![]() |
kupio , tam masu stvari , evo sad ću i sestri tano uzet laptop .Ma ekipa u linksu ima same pohvale od mene!! Al nikad , NIKAD problema!:D
|
Citiraj:
usput sma piknuo 8GB Corsair Voyagera i imam malih problema, jer je sporiji od mog starog a-data koji je tamo iz 2007e brijem. Citanje 7mb, pisanje 15. Neznam dali treba biti tako, posto usb koristim malo redovitije, ipak sma racunao da ce biti malkicu brži... Mogu ja sad uletit tam i mijenjati usb?Ili traziti lovi'Ili pak nadoplatiti za nekaj brze stajaznam? :kafa: S time da sam ono plasticno pakiranje morao na rubu srezati da izvadim usb, valjda to nije frka... |
Citiraj:
Moje iskustvo se inace odnosilo s Linksom u ST-u i vracanjem LC napajanja. BTW Nadam se da su ti cevosi dobro sjeli nakon mog odgovora :D |
ja sam dosta stvari uzimo u linksu, grafa procesor rami hard itd
i do sad nisam imo nijednom problema s njima :D al opet never know :D |
Citiraj:
hehe, onda pravac ponedjeljak po sharkona za 50 kn manje i bok. Mislio sam da dajem 180 kn za nekaj kak spada, ocito me nije pogodilo...:beer: p.s. da, tako izgleda odprilike plastika koju sma malo po rubu zhablao. |
Citiraj:
Sporije cita nego pise? S corsairom je lako. Napravis account na njihovom forumu. Pitas jesu li to ok brzine (nakon sto si provjerio na barem dva kompa). Ako kazu da nisu i da im posaljes na reklamaciju - isprintas i nosis na garanciju. Naravno ako je proslo onih linksovih 7 dana ili ako ti ne zele zamjeniti za drugo. |
Citiraj:
Ja imam pisanje na stik 5 MB i čitanje sa stika 32 MB |
Jedna pomoć/pitanje?
Predao sam matičnu koja je neispravna,naravno garancija predo je u sredino 6. mjeseca tamo oko 15tog,16tog. Prošle subote su mi sms poslali da je ploča zamjenita i da će mi poslati novu. Problem je što je sad već 2.8. Prošlo je skoro 50 dana,nebi reko da je to još dan/dva al malo je previše mi za čekati.!? Jel ima ko kakvu ideju i slično!? edit: ideju kad bi moglo doći?! |
Pa jesi ih zvao, išao do njih? Budi uljudan i pristojan i pitaj di je zapelo.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisu imali vremena očito do sad (za one koji ne znaju): http://www.youtube.com/watch?v=e2XQsEAjKLE
Dok god se bude u te aute točilo, cijene će bit veće. A naravno, netko mora i reklame i gume za aute platit ;D Ali svakako nazovi i pitaj. |
Aha to je taj famozni Nissan Skyline, eto skini mu gume i ostavi na 4 matuna(bloketa), i kad ti vrate maticnu daj im gume natrag. Alternativa je da saznas di ga servisiraju pa dogovoris sa automehanicarem da im oduzi malo odrzavanje te Micre, pardon Skylinea - sve po sistemu oko za oko, pasta za zube :D
Sorry na OT |
Imaju oni 2 skylinea, jedan r33, drugi r34, ovaj je r34, taj je za drift, ali r33 je veca zvijerka i vise trosi ...
Ma sto se toga tice, links je meni uvijek sve garancije uredno ispostovao samo sto se uvijek oduzi na tih 45 dana .... |
Nemam s njima losih iskustava, i ok su, buduci da su zapravo manje zlo u mom gradu od preostalih (Ve-mil, HG-Spot, Technomax i par lokalnih koji su m-San "klon kooperanti") pa smo navikli da nas deru/prcaju. U ZG-u je nesto zdravija konkurencija.
|
Citiraj:
i eto ti zub za zub i oko za oko :D sry OT :D |
Citiraj:
Ovo je sad on topic buduci da se tice njihovih maloprodajnih cijena, koje su vjerojatno rezultat ekspanzije u vise gradova i poprilicno siroke ponude, te sto vecinu robe ipak dobavljaju od drugih (m-San, Microline, Formel, Asbis, Esys i sl.). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
oni su geekovi i komuniciraju s ljudima jedino tekstovnim oblikom. :D
|
Svašta...
Ja to još nisam doživio, za sve što bih naručio nazvali bi me na mob kad bi stiglo. |
Citiraj:
Kakva je to razlika ako te netko obavijesti SMS-om ili mailom? |
Citiraj:
I što onda, da im kupac šalje odgovor i pitanja oko reklamacije putem sms-a pa je njihova dobra volje hoće li odgovoriti, a ako ih nazove ne moraju se ni javiti ako ne žele, po meni elegentan način da se čovjeka skine s one stvari. Gdje je nestala obična komunikacija kupac-prodavač gdje možeš običnim neposrednim razgovorom saznati sve što te zanima odmah? Ajde, mail još nekako jer imaš adresu pošiljatelja i može poslužiti i kao neki dokaz zlu ne trebalo ali sms mogu poslati s bilo kakvog broja... Meni je to malo čudan način obavješćivanja, pogotovo jer se nisam s takvim načinom komunikacije sa prodavačem još susreo. |
mislim da Links ima najbolju Web stranicu, i imam samo pozitivna iskustva u kupovini kod njih. vrlo su ažurni i prilično točni, ali nisu baš jeftini.
|
Dečki svaka čast ploča stigla :D:D:D
Čini mi se da je bila već tamo kad je stigo sms samo kako kažete vrlo vjerojatno gužva :D |
Citiraj:
Kaj bi ti da te servis zove na mob i objašnjava ti kako nemaju pojma kad bu im uvoznk poslao novu ploču?:) Ja sam od barem tri servisa tu u ZG dobio sličnu obavijest da je nekaj zaprimljeno na reklamaciju i da će me obavijestiti kad stigne... |
Citiraj:
Ma ako budu dali uzeo bih obincih 8gb nekakav sam vidio za 130 kn, pa nek mi vrnu 50 kn pa svratim na cevape tam :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sma planirao mozda da uzmem jeftiniju varijantu i recimo da mi u protuvrijednosti razlike uvale pastu od CM-a nekakvu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
I mene. Prvo poziv, pa ako se nebi javio sms. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo, provjeriti na vise kompova da bude sigurno da ce to biti i na servisu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Evo ipak sam našao http://www.links.hr/index.php?option...key=54&key1=64 |
skupina f se ne može vraćati:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kupio sam XFX 4890 u Linksa,nije htjela baš raditi kako treba,vratim je nazad dečki je u Zadru je testiraju kažu da je o.k.,nazad s njom u komp 3dmark06 oko 12000 hmmm.Vratim je opet nazad u Links ,momci kažu da je do napajanja......... i tako priča ide dok kartica nije došla u Zagreb,isti dan me lik nazove i kaže odi u dučan i uzmi novu!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:22. |