![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mam alo te prcam,
meni nenormalno loše radi.. nije 3870 da stari Crysis ovako loše radi.. smanjivao sam detalje SVE na LOW, stavio rezu 1440x900, i opet trza i zastaje po par sekundi.. mislim da je definitivno neki problem u igri... ovaj warhead neće ni da mi se pokrene pod XP.. zapravo, krene muzika i miš mogu pomicati, ali slika crna i tako stoji... |
Citiraj:
zasad igra okey isti prvi dio ovak malo za razbit dosadu dok se ceka far cry2 cist okey ali posto znam da je igra kratkog vjeka sranjeeee!! |
Mislim da imam problem.
Sa bivšom karticom (3870x2) sam igrao Warhead na "good visuals" i imao uglavnom preko 35fps, sada s novom (4870x2) na istoj razini detalja imam uglavnom ispod 35fps. Driveri su "far cry 2 hotfix 8.10 catalyst", može biti da je do toga? (nisam isprobavao, pre debilno mi je) |
Citiraj:
Kad vec imas vistu utrapi još 2 gige koda neznam kolko koštaju:beer: |
ma o kakvom božjem ramu vi pričate, troši mi par sto mb rama... nije do rama sto posto.
imam vistu i XP, vista mi služi samo za novije igre čisto zbog dx10... a i imam više mjesta na tom disku.. :) |
Citiraj:
|
:stoopid:
Meni proždre 1400MB onak,za užinu. |
jep preko 1gb warhead trosi jednom sam ga gasio i bilo je oko 1.4gb :stoopid:
|
ne dam novce za hardver samo zbog jedne igre ;)
sve drugo šljaka ja ko fino, a jedno neoptimizirano govno mi neće izvlačit novce iz džepa :) |
zakon igra
nije tak puno ni zahtjevna sad sam 4 misija ili chapter,kak ocete 10/10 1440x900 postavke gamer oko 40fps |
Crysis Warhead
Došo sam do one misije kada pada snijeg i treba ubit ono neko veliko
plavo čudovište, ali neznam čima da ga uništim, što treba napravit........ moželi neto malo objasnit..... |
To je negdje na sredini igre ak se dobro sječam? samo nastavi dalje i ne diraj ga ne moraš ga ubit...ak se dobro sječam :D
I tema o toj igri postoji i trebao si tamo potavit pitanje a ne otvarat novu |
Citiraj:
a nemožeš nikuda proć.........spominje se neki tunel..ali neznam gdje je to |
ako je to tamo gdje je taj pauk ispred planine i ti si sa svojim dečkima onda uzmi tenk i raspali po njemu jer tamo ga treba ubiti
|
Je li netko igrao na 1680x1050? Meni jednostavno ne daje tu rezu iako imam 1680x1050 monitor :stoopid: max što mogu dobiti je 1600x1024 (što mi je debilno).
|
Citiraj:
cak ti i team m8-ovi kazu na eng tako nesto |
@HUNT.One - kolega je to postao 27.12.2008, valjda je prešao igricu već od onda ako se nije na snijegu smrzo :D
|
a hjebiga :D
nisam gledao datum, nego ono par postova iznad kaj se pisalo, posto je tema bila aktivna... |
Evo vjerovali ili ne, ja sam ju tek sada prošao... :D
Imao sam save iz 10-og mjeseca prošle godine , na misiji Frozen Paradise, tamo kod onog zaleđenog ogromnog nosača aviona (or what ever) i jučer uzeo nastaviti to (Delta težina) te evo sada prešao. Kraj je prelagan, čak i na Delti... ni igra nije Bog-zna-šta teška Inače na GTX275, 1680x1050, AAx2, V-Sync uključen, te mješavina gamer/enthusiast detalja igra piči na preko 40 FPSa, rijetko pada ispod 40 http://www.pohrani.com/t/C/lZ/19cgYl...-28-16-38-.jpg |
Neznam jesam pisao već u ovom topicu, ali meni je igra prekratka, prvi Crysis me oduševio, zato ga sada ponovo prelazim :D. Tako da sam Crysis Warhead prelazio s guštom, ali kad sam ubio onog crvenog monstera ono kraj igre, reko wtf već kraj. Jedva čeka Crysis 2 :D
|
Citiraj:
Citiraj:
@hammer Zar nemaš 8800SLI? |
Citiraj:
BTW, probao sam Warhead i sa SLI-em, ali na nepatchiranom, i performanse su razočaravajuče. Mada sam čitao SLIZone-u da je potrebno patchirati igru da bi iskorištavala multi-GPU. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Upisi u command line:
r_width 1680 r_height 1050 i to je to,imas nativnu rezu ;). |
Meni normalno daje opciju 1680x1050, bez kliketanja ili nekih kvazi rjesenja. kliknem na tu rezoluciju, apply i vozi. nikakvih problema. Tako mi je radilo na 8800 gt, 3870. 4850 i sad na 4870.
Mozda da probate druge drivere? ili da instalirate driver za monitor? |
Ili da kupite drugi monitor :D?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
RJEŠENO Najnovije BETA nVidia drivere instalirao, i radi :) Uglavnom ova gore r_komanda nije radila, dio slike je falio :smoke: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:38. |