![]() |
Iznad si stavio link na forum xda developers. Tamo imas masu tema kako napraviti clean install. Gotovo svaki ROM koji izadje, ljudi opisu postupak sto treba napraviti za instalaciju, ili stave dodatne linkove na thread koji o tome govori.
|
Citiraj:
Hvala. gleda sam ali... ps:možda mi je najjednostavnije ponovit cijeli postupak instalacije? |
Imas gore link sto je postao WraGG; kako instalirati Android NAND na HD2. Tamo sve pise, od instalacije Android ROM-a, instalacije novog ROM-a preko postojeceg Android-a, pa do brisanja svega
|
Citiraj:
|
evo, bila božićnica u firmi pa sam popravio ekran u servisu (600kn).
ipak se nisam usudio sam mijenjati (nedostatak muda) :) e sad, ranije sam uspio srušiti original WM i to na Androida (CyanogenMod-7-03262911-Nightly-Desire[typhoon_v2.8.4-magldr]). problem je što mi bluetooth i mass storage nisu radili. bluetooth nije nikako uspijevao prebaciti nešto niti primiti, dok pri pokretanju storagea bi napravio reboot. kako je sad mobać praktički nov, zanima me stavljanje novog ROMa. zujim već par dana po XDA, ali se gubim među svim mogućnostima. zato bih vas molio za preporuku ROMa na kojem funkcioniraju bluetooth i storage prije svega, tj. neki optimalni u svakom pogledu. da sve radi kako treba... |
Post br. 317
|
hvala!
previdio sam to... EDIT: nakon stavljanja mi je pri bootanju stalno vrtio jedan ekran, pa nakon malo guglanja sam ga uspio staviti. stvarno impresivan ROM! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:06. |