![]() |
Da počela snjiženja:D sad samo treba upecati tko što želi:D i opskrbiti se za prezimiti zimu uz komp:roller: sva sreća pa imam kolegu sa PCE koji kupuje za mene jer nemam pay pal.
|
Jel ko voljan kupit F.E.A.R 2 za 5€ pošto ja već imam, a uzeo bih čitav F.E.A:R paket, jel mislim ako kupujem zasebno da nedobijam DLC-ove za F.E.A.R
Edit: Riješeno, može i odvojeno. |
Red Orchestra: Ostfront 5€ :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Odličan RTS multiplayer i ogromna SP kampanja: Men Of War 10.50 € |
Zna li netko, ako se doda non-steam igra na Steam, dali je moguće da Steam prati info o vremenu provedenom u igri i slično.
Naime, upravo sam pod opcijom "add a non-steam game" dodao COD 4, COD 5 te BF BC2 u Steam, ali on je dodao samo shortcutove za igre, ja ih pokrenem normalno iz steama, i frendovima se pojavi notification da sam ušao u non-steam game. Također onaj Steam overlay je omogučen i normalno mogu shift-tabati u Steam i nazad, no nikakav drugi info o igri u Steamu nema (ok, i razumljivo sa obzirom da ih nisam kupio preko Steama) ali dali se može "natjerati" Steam da ih prepoznaje kao "svoje" igre? Igre su naravno originali. |
Ne prati, imas sav support (spmenuto, što si naveo), osim achivmenta i pračenja sati
|
OK, thanks.
|
Citiraj:
Citiraj:
:D:p |
titan quest gold 2, 5 eura!! lijepi diablo klon za siću:)
|
Jel je moguce kupovati preko Steama sa VISA ELECTRON karticom od PBZa (dobivena kada sam otvorio studentski ziro racun u banci)?
edit: ovako izgleda kartica |
Neznam jel možeš direkt sa Visa Electron kupovati, ali sa njom lako otvoriš PayPal pa tako platiš.
|
ja imam VizaElecrton ,debitnu ali deviznu od PBZ-a i prolazi bez beda!
Evo , baš kupio Burnout Ultimate BOX za 3, 75 €!!!! |
|
vičer 4 eura...lol pa da su ovakve cijene stalno pa pirati bi propali lol
|
Citiraj:
Btw. ja nisam uspio povezat CoD 4 sa steamom. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
DAY OF DEFEAT 2 €
JUST CAUSE 2 6, 25€ COD 4 12 € |
Mogu li skidanje sa Steam-a dakle kupljene igre skidati na neku drugu particiju u odnosu na OS koji je na C part.(Wind 7) ili baš mora biti na istoj kao i OS:fuming:
Zahebo sam se pa sam obrisao OS tj. imao sam dual-boot XP(na C par.) i Wins 7(na G. part) pa sam XP obrisao i sve igre koje su bile na Steam-u(na C part po defaultu).Instalirao sam ponovo Win 7 na C kao jedini OS pa me zanima može li se sad prilikom skidanja staviti da skida sa Steama npr. na G: partciju(ako može kako), kako mi se opet nebi ponovili isto njesra:hitthewal: naravno nisam napravio beck-up Steam-a jbg. sad sve opet nanovo.... Hvala:chears: |
Nemožeš mijenjati instalacijski folder.
Ja sam to riješio tako da mi je Steam instaliran tamo gdje imam mjesta tj. na storage disku. Probaj i ti tako... |
Da, ali kako to promjeniti zato sam i morao obrisati particijui ponovo instalirati OS jer nisam imao mjesta na C: par koja je bila 20GB pa sad moram isparticionirati disk ponovo ali kako da instaliram igre na drugi hard jer imam 2kom ??? napravio bi ali neznam kako da Steam instaliram na drugo mjesto umjesto na C: gdje je OS???:hitthewal:
|
Citiraj:
|
Koristite backup...
Ja vec koristim isti Steam folder otkad je izasao, prosao je nekolko instalacija winsa, te prebacivanja s cda/dvda i particija :D @ShebY ok thx na potvrdi, sutra idem uplatiti neke pare pa odmah uzimam DoD: Source i cekam jos da mozda TF2 ili L4D2 pojeftini. |
Citiraj:
zatim sam napravio uninstall Steam-a koji je sukladno tome obrisao prvotni steam folder na C: i tada sam jednostavno ponovno instalirao Steam koji se automatski pripojio onome folderu na M: particiji (gdje sam prethodno maknuo neportebna slova i znakove sa foldera) i sve radi uredno :chears: |
MASS EFFECT 2 Digital deluxe 14,99€ !!!!!!! Al će se halat ovaj steam popust do 2012:D
|
u ovakvim trenutcima mi je žao što još nemam karticu :\
Jedva čekam ponedeljak, valjda če do onda bit akcije ^^ |
akcije ce biti do 2.1.2011. svaki dan druge stvari :D
|
Ovo sada nema veze sa steamom, al da ne otvaram novu temu.
Naime evo nacina kako dobiti Burnout Paradise key besplatno :D 1. Koristite ovaj proxy: http://www.docoja.com/blue/ 2. Kopirajte ovo u njega: Code:
http://www.hotukdeals.com/freebies/burnout-paradise-the-ultimate-box-p/834553 4.Checkout, napravite ili se ulogirajte sa EA acc i dobit ce te key na mail :D (Pod billing adress radite novu adresu, nemojte birati da vam uzme podatke sa kartice) Najbolji popust od EAa ikada :D |
Citiraj:
i rizik od bana sa steama:D Nego hebemti , zaboravio uplatit na VISA karticu lovu za STEAM a sutra i prekosutra nemrem niš uzet:hitthewal::hitthewal: |
bezbrige, ima jos jedan tako pametan koji je zaboravio uplatit pare. (ja :D)
|
Citiraj:
Nikad nitko nije ban popusio na acc kada su takve bugove imali, nije im ovo prvi puta |
Bas minutu prije nove ture ponuda si ugrabio Operation flashpoint dragon rising za 3 eura.
EDIT: Zelim igru skinut i izbaci mi da su steam serveri too busy. |
Evo skidam burnout , thx za ovo :P
Edit: Gle koliko igara na rasprodaji, sad je vrime da se ima para na kartici, aaa :( |
Predobra fora sa Burnoutom, a šta je najbolje nisam ga nikad ni igra.
Upravo se instalira i hvala na informaciji. :respekt: |
Ljepa akcija danas CSS ako neko slučajno več nema bio je 100puta na popustu, Battlefield 2 compleat za 5 eura koji bih kupio sam zato što je tak jeftin :D al se još suzdržavam :P i svi Gost Recon 75% popusta ja uzeo MW jedan i dva za 2.50 eura svaki NAJS
|
Overlor, prvi dio, ekspanizja i drugi dio u paketu za 3 eura. :D :D
Arma 2 za 7 eura. |
Uzeo Overlord paket:), ali serveri preopterećeni trenutno
|
Citiraj:
|
da li ima tko voljan da meni uzme preko steama (nemam računa, paypal itd.) cod 4 ako ga ima u kakvoj akciji. ako ima molim na pm...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:43. |