![]() |
Citiraj:
Klasik! :D @ topic: Nekad davno u doba izlaska CoD2ke bio: Tesla2 ( jer se bavim Teslinim transformatorima, elektronikom i piz :) ) A kod rege na forum: Juggernaut - link zbog prošlih gluposti kod šora i nokautiranja ljudi glavom :D ( Nemaju bosanci samo tvrde glave :D ) Većina ljudi me zna tako, pa nema smisla mjenjat ga ( šef, suradnici, frendovi :D ) |
Mislim da je to bar svima jasno :D,
a senioru je to bio nadimak iz rane mladosti,ironija s obzirom da je uvijek izgledo ko medvjed a ne micek :D, neznam jel itko zna al on se cak i potpisivo sa Mitzek :D, kad me registriro(zivciralo ga kaj se stalno spajam s njegovim profilom),je reko evo mitzek jr,legacy continues :D |
Citiraj:
Rip profila ili nedaj Bože osobe ? :( |
Na žalost ovo drugo :(
|
nazalost osobe,ima tema na svastari,da ne pisem opet...
a rip profila bi tesko dosao,on bi s pcexa otisao zadnji :D, pravi kapetan :D |
Oprosti na pitanju :(
Nisam znao. Moje saucesce. |
Mene pak zbog prezimena zovu cijeli zivot gjuro, jedino me majka jos zove ivan :D pa da nebudem kao ekipa sa newsa gjuro pedala i slicno nadodao sam "vski" od legendarnoga Mirka S. Zlikovskoga :) ta-da, iako sam se iznenadio kad sam vidio da se neki uistinu prezivaju gjurovski :)
Taj nick vucem vec citavu dekadu sa sobom :) |
Citiraj:
pitanja postoje da se dobije odgovor :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dok sam se regao na forum ovo sviralo u pozadini, pa iskoristio
http://www.youtube.com/watch?v=DCWBS...eature=related |
Ja sam došao do svog nicka preko interneta,pukla me Grcčka mitologija i rekoh idem izmisliti neko ime i gledam kako uvježbati pločice,i sjetim se,ABEDOMENUS...
I tako dođe moj nick... |
damn koja stara tema !
uhvati me toplina oko srca kad vidim nickove ljudi sa prve starnice :D to su bili dani :D :D mene vecina zove Željac, pa ono.... bio i ostao :D :beer: |
Jos davnih godina kada je WoW tek izasao, krenuo napraviti lika i fulao jedno slovo.
I eto tako ostalo .... |
Moje ime + prvih 6 članova skupa N :D
|
Kćer - Elina, Rođena - 2008
Nisam ni sam siguran zašto,imam još dvojicu zlikovaca Jura i Domeniko koji su stariji od nje možda bi bilo jače nešto ko JuraDom |
Moj nick potječe iz crtića Čarobnjakov šešir. Svidio mi se taj lik :)
|
Nisam imao neki univerzalni nick za forume i sl. nego sam uvijek nešto prigodno izmislio pa tražim onako bezveze nekakav nick za ovaj forum i pogledam kod muzike dal ću naći kakvu inspiraciju i nađem ime pjesme Above & Beyond vs. Kyau & Albert - Anphonic pa mi to djelovalo čist ok.
|
Od prezimena Harhaj (porjeklo Rusin) me svi tako zovu otkad znam za sebe.
|
O, tovariš! :D
|
zar moram da objasnjavam :)
|
Citiraj:
|
"Illidan is out there somewhere." :D
|
Ah, WOW :D
|
Citiraj:
|
nick datira još s prvog foruma (neki strani) na koji sam se registrira, pa sam tia neko 'strano' ime..znam da sam jedno 10 min gleda u monitor bez ideje kako da se nazovem :D i padne mi napamet flyer - ne može, dodam 1 - može!
da iden sad prominit u neki drugi, valjda bi opet gleda 10-15 min u monitor :P |
Trebao user,pogledao kroz prozor,Kupa van korita...:)
|
Nick
Frendovi mi dali nick al je duga prića
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:40. |