![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Winsi netrebaju biti ''super nliteani''...dovoljno je znati koje procese i servise treba gasiti...naglasak je na ostalim tweakovima :) A na listu i nije tako lako ući sa nekim starijim Conroeom... Ako malo bolje pogledaš na listi se nalaze samo Wolfdale procesori i ja tu kao crna ovca s masnim Q6600 :D |
mali update...obratite pozornost na voltazu :D
mislim da je to taman za 24/7 bez dodatnog venta :) btw. znam da su temp proca previsoke, al sutra idem lappat :D http://pce.hostili.com/images/cdvsdu3l7_thumb.jpg |
Citiraj:
Naravno da je (E8X00, skup.... što se tiče toga sam naglasio ima se para & još ako je vanka naša neki dobar stepping) Što se tiče, Winsa pa mislim da je najbolje kad je izbačeno sve osim ključnih komponenti za bench. Naravno nikad nisam probao, sve testove sam vrtio na regular XP/Vista! |
Citiraj:
U vezi steppinga nije bitno jel CPU nabavio ''vanka'' il ''nutra'', pobogu pa nešalje Intel ''škart'' procesore samo za Hrvatsku :rolleyes: I još jednom nema veze vrtio ti ''regular'' ili ''neregular'' već koji su procesi/servisi uključeni i koji se tweakovi koriste :kafa: A si tim nepotrebnim pametovanjem si usput otišao u totalni offtopic :smoke: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nego što se sada tiče topica, je l' iko uzeo one KingMAX 1066 RAMove ??? |
Evo danasa sam se kratko poigrao, na ovoj ljetnoj žegi i rezultat je prilično impresivan (dalo bi se još navuć, ali nemam volje a i pripremam se za krizmu).
http://pce.hostili.com/images/8pnkw_thumb.jpg |
Evo nove 667 meme
KingMAX | Baja 001 | PC2-5300 | DDR-667MHz,1.8V, 5-5-5-18 | Kingmax KLCD48F-A8KB5 | Gigabyte P35-DS3 (rev 1.0) | Hyper Pi 8M stable @ 1000MHz, 5-5-5-15, 2.2V | CPU-Z Validated |
al el postoji neki tuturial kako tweakat winse (znaci za ocanje) ?
|
|
hvala... ;)
:respekt: |
Itko zna dali kingmax stavlja još one crvene čipove koju dokazuju da je mema orginal?
|
na mojim kingićima su crveni čipovi (stari su oko 4 mjeseca)
|
na mojim ih nema,slikat ću ih večeras pa uploadam;ipak je čudno da neidu na 952MHz na 2.2V...
|
čudno?? pa moja jedna ide sa 2,2 na 1140 a druga ni s 2,5 neče na 950...to nije do to čipa to je jednostavno kingmax lutrija...
|
Citiraj:
P.S. što očekuješ od memorije takve cijene? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tko zna do cega je tu - na kojem fsb-u vozis procesor? koji omjeri za ram? koja latencija? 4 gb je tu u prici, to nije isto kao i 2gb.. jel si pokusavao stavljat i popravljat sekundarne postavke memi? Jesi pogledao sluzbeni forum od maticne i sta oni kazu za 4gb ? Sluzbeni forum od kingmaxa i kakve latencije preporucuju? jel su u pitanju 2x2gb stickovi ili 4x1gb... mislim strasno |
Citiraj:
|
pa normalno da će vrtit na 741. mozda da probaš 370*3,5 memorija na 4:5
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vidim da ti je bitna memorija, zbog toga sam rekao da smanjiš fsb da možeš malo, a ne puno spustit memoriju. znači proc 370*9.5=3515 memorija na 4:5=888
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:04. |