![]() |
wtf kad je bila utrka? :hitthewal::hitthewal:
|
Kubica
Haifeld David Coulthard weeeeeeeee lik je opet na postolju :D hehehehe EDIT: HRT2 23:45 Montreal: Formula 1 za Veliku nagradu Kanade, (snimka) 1 Robert Kubica Polish BMW Sauber 42 2 Lewis Hamilton British McLaren-Mercedes 38 3 Felipe Massa Brazilian Ferrari 38 4 Kimi Räikkönen Finnish Ferrari 35 5 Nick Heidfeld German BMW Sauber 28 6 Heikki Kovalainen Finnish McLaren-Mercedes 15 7 Mark Webber Australian Red Bull-Renault 15 8 Jarno Trulli Italian Toyota 12 9 Fernando Alonso Spanish Renault 9 10 Nico Rosberg German Williams-Toyota 8 11 Kazuki Nakajima Japanese Williams-Toyota 7 12 David Coulthard British Red Bull-Renault 6 13 Timo Glock German Toyota 5 14 Sebastian Vettel German STR-Ferrari 5 15 Rubens Barrichello Brazilian Honda 5 16 Jenson Button British Honda 3 17 Sebastien Bourdais French STR-Ferrari 2 18 Giancarlo Fisichella Italian Force India-Ferrari 0 19 Nelsinho Piquet Brazilian Renault 0 20 Takuma Sato Japanese Super Aguri-Honda 0 21 Anthony Davidson British Super Aguri-Honda 0 22 Adrian Sutil German Force India-Ferrari 0 kubica vodi :D |
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. čini se da cu morat ostat budan :(
|
Citiraj:
Ostao sam razočaran kad je Lujs udario Kimija:banned: Čestitke Kubikaži:goood: |
Hamilton idiot, Kubica izvrstan, i Massa me se dojmio. Ostali su uzeli dobra mjesta samo zahvaljujuci strategijama.
Ja isao kod rodjaka gledat utrku na njemackom RTL-u. :D Kakav crni snimak... :D |
Tko nije gledao-sad počinje snimka na HRT2, mogli su nam baš i to pustit u HD-u da uživamo dok traje...
|
ne, to je crveno koje zmiga, crveno koje zmiga... dobri su komentatori :D
|
fino ga je naguzil. iako mi još ni jasno zač je bil boks zatvoren?
|
To je crveno.
Da, ali zmiga. Zmiga, ali ipak je crveno. :D |
Naguzovina...:) al ona dobra
Samo kako je Kubica odjednom 10-i, nemrem belivit... |
a pa niko živ ispred nije bio u boksu...
|
Kako sam se samo nasmijao ludom Jergoviću, hahahaha. Čim Prasička nema, odmah problemi :D
|
Citiraj:
pa to je sasvim normalno da valjaju gluposti nasi komentatori i opet ovi dvojica zajedno sada nisu nbacali bisera kao sto prasicko sam tokom utrke izvali :D |
zna netko zaš je boks bil zatvoren?
|
Hamilton i Rosberg kažnjeni s 10 mjesta na idućem startu
http://www.formula1.com/news/headlines/2008/6/7902.html |
Boks je bio zatvoren zbog toga sto zbog spore voznje iza safety cara jos nidu svi vozaci prosli pokraj izlaza iz boksa...pa bi bila neka fora da bi ovi koji su bili u boksu napravili prestizanje za krug ili tako nesto...
|
NIsam gledal, zaspo sam :D
|
13:p:banana:
|
Citiraj:
Ja sam zaspao pa nisam gledao, ali vidim da piše da je 3. Jel možda dobio kaznu kakvu :stoopid: |
od prošle utrke ima +10...
|
Aha, na to sam zaboravio :hitthewal:
|
aaaaaahhh... zaboravio sam da je F1 ovaj vikend!
