160kn pa opet ostvario popust na dva paketa pa tako u krug ili ? |
Bon od 80kn = 1 popust
Bon od 160kn = 2 popusta Prvi mjesec uplatis 160kn Drugi mjesec 80kn Treci 160kn Cetcvti 80kn Itd.... |
Citiraj:
Ok...tnx... nisam nikad bio na bonovima pa mi je to novo... Hmmm....sad je ovo malo drugacija prica ;)... |
Meni je to toliko jednostavno za shvatiti, a opet hrpa ljudi se masovno pogubi u tome i nikako im objasniti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na bon bon mrezi koliko vidim nema bonova vec je to sve pretplata?
|
Kak nema bonova. Bonovi i cine 99% bonbon korisnika.
|
Vidim i ja sad.preko mobitela sam pa mi malo nepregledno jer kad kliknes na usluge odmah baca na pretplatu..
|
Citiraj:
Identična je cijena i preko pretplate ako si recimo uzmem 150sms, 200min i 5gb neta, s time da nemoram letat po bonove, jer mi je to neš najgore :D Pretplata naravno neide na ugovor, a pakete isto tako mogu svaki mj mjenjati. 85kn svaki mj, a ako i pređem minute ili sms gleda mi se po istoj cijeni kao i u paketu, što je zakon. |
Zadnji put sam probao bonbon prije jedno god dana i imao je jesan veelki problem ;)
Kad bi zvao vip tomato tmobile sve ok no kad bi zvao tele2 osobi bi mob počeo zvoniti tek nakon što ja u slušalici čuo da zvoni 5-6 puta. Slično i kad bi mene zvali, gadan problem imaš masu "propuštenih poziva" u principu ti ni ne zazvoni tel. Dali se ovo jos dogadja i kakva je situacija sa signalom dali je identičan onom od tmobile ili tmobile korisnici imaju prvensto na repetitorima? |
Citiraj:
Na bonovima ima oko 200000 ljudi, a na pretplati svega 5000-6000 tisuca. Citiraj:
Onakvi problemi su individualni rekao bi. Sorry na duplom postu. Tapatalk me zeznuo. |
bez obzira na omjer, radije volim da mi brigu o tome vodi netko drugi, pogotovo ako se radi o istoj cijeni, a nema uo.
http://www.bonbon.hr/usluge/pretplat...nbon-pretplata Ali ono što me najviše privlači kod pretplate je da cijena minute ostaje ista kao i u paketu, jednom kad potrošiš paket. |
Citiraj:
Nije samo cijena minute, cijena bilo cega ostane ista kao u paketu. |
Kakvo letanje po bonove? Napravis akaunt preko njihove stranice i tamo imas palicu za sve. Od kontrole do nadoplate bonova :)
|
Nedaj boze kupit mobilnin bankarstvom bon i c/p ga u dialer odma :D
Bonbon rula, nije mi jasno kako ekipa dan danas moze bit u nekakvim "super" opcijama drugih operatera di placas uspostavu poziva... A i mogucnost prilagodbe velicine paketa sam sebi je isto ogroman plus. |
Citiraj:
Bonbon je isplativ slabijim/umjerenim potrosacima. No cim malo vise neceg trosis i nije toliko isplativije od ostalih prepaid tarifa cak i kad im uspostavu zbrojis. |
Da, malo sam zanemaria taj dio jer sam gleda prvenstveno sebe Npr. meni je revolucija skupa, jer mi ne treba toliko minuta i smsova, a gigabajta mi treba, i ispadne me mjesecna potrosnja debelo manje nego revolucija.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Recimo da trosis vise od 500 minuta to su ti dva velika paketa(120 kn, tj. 90kn sa popustom). Net 30kn=800 mb. Sms 10kn
I dodjes na 140kn mjesecno. S novim cijenama bona na vise od 150kn mjesecno. Ak ti treba vise neta onda cijena jos vise gore. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:35. |