![]() |
Bozicni pokloni
Sto ce ekspertovci kupiti svojim zenama/mamama/tatama/curama/braci/sestrama za ovaj Bozic?
Koliko novaca mislite potrositi na poklone i gdje cete kupovati? Evo ja razmisljam kupiti curi neki laptop, mami parfem, tati nikad neznam sto kupiti pa cu mozda odavde neku ideu pokupit. :D |
joj nemoj me s tom temom , baš si našao pravu , dobit će draga nekaj sa steam christmas sale , neki key koji ću ja poklonit njoj pa onda aktivirat u svome steam računu.
Da , laptop , parfemi... |
kupio sam si bicikl
još mobitel :D |
Pocastit cu se mobitelom, i evo vec na putu mi je motor za moj hobi...
Svojoj obitelji - vjerojatno poveca kutija cokoladica il tak nekaj... Curi - ako ju nadjem do Bozica, smislit cu nesto vec :D |
Nista...recesija:goood:
|
Hehe.. Od cure za poklon dobivam CM 690 II Lite <3 :)
|
Ne kupujem nikome ništa, niti očekujem išta od ikoga.
|
ja cu dobit rastavu braka....
:chears: |
Žena će dobit na poklon gajbu i pol domaćega gaziranoga cajdera, a ja domaće pivo. :)
|
Razmišljao sam curi uzet neki sat.
A za ljubavnicu ću vidjet, ako se pokaže dobra...:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Awwwwwwww :D |
Kupit cu si Univerzalni daljinski,neki ludi...
|
ja ću svojoj selotejp. :D
|
S primajuće je strane izvjesno jedino par kila žive vage i hrpa priglupih "send to all" emocionalno neuravnoteženih SMS-ova i u sličnom tonu obiteljsko-rodbinskih susreta.
Za nećake/inje ću vjerojatno uzet neke igračke za jednokratnu uporabu iako se tako ne deklariraju na ambalaži. Bratić (13) će dobit moju kolekciju specijaliziranih časopisa i nešto keša. |
Citiraj:
|
Ja cu se pocastit s grafom za komp i ako Bog da neko vodeno slozit. :)
Starcima dat svakom po pola šteke cigara jer mislim da to najvise vole (i kavu) :D a sta ce oni meni dat neznam jos,kaze stara kake budu ocjene takav ces poklon dobit (gimnazija -.-) :D |
Citiraj:
|
@AMD Pa ima i drugih specijaliziranih časopisa tipa BUG :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dragi si je danas novi cooler kupio, još planira zvučnike, komp ionako ima bolji od mene, niš mu ne fali, kaže da hoće majicu, ja sva sretna... xD
Meni je na wish listi trenutno ovo, al me otpilio. :( http://www.etsy.com/listing/74364175...made%2Fgeekery http://www.etsy.com/listing/86948872...facet=handmade http://www.etsy.com/listing/86433369...%2Faccessories |
jasno da te otpilio...ako su ove assassin creed naušnice lagane za stavljanje ko i izlazak iz kampanje/ulazak na desktop u AC1, dobra je šansa da će tu večer sam na pivo :p
|
:lol2: Al AC je ogrlica, Portal i Companion Cube su naušnice. :)
|
nista za sada,ali se nadam novom stroju na dva tocka,starci nesta mrmljaju i negoduju,ali biti ce od toga nesto :D
|
Parfemček Dobar je bio Sv.Nikola ove godine :D
Od šogorice šal i sama sam se počastila sa obručom za torte (16-30 cm) :D i da neke slatkiše još |
Čime iznenadit curu za rođendan koji je na staru godinu. Bit ćemo vjerojatno kod mene :) Dakle 19 ročkas + doček nove.. ideje? :D
|
Monitor i dvb-t tjuner sam sebi.
Boljoj polovici lančić i prsten. Starcima keš. To je to. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
ccc...:D |
drugar amdijo ovi svi postovi ti nisu išli na korist i kad se oduzmu dijelovi postova KOJIMA LAŽEŠ OVAJ NAPAĆENI NAROD ispada da za božić jedino profitiraš sam od sebe :D :D
sumjnam da ćeš se i starcima isprsiti, ruku na srce :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:06. |