super, taman da malo ublaži nogometnu tugu :) Rezultati kvalifikacija: 1. K. Räikkönen Ferrari 1:16.449 2. F. Massa Ferrari +0.041 17 3. L. Hamilton McLaren +0.244 (+10 mjesta kazna) 4. F. Alonso Renault +0.391 5. J. Trulli Toyota +0.471 6. H. Kovalainen McLaren +0.495 7. R. Kubica BMW +0.588 8. M. Webber Red Bull +0.784 9. D. Coulthard Red Bull +0.977 10. T. Glock Toyota +1.147 11. N. Piquet Jr. Renault 12. N. Heidfeld BMW 13. S. Vettel Toro Rosso 14. S. Bourdais Toro Rosso 15. N. Rosberg Williams (+10 mjesta kazna) 16. K. Nakajima Williams 17. J. Button Honda 18. R. Barrichello Honda 19. G. Fisichella Force India 20. A. Sutil Force India |
Ja sam se maloprije vratio sa trke iz Banja Luke (CEZ šampionat trening/kvalifikacije, Otvoreni šampionat RS, šampionat Bih, šampionat Srbije,...). Cijeli dan gledao zujalice kako lete, posebno su me očarali yugići 1300ccm i 150-160 konja, jao bože kako to leti.
Kad pocinje F1 (u koliko sati)? |
Citiraj:
Citiraj:
|
ma kakvi bezvezni yugici pretrpani s konjima i konjima, ovo je zakon....
http://www.net.hr/2008/06/16/0549007.28.jpg "love ride" :D |
Citiraj:
|
fino je Alonso spušio na startu...hamilton se malo forsa pa svako malo izleti:D...bit ce fora trka:)
|
Citiraj:
|
Kimi ima problema, eksplodirao auspuh... jos se drzi nekako...
|
Čovječe, šta je ovo s kimi-em. Još dobro i vozi, ispušnja grana mu je pukla, tj. nastvak:eek:
Neznam dal bu njemu zdržo motor do kraja utrke, sve se bojim de ne prodimi... |
majke mi ja nista ne razumijem šta ovi šprehaju :D
|
Kimi može biti sretan što je završio utrku sa onim kraterom. Barem nije odustao.
|
F1 KALENDAR ZA 2009:
- 19. ožujka: VN Australije (Melbourne) - 5. travnja: VN Malezije (Kuala Lumpur) - 19. travnja: VN Bahraina (Bahrain) - 10. svibnja: VN Španjolske (Barcelona) - 24. svibnja: VN Monaka (Monte Carlo) - 7. lipnja: VN Kanade (Montreal) - 21. lipnja: VN Velike Britanije (Silverstone) - 28. lipnja: VN Francuske (Magny-Cours) - 12. srpnja: VN Njemačke (Hockenheim) - 26. srpnja: VN Mađarske (Budimpešta) - 9. kolovoza: VN Turske (Istanbul) - 23. kolovoza: VN Europe (Valencia) - 6. rujna: VN Italije (Monza) - 13. rujna: VN Belgije (Spa-Francorchamps) - 27. rujna: VN Singapura (Singapur) - 11. listopada: VN Japana (Fuji Speedway) - 18. listopada: VN Kine (Šangaj) - 1. studenoga: VN Brazila (Sao Paulo) - 15. studenoga: VN Ujedinjenih Arapskih Emirata (Abu Dhabi) sljedece godine jedna utrka vise... zna li netko koje ce utrke bit nocne (ako ijedna?) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Alonso se boji :D |
Poredak Q:
1. Heikki Kovalainen - 1:19.597 2. Mark Webber - 1:19.710 3. Kimi Räikkönen - 1:19.971 4. Lewis Hamilton - 1:19.537 5. Nick Heidfeld - 1:19.802 6. Fernando Alonso - 1:19.992 7. Nelsinho Piquet - 1:20.115 8. Sebastian Vettel - 1:20.109 9. Felipe Massa - 1:20.086 10. Robert Kubica - 1:19.788 |
Webber je zmaj :D bas bi bilo najc da se moze tako i tokom utrke drzati :D
|
Kimi Australca prolazi na startu, a McLarena kroz boks:)
Bit će hebeno ako padne kiša, a velika je mogućnost :banana: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:17. |