![]() |
yebite se, opet vas bude kad ja nemogu :fuming::D
|
ja sam u gostima tak da otpadam. Ah niš, bum si za svakoga od vas spil po 5 gemišti :D
|
Jugger
potemkin.hr rib@ Razer MadBoY |
Jugger
potemkin.hr rib@ Razer MadBoY Pupo ( kad ga Razer vec nije stavio :D ) Ode u petak rezervaciju napravit, ipak cu jos pricekat, vidim da se polako skuplja ekipa ^^ :chears: |
Ja sam f berbi i vjerojatno gore spavam. Ali ako ne i u neko razumno vreme se vrnemo, dojdem malo (ko riba zadnji put samo na gemišt, mada mislim da bu mi ih dosta sutra).
Trebali bi se početi petkom a ne subotom dogovarat. @madboy, kolja je rekel da bi i on na žderonje, pa ako se čuješ ili vidiš s njim (ja se nebum), a pošto baš i ne prati forum... |
Znači sutra u 19h u Santa Marii, ko ne zna gdi je nek pma :D, bio upravo rezervirao stol :)
:chears: |
Dosli svi, sad se pije , i ceka se Sekac :chears::chears::chears:
|
Pic, bacismo se na jelo :D, DND :beer:
http://www.imagesforme.com/out.php/i168135_meet2.JPG :chears: Bili Antrax + Kolja ^^ |
Citiraj:
Vid rejzera tamo što je tužan jer nema oc-ani laptop, nije pivu ni dirnuo.:p |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro da lap nije dobio pivsko hlađenje :D
|
:D :beer:
|
Prije faksa nadam se i daljnih obaveza, nismo dugo lupili neki meet :) pa evo:
Subota 30.01.2010 u pizzeriji Santa Maria :chears: Pocetak u 18h :) Zainteresirani, odn. oni koji mogu doci molim da se zapisu dolje :) Lista je otvorena do 28.01, odnosno cetvrtka, 15h, tako da mogu napraviti rezervaciju za subotu. Lista: 1.) Juggernaut |
Još je daleko do onda, ali vjerojatno ću doći... Javim još par dana prije :D
|
Evo dođem i ja...
Lista: 1.) Juggernaut 2.) Razer |
Lista:
1.) Juggernaut 2.) Razer 3.) potemkin.hr |
možda i ja navratim... :)
ako me počastite za rođendan na dan pedera :lol2: |
ima nekog za kavu iz Varazdina?
Ima nekog iz Vza za kavu oko 17.15?
|
za kavu mi je malo kasno, ali
ako platiš pivu ... |
emile, pa nije vikend...fuj cuclanje alkokola, il ga oderi pošteno il nemoj :D
a za kavu bi se moglo nešt možda srediti :) |
piva kroz tjedan
za vikend crno vino |
Aj mi ostavite mobitele na pm.
|
rejzr, pupo, jugger, baja...javite se sad, ajmo jedan brzinski meeting :D
|
Citiraj:
|
čuj, zabavno je gledati sa strane :p
volim situacije tipa "time bomb" i dok samo čekaš da neko pukne :D |
Citiraj:
spriječeni su obavezama Razer mora brisati spam što mu se nakupilo proteklih tjedana a Baja mora pogledati još samo cca 145,7 terabajta filmova, pa će onda moći skoknuti na kavicu :):) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam za, ali mogu poslije prvoga istek. I neznam zašto forsirate Santa Mariu, svača čast pici al je dalekooo za odat u pm:lol2: |
A jbg :D preporučite neki drugi restać onda :P, ja sam trenutno zakrcan obvezama u školi, a i po pitanju :D privatnog :D života, pa i financije pate malo :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |