PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Novi onlajn šop u Hrvata (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=95429)

Beshtya 09.03.2008. 18:34

to smo već definirali za članove foruma :)
nego jel zna netko jel postoji engleska verzija foruma? pita me 1 dobavljač-htio bi pročitati ovaj post cijeli...ja nisam našao pa pitam...

Fleks 09.03.2008. 22:00

Meni je najvaznije da vise necu biti primoran kupovati sitnice od robovlasnika kad mi hitno trebaju, nego cu imati i neku alternativu. Jerbo nazalost vecinu sitnica koje meni trebaju uredno imaju samo robovlasnici.

Nego da priupitam da li ce biti i rebel12 u ponudi?

Torla 09.03.2008. 22:38

Potpora

Ovim ti postom i ja saljem podrsku.
Podupirem sve koju uđu u neki posao samostalno, a ne da budu robovi isfrustriranih šefova.
Nadam se da ces uspjeti....u biti mislim da uspiju svi koji rade pošteno i NEpohlepno.
Pravi ti je dokaz da u gradu u ulici od 200 metara ima 5 kafica i svi rade...
A zasigurno ce ti biti podrska ekipa sa foruma:goood:

Drz se B.

Skorn 09.03.2008. 23:12

bilo bi lijepo kad bi razmislio i o ponudi još nekih ekskluziva trenutno nedobavljivih u RH, poput HTPC kućišta brandova Ahanix i Niveus

http://ahanix.com

http://www.niveusmedia.com/

Skorn 09.03.2008. 23:51

... isto kao i

OrigenAE -> http://www.origenae.com/en/index.htm

HFX -> http://www.hifiatx.com/hfx.php?lang=EN

i najljepša HTPC kućišta na svijetu,

Omaura -> http://www.omaura.com/

Matth€w 10.03.2008. 00:01

Joj, jedva čekam da krenete s radom! I to još u Samoboru. :clap: :clap:

Beshtya 10.03.2008. 00:08

ovim svima mogu odgovoriti jer sam samo kratko na forumu-radim dalje :)

biti će Sharkoona nešto u ponudi pa i Rebel 12). Origenae će biti a za HFX i Ahanix ćemo vidjeti s vremenom (ali ponavljam što god se izvana da nabaviti nabaviti ćemo po normalnoj cijeni ;)...biti će i Silverstone i OrigenAE i Zalman i NZXT i Antec HTPC kućišta tako da nećete biti zakinuti :)...eto toliko od mene zasada-dajem sve od sebe da krene što prije :)...a cijene smo već rekli da će biti kao i vani pa i niže neke stvari-za pcexpert forum članove za početak 5% dodatno a slagati ćemo i dodatne akcije ;)

fanATIk 10.03.2008. 00:16

Da priupitam, hoće bit u ponudi ACCELERO S1? Hebate, dosad ga je držao jedan dućan a više ni on. A i kad su ga imali nestao je u roku par sati. Fakat ne kužim, prije ćeš nać dilera i kupit kilu koke nego jebeni kuler za grafu.

Beshtya 10.03.2008. 00:27

hoće hoće :) možda već i ovaj tjedan stignu (i to dovoljne količine ;)

fanATIk 10.03.2008. 00:54

Lijepo lijepo, svaka ti dala. Vidim da će i origenAE biti u ponudi, nadam se H6 modelu. Dobro, zavisi od cijene. Nego, dali će bit u ponudi i HTPC tipkovnica? Nekakvi minijaturni modeli ili ću bit prisiljen kupit ovu veliku.

Bullet1 10.03.2008. 17:51

vec je prije receno da ce S1 stic u malo vecem broju, eto koliko citate najuzbudljiviji topic :p
Nije presa sa otvaranjem, svak je nestrpljiv no pustimo covijeka neka sve uradi kako je planirao a to sto ce malo kasnit sa otvaranjem je opravdano.
Lijepo je kad znas da neki shop misli na pce clanove :D

Jos jednom sretno i pripremi se na pad servera prvi dan :fiju:

White 10.03.2008. 18:34

Evo da se i ja pridružim lijepim željama (zbog sebe, naravno)!
Sreto ti bilo s tim i nemoj nikad propast! Obogati se na tom, sam nek ja imam di jeftinije komponente kupit! :D

Beshtya 10.03.2008. 20:41

Citiraj:

Autor White (Post 972173)
Evo da se i ja pridružim lijepim željama (zbog sebe, naravno)!
Sreto ti bilo s tim i nemoj nikad propast! Obogati se na tom, sam nek ja imam di jeftinije komponente kupit! :D

hvala na lijepim željama-btw...uopće se ne očekujem obogatiti jer je ovo ipak malo rezolutniji segment IT-a...ali tu sam ko' doma-nek bude za platiti krede i režije i ženu i djecu odvesti na more 10 dana i to je to :banana:
bez zahebancije-čmrljim već godinama u IT-u i drugima šoram iljade eura mjesečno i mislim si pa koji k.... smo mi u Hrvatskoj lošiji od Rumunjske??? e neš' ići...imati ćemo i mi ovo pa nek slovenci prodaju ubuduće zerp spike a ventove i blokove više neće :D (osim možda blokiranja ulaska u EU ali i to me tangira u životu isto kao i Farma na Novoj TV-pa jebemti jesu oni uopće ikoga pitali jel hoće to??? a ja lijepo pitao na forumu ovdje i bogami i lijepo dobio odgovore (pozitivne :) pa ajmo! i normalno da imam :respekt: prema članovima pisiekspert foruma-pa kad je svima drugima uglavnom isto kupili nešto u pevecu ili kod mene :(

NEVERMAJND-zato sam i odlučio ovo napraviti i iskrviti se malo ali znam da će biti GUD :)

Beshtya 10.03.2008. 20:51

Citiraj:

Autor ZZZZ (Post 972221)
Također još jednom sretno i potpisujem ovo za pad servera (ipak se nadam da ćeš se pripremiti bolje od HNS-a:offtopic:).

A za ono što si prije rekao, kako se u BiH ne izborimo za bolje: Pa gledaj ne znam od čega da počnem osim da ih bojkotujem, a ako mi nešto treba ipak je to malo teško. Ja baš i nemam dosta prilika da idem u Hr. kupovati.
Ali gledaj možda bi izdržao i veće cijene da je usluga dobra i da je ponuda široka (vi iz Hr. se žalite da pola stvari nema za nabaviti), ovdje u Mostaru kako ja vidim nema za nabaviti pola stvari što ih vi u Hr. imate. Nadam se da ćeš ti pogurati neke ovdje, da se poboljšaju.

Još jednom :respekt: za shop!!!!

lijep pozdrav ZZZZ-toliko sam već dobio upita za BiH da ovaj tjedan kud puklo' da puklo' dogovaram bar 3 firme koje će po istim cijenama kao i ovdje prodavati (neće mi gaće zato pasti :)-znam da je koma i u BiH (pa vidi ovo ovdje pa me ni ne čudi što je kod vas isto ili gore:)

Darude 10.03.2008. 20:57

što se mene tiće najvažnija opcija nek bude, kad se plaća karticama, da se more staviti druga adresa za dostavu od one navedene na kartici...

recimo ja sam u Varaždinu na faksu, a inaće sam iz Virovitice i uzimam prek neta na dinersicu od starog... da mi sad ne šalje tu nekakve S1-ice doma tam... pa da stari pita koji to vrag :D

pogle kak ima Links to rješeno :D

Razarach 10.03.2008. 21:08

Možeš li ovo nabaviti. http://www.techpowerup.com/reviews/S...aThermo/1.html

Beshtya 10.03.2008. 21:23

Citiraj:

Autor Darude (Post 972304)
što se mene tiće najvažnija opcija nek bude, kad se plaća karticama, da se more staviti druga adresa za dostavu od one navedene na kartici...

recimo ja sam u Varaždinu na faksu, a inaće sam iz Virovitice i uzimam prek neta na dinersicu od starog... da mi sad ne šalje tu nekakve S1-ice doma tam... pa da stari pita koji to vrag :D

kume nemam kaj gledati kak je to netko drugi rješil (iako ne znam kaj tu imaš rješavati ;)-staviš na samoj narudžbi adresu za dostavu koju god hoćeš i roba tam ide. Ako hoćeš i u Tirgistan :D

Beshtya 10.03.2008. 21:26

Citiraj:

Autor Darude (Post 972304)

hebate-čisto me zanima...kaj ti stari inače ne provjerava mjesečno izvod dinersice (pitam kad spominješ drugu adresu za dostavu-pa valjda njemu dolazi izvod ak je njegova kartica :stoopid:

Beshtya 10.03.2008. 21:34

Citiraj:

Autor Razarach (Post 972320)

baš taj konkretni model od Scythea ne ali ovaj dolazi za par dana-isti k.... ;)
http://www.caseking.de/shop/catalog/...arz::6584.html

cijena oko 100 kn...sa škegrinjom ofkorz :)

Beshtya 10.03.2008. 21:43

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 971733)
Lijepo lijepo, svaka ti dala. Vidim da će i origenAE biti u ponudi, nadam se H6 modelu. Dobro, zavisi od cijene. Nego, dali će bit u ponudi i HTPC tipkovnica? Nekakvi minijaturni modeli ili ću bit prisiljen kupit ovu veliku.

evo večeras još samo da čovjeku odgovorim jer mu jučer nisam uopće :(-ako nekome ne odgovorim neka me slobodno podsjeti ;)
fanATIk OrigenAE H6 standarno nemam u početku ali već je mail poslan pa slobodno pošalji PM rimajnder da ti cijenu i rok isporuke saznam...može? osim toga budeš za par dana vidio izbor HTPC kejseva pa ćemo onda pričati?

