PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   MAX TV novosti (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=82228)

nino 04.06.2008. 13:10

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1046457)
Niš ne trza?
Na kojoj telki si gledao?

Ne trza, gledam na LCD Philips Aurea 42"

Citiraj:

Autor Ice Demon (Post 1046479)
Koju brzinu neta imas?
Dal si zatrazio preko telefona il?

Osnovnu, 2 mb, naruceno telefonski.

Kasnije bacim koju sliku, baterije se pune od fotica.

EDIT: Znam, da fotke nemogu docarat ljepotu slike, ali evo pa procjenite:

http://img.w3dizajn.net/images/IMG_0013g819_thumb.jpghttp://img.w3dizajn.net/images/IMG_00258kan_thumb.jpg

http://img.w3dizajn.net/images/IMG_0026hxee_thumb.jpg http://img.w3dizajn.net/images/IMG_0028zt6s_thumb.jpg

T0mB1ll 05.06.2008. 12:20

jedno pitanjce u vezi spajanja na TV...

npr. imam maxtv, HD TV ali trenutno je spojeno scartom...

nemam aktiviranu opciju HD, znači brzina mi je na 6mbps.. i da sad ja spojim reciever s TVom s HDMI kablom, dal će bit što bolja slika, tj. dal će je uopće biti? tj, da maknem scart kabel i stavim HDMI..

Jelc 05.06.2008. 13:33

Citiraj:

Autor T0mB1ll (Post 1047425)
jedno pitanjce u vezi spajanja na TV...

npr. imam maxtv, HD TV ali trenutno je spojeno scartom...

nemam aktiviranu opciju HD, znači brzina mi je na 6mbps.. i da sad ja spojim reciever s TVom s HDMI kablom, dal će bit što bolja slika, tj. dal će je uopće biti? tj, da maknem scart kabel i stavim HDMI..

Za HD i moraš staviti HDMI kabel:)
HDMI digitalno šalje i sliku i zvuk, SCART je pogađaš-analogija...

Ako nemaš aktiviran HD sa HDMI-jem bi svejedno trebao dobiti bolju sliku.

Foxman 05.06.2008. 14:18

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1047495)
Ako nemaš aktiviran HD sa HDMI-jem bi svejedno trebao dobiti bolju sliku.

Meni osobno na SD programima lošije produkcije (domaći programi) preko maxtva je bolja slika putem scarta nego HDMI-a dok npr hbo, discovery i slicni kanali kvalitetne produkcije ne vidim neku znatnu razliku ni u čiju korist...

npr Dnevnik mi izgleda odlično no neka lošija reportaža mi izgleda lošije preko HDMI-a nego scarta...

Jelc 05.06.2008. 16:16

Citiraj:

Autor Foxman (Post 1047534)
Meni osobno na SD programima lošije produkcije (domaći programi) preko maxtva je bolja slika putem scarta nego HDMI-a dok npr hbo, discovery i slicni kanali kvalitetne produkcije ne vidim neku znatnu razliku ni u čiju korist...

npr Dnevnik mi izgleda odlično no neka lošija reportaža mi izgleda lošije preko HDMI-a nego scarta...

Ako je dobar SCART-moguće je...ja još imam jedan prastari "dvosmjerni" debel ko palac i radi i dan danas super:)

dynoxjr 05.06.2008. 18:07

evo i meni spojili HD slika je prežestoka...jedino me živcira kao i Nortona
kaj mora mijenjati aspekt na 16:9 kad prebacim na HD....ostalo čista ludnica....

T0mB1ll 05.06.2008. 20:13

znam da za HD sliku moram imat HDMI kabel.. al to me zanimalo dal će uopće biti ikakve slike kad spojim HDMI kablom dok nije aktivirana HD opcija..

jer, dost je loša slika preko scarta..

IcyTexx 05.06.2008. 20:19

Citiraj:

Autor T0mB1ll (Post 1047871)
znam da za HD sliku moram imat HDMI kabel.. al to me zanimalo dal će uopće biti ikakve slike kad spojim HDMI kablom dok nije aktivirana HD opcija..

jer, dost je loša slika preko scarta..

Naravno. :lol2:

rokoko 05.06.2008. 23:19

Jel se maxtv hd dodatno placa?

ojpi 05.06.2008. 23:19

Citiraj:

Autor rokoko (Post 1048121)
Jel se maxtv hd dodatno placa?

Za sad ne, u budućnosti da.

FlagBurner 06.06.2008. 23:24

Bio monter danas u jutro i kad sam se vratio navečer iz ZG jedva sam čekao da isprobam HD na svom LCD-u, sve super ali sam odmah nazvao službu da mi isključe HD, a razlog? E pa smanjili mi brzinu sa 8MB na jedva 2MB, mgao mi je monter to napomenuti pa bi ga odmah odkantao ali neeee. Ufff :-(

IcyTexx 07.06.2008. 23:06

Citiraj:

Autor FlagBurner (Post 1049065)
Bio monter danas u jutro i kad sam se vratio navečer iz ZG jedva sam čekao da isprobam HD na svom LCD-u, sve super ali sam odmah nazvao službu da mi isključe HD, a razlog? E pa smanjili mi brzinu sa 8MB na jedva 2MB, mgao mi je monter to napomenuti pa bi ga odmah odkantao ali neeee. Ufff :-(

Najbolje da ja onda to još ne uključujem... A možda će i biti moguće, jer do prije 2-3 mjeseca nisam ni mogao imat MaxTV tu, možda su postavili koje nove žice?

thedman 09.06.2008. 11:31

Citiraj:

Autor FlagBurner (Post 1049065)

pa kaj nisi pričekao da završi euro 2008 pa onda isključio !?!??!
ja bi pretrpio mjesec dana sporiju vezu radi toga......

sardax 12.06.2008. 23:29

hm... mene nesto drugo muci.
Vec dva dana imam MaxTV, sve radi savrseno, brzo, bla bla... a internet 16/.768 josh bolje, ping mi je cak i pao, ali mora biti neki problem :) Naime, modem Zyxel P660HW-D3mi se smrzava svakih nekoliko sati, bez pravila ... mislim da mu napajnje ne valja :(

nenormalno je napajanje i modem vruce!?! Jeli imao tko slicnih problema?

NortonCommander 13.06.2008. 07:41

@sardax, i ja imam tih problema zadnjih tjedan-dva. Obavezno mi nestane veza 1-2 puta dnevno i 4-5 puta predvečer pa moram resetirat router. Zva sam SZK i prijavio kvar, pa cemo vidit. Isto tako, jucer, dok je bila utakmica nisam moga gledat HD kanale koji inace rade bez problema :(

sardax 13.06.2008. 20:00

evo, ja otklonio kvar :) Punjac je umisto 12V davao oko 7V i normalno da se grijao ko kreten! Jutros ga zamijenio i od tada sve ko puska. Cak mi je i slika kvalitetnija i nema pikseliziranja ^^ A punjac je hladan, dok je ovaj pokvareni bio da si mogao isfrigat nesto na njemu.

Takodjer, potegao sam veze u T-Comu, pa cekam danas/sutra i HD!

LorD ClockaN 13.06.2008. 21:45

ja upravo danas dao zahtjev za HD maxtv koje je potpuno besplatno jer vec imam stari MaxTV, samo moras potpisat na jos 24 mjeseca

Matth€w 14.06.2008. 01:09

Da, samo to -.-'

Prvo si radje provjeri kak stojiš s vezom, frend neki dan htio, pa skonto da može max povuć do 6Mbita, