![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
nego reci nam sto ce biti na tekmi cro fra? hahaha :D |
|
Citiraj:
Mi ćemo pobijediti, Čupić će dati više od 6 golova, a ja ću strpat soma u džep :zdero: |
Jebale ih one trube u guzicu, kao da se igra u jebenoj kosnici od zujanja tih trubica...malo sam pod pritiskom pa me posebno smetaju :D
|
fernandez je slabi tabadžija
|
Nekuzim zasto ideju na lijevo krilo kada ga nejde.
Sada treba zabiti prvi pa da se malo odalje. |
Citiraj:
tako im pod prozorom trubili!!! inace tekmu gledam..skuhao sam si caj da se malo smirim..jao..dobra je tekma samo sudenje...isuse boze.. |
14:14 trenutno..
|
Šprem je zločinac,igra za njih.:D
|
17:17
jaoooooo AJDE AJDE AJDE danas nam je golman lošiji nego inace...svi su nekako lošiji nego inace :( |
Ovo ako dobijemo mozemo se nazvati "Prvaci cijelog jebenog Svemira u rukometu" :)
U kurac i trube, izludit ce me. Haha, na radiju je prijenos 10 sec u buducnosti :) |
ćupić nas čupa :D
ali doslovno :) evo vidite..malo pokudim golmana i odmah brani a ove trube su fakat užas!!! BALIĆU RAZBI MU GLAVU! ovo JE ODVRATNO NE KOREKTNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kako mogu igrati dok igrac lezi?????? |
Citiraj:
Bolje bilo u ST:dajpivu: |
ŠORA, ŠORA !
|
Citiraj:
|
ako ništa stvarno bi htio vidjeti da neki predmet doleti svakom sudcu u tu glavu!!!
fakat ono..daj molim te kakav je to nacin???? |
Ja neznam kako vi ljudi ali ja se sav trese ko da imam temperaturu.
Sudci su ne korektni i to masno. Pa sudac iz Hrvatske bi korektnije sudio omeyer vara nan dopingu -.- :fuming::fuming::fuming: |
Ma suci su poslani da izgubimo,iz aviona se vidi,njima su sudili 10 sedmeraca vise nego nama.
|
ja sam na rubu srcanog!
@thedream..jel ti gledas tekmu ili? njima je sudeno 7 a nama 4 sedmeraca :) |
KO JE ONAJ NA FRANCUSKOJ KLUPI, DOLF LUNDGREN ?
HAHAHA, JEBOTE CAPS LOCK |
Debelo je vidljivo da igramo protiv dvije momcadi i jos nase bas i nejde.
|
ma nema smisla igrat ako se ovako sudi
|
idem se tusirati..vdijet cu kasnije rezultat..naci ce me mrtvog za kompom..nemrem...
|
Horvat na vanjskom, Lac na krilu, Lino je bolestan!
Jedno lijevo krilo u finalu... i to jadni Šprem nakon jedne utakmice od deset. |
hahaha...pa iskljuci ga...
A ja nikak nemrem skuzit tko to trubi sa trubom?Sta su upeljali vatrogasna kola unutra, iritanto jako. Prokleti Turci i Thuram!Marš |
Citiraj:
Tri je deset kad izgubimo..tako svejedno,gledam ja dobro..:chears: A gledam i vraćanje lopti na 9m u njihovu korist..ma ko ih hebe,ovo je ionako gotovo čim smo ove suce dobili..čudo nam treba sad.. |
@Hamm - sad bas govorim, sta sa onima koji su danas imali težak ručak, ono mesina i to, pa jos ovaj stres...
Ja sam skuliran, jer...mislim da je ovo vec poznato, uvijek izgubimo na kraju, i nemam snage vise nadat se necemu. Jedino se nisam bojao Kad je Janica skijala, nitko ju nemre dobit, ovo sve ostalo..banana. pardon, ali celav sam od ovakvih situacija... |
opet kifla.... tj. kroasan
|
Sta se ovi nasi nepokupe van i gotovo.
|
Vori kralj! :D
|
Jebali si suci mater u guzicu. jebala ih dupla pravila
|
pusiona :hitthewal:
|
kao što sam rekao,opet fu*in suci.već vidjeno,:goood:
|
Citiraj:
jelda? i ja sam se zapitao..sto se tada dogada? cestitke deckima..svaka cast..srebro..jebeno..iako..danci..e katastrofa..oduzeti licence za suditi!!!! |
Naši su se usrali ovih zadnjih 10 min ,ključni trenutak utakmice je bija kod 18-18 kad su naši dva put mogli povest ali jeb..ga, i da jeb..m mater sudcima i onima gori na tribini sa sirenom :fuming:
Edit : Čestitka našima na srebru neki su pričali da neće ni skupinu proći i zato bravo momci ! |
Kakvi ŠUPCI OD SUDIJAAAAAAAAAAAAAAA
POLUDI SAM |
Citiraj:
|
krivci - pola mi, pola suci. ali da mu je bar Vori priuštil jednu u glavu... :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:14. |