Old Iggy 10.03.2008. 22:12

Citiraj:

Autor Beshtya (Post 972350)
evo večeras još samo da čovjeku odgovorim jer mu jučer nisam uopće :(-ako nekome ne odgovorim neka me slobodno podsjeti ;)

Joj koju ces festu imati na carini kad sve naruceno dodje... :goood:

Beshtya 10.03.2008. 22:46

Citiraj:

Autor Old Iggy (Post 972382)
Joj koju ces festu imati na carini kad sve naruceno dodje... :goood:

ma lako za papirologiju i zajebancije sa carinom-samo neka dođe što prije-ostalo mi nije bed-na to mogu utjecati ;)

Beshtya 11.03.2008. 10:01

evo ovako imam jednu molbu za sve...neka Vam ne bude teško...pošaljite mi na mail što koga zanima eventualno da vidimo jesam li što previdio u narudžbama-čisto da sve imamo odmah...dosta sam detaljno i studiozno složio narudžbe ali čisto zlu ne trebalo da nisam nešto previdio...slobodno mi šaljite mail danas i sutra na hardveraj@net.hr

Hvala svima!

AiM 11.03.2008. 18:07

Ajde sretno s prodajom samo sam skeptican sto se tice ove robe na lageru.. Mislim da je preveliki rizik to kupovati (cooleri i tak te mod pizdarije koje vecina upoce ne koristi(osim modera i jos poneke ekipe)). Naravno za grafulje nemas beda one ce sve otici ali ovakve moding stvari hm..

Beshtya 11.03.2008. 20:49

Citiraj:

Autor AiM (Post 973122)
Ajde sretno s prodajom samo sam skeptican sto se tice ove robe na lageru.. Mislim da je preveliki rizik to kupovati (cooleri i tak te mod pizdarije koje vecina upoce ne koristi(osim modera i jos poneke ekipe)). Naravno za grafulje nemas beda one ce sve otici ali ovakve moding stvari hm..

hvala na željama. u vezi koje robe na lageru si ti skeptičan? nemoj brinuti ;) nemam ja baš toliko love za uložiti da mi roba stoji na lageru duže ;) btw...ja na većinu ljudi ni ne ciljam-to sam već rekao...nažalost za tu većinu pevec prodaje računala jednako kao i žnjblj bušilice i hranu za pajceke i zemlju za cvijeće i lustere kojima fali samo grlo :)...bez jebe...ovo će biti šop za ljude koji znaju kaj trebaju (a i oni koji ne znaju će imati i mail i forum da pitaju za savjet prije nego ostave lovu ;)

srale7 11.03.2008. 20:53

Beshtya, službeno kasniš dva dana..:D:D
Jel usao u narudžu onaj moj podesivi 92 vent? (ne onaj zalman)

taip@n 11.03.2008. 23:31

uffff... samo naprijed, navijam za tebe... i svečano obećajem da ću sve što mi bude trebalo prvo pogledati kod tebe....

ideja je izvrsna, želim dug i uspješan radni vijek... :chears::respekt:

gamer 12.03.2008. 10:23

Citiraj:

Autor taip@n (Post 973458)
uffff... samo naprijed, navijam za tebe... i svečano obećajem da ću sve što mi bude trebalo prvo pogledati kod tebe....

ideja je izvrsna, želim dug i uspješan radni vijek... :chears::respekt:

potpisujem!:chears:
kod njega, pa ak nema, pitas kad ce biti, pa ak ce uskoro rade cekam i kupim kod njega. bolje tako nego glodavcima davati pare.
beshtya, sretno!

kao i ostale, mene zanima kad ce to napokon u pogon?:D

(btw, nije me bilo malo duze vrijeme(ucim(lol) and stuff), pa da pitam jel beshtya vec gdje napisao adresu tog svog shopa a da je ja nisam vidio?:D)

SunBlade 12.03.2008. 11:03

Beshtija, citam ovo od pocetka i zelim ti ouno srece i nadam se da ces uspjeti....makar znas da to i nece biti bas laki posao!
Koliko sam skuzio drzati ces samo "finjak" stvari za nas koji cemo radije potrositi hrpu novaca na komp nego na ne znam neke gluposti....hmmm....lijepo, lijepo.....makar znas i sam da bi vise novaca zaradio prodajuci jeftine laptope i ostale jeftikaner glupost!
No evo, samo nam daj dobre cijene, ok servis i stavi neki link pa ces i sa moje strane imati neku zaradu! :kafa:
Ako bude sve funkcioniralo ok, onaj Hg-Spot, Ve-Mil i sl. trgovine me vise nece vidjeti! :beer:

timmy 12.03.2008. 11:05

beshtya sretno s tim

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:56.