![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Hmmm, jako zanimljiva. Dobra cijena i odlican cooler. HD5870 je inace ravnopravan HD6950 modelu (osim prilikom koristenja teselacije!), tako da je ovo odlicna kupovina.
|
Ta grafa je odlicna kupnja samo nekome tko ju planira ohladit na minus 120 ili sl. i po mogucnosti srusit koji WR. Za avg. usera ima jeftnijih, tisih i mozda hladnijih modela koji bi obavljali isti posao kao i ova zvijercica.
|
Je, al na nabavi kako sad stvari stoje nema ni jednog jeftinijeg :D
|
Citiraj:
Sto se tice hlađenja, pa i sam imas twin frozr 2, sto ima bolje od toga na nasem trzistu? |
Ak je stvarno najjeftinija go for it, ako ga mogu nabavit. Ovaj TwinFrozr nije isti kao i na 470, iako se isto zovu. Mislim da je glavna razlika u ventilatorima jer su ovi na 5870 nesto bucniji.
btw. puno puta se isplati potrazit stvari na vise mjesta a ne samo na nabavi na kojoj nisu uvedene sve trgovine a cesto ni svi proizvodi ni cijene. |
Sjecam se kad su ju izbacili na trziste, pffff, booolesno... najbolja 5870 ikad sastavljena definitivno!
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/3p/Il/EUDfllg/contents.jpg |
šta je sad stvarno cjena 1999kn za hd5870 ja sam svoju platio skoro 4000kn
|
Evo jedan kolega mi rijesio svoju HD 5870 za fine nofce pa me zanima ocel' to stucat uz i7 na 4.0 na fortronu BS 500 ? Kaze da njemu na Chieftecu od 500 fata normalno radi .btw ne planiram klokat graficku.
|
Koji su to fini novci? Da znam kako se krecu cijene van njuškala i sl. :D
Da sam na tvom mjestu, zamjenio bih napajanje obavezno, pogotovo što ti je CPU klokan. Napajanje je ok, ali ne baš tako dobro da se možeš osloniti na njega pri tako velikom opterecenju. Imaš novh XFX-a u ADM-u vrlo povoljno... 750W 720 kn. :) |
Nofci nisu bitni :D .Ma nemislim vrtit furmarke , cmarkove , ortose i te pizdarije, zanima me cisti gejming koji ipak ne opterecuje maksimalno konfu :) .Napajanje cu ubost , al me zanima ocel' fercerat tih mj dana :). Po ona 2 kalkulatora, kaze da ce prilikom gejmanja vuci oko 400 w ,sto bi BS cak i mogao progutati :)
|
Nebi trebalo biti problema, na toj platformi je napravljen 500W strider, kojeg su na HWS operetili sa dosta više od nazivnih 500W. Mislim da je bilo oko 600W.
Edit: BS2, nadam se da je on u konfi. A ne uno. :D |
Je je , dvojka je ;)
|
Citiraj:
Zvao Protis i rezervirao jednu, pa do petka je kod mene, nadam se :D Jel već ima neko ovu aŽdaju???? |
Kakav ti je ostatak komponenti? ocekujemo da ju izmrcvaris malo jer je upravo za to i sklopljena ova zvjerka ;)
btw, sto su ti rekli? da ih imaju dosta na lageru ili je to samo akcija nekih par komada? |
Ostatak kompa samo ukratko da ne pišem baš sve
Gigabyte EP45-DQ6 Q9550 HD4870(trenutno i čekam 5870 :D ) 8GB Rama 650W PSU A ovi su odgovorili Ako piše da je dobavljivo znaci da je rok isporuke jedan dan. Stanje raspoloživosti ažuriramo 3 puta dnevno. Napravio web narudžbu po kojoj dobiješ ponudu.... |
Odlicno!
Razguzi to pa da vidimo kako mala plese ;) |
Odlicna ponuda.Samo,ipak bih osobno isao na GTX470 Twin Frozr,cisto sto volim 50% OC kartice :D.
|
Kupio danas MSI 5870 Lightning u MagazinRS za 2052kn. :goood:
Da stvar bude bolja, uz grafičku dolazi i igra Assasins Creed 2. :D Ovakva je kutija: http://www.cdrinfo.com/images/upload...0_Lighting.jpg Valjda bude novi Seasonic 520W dovoljan za to čudo? Nikakav overclock me ne zanima jer u trenutnoj kanti imam 6800GT(agp8x) pa vjerujem da bum zadovoljan s porastom performansi... :lol2: Nažalost grafička će malo stajat u kutiji, pričekat ću 10-15 dana da iziđe novi Intelov socket, a uvijek mogu i AMD uzeti ako pretjeraju s cijenama s1155 i ne spuste ni malo cijenu s1156. :) |
bude dosta seasonic.
|
Citiraj:
sick: |
Citiraj:
koliko li je platio samo sve to..... jako bolesno |
i jako nepotrebno :) dvije jos ajde, sve dalje nema svrhe.
Ali ih je lijepo za vidjeti |
WWWeeeeeeeeeee
Javili iz protisa da su poslali grafu, sutra popodne je kod mene....nadam se :D |
Citiraj:
i kako ti kažeš dosta su dvije ,a možda ćak i previše |
Citiraj:
|
nema ih vise u protisu, cak sto vise, maknuli su ju sa cjenika
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo stigla grafa danas Overseas-om, sve 5 ,već je unutra i što drugo reći....
Bolesno izgleda, jako tiha, ugodno iznenađen, sve prošlo bez problema, bundle isti kako je @bluefluid na slici pokazao, nisam stigao testirati ali sada imam vremena..... |
kupio sam sapphire hd 5870 eyefinity 6 koju cu koristiti na jednom monitoru, et' cisto da vam dam dokaz da sam "momentalno" zaostao :D :D
|
Citiraj:
|
btw. kad je izasla ova graficka (eyefinity6) znam da nije podrzavala crossfire sa obicnom, pa me cisto informativno zanima je li postalo moguce upariti eyefinity6 i obicnu hd5870 u CF
|
Možeš sa bilo kojom karticom iz serije 5xxx.
|
Pozdrav, jel se isplati prodavati grafi karticu 5870 i mjenjati ju za nesto novijeg? Zanima me koliko bi dobio opce za nju jos je pod garancijom
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dali kamariki 750w može gurati dvije 5870 u crossfireu ?
I pošto prvi put radim crossfire, što se dešava ako je jedna oc verzija a druga normalna? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:33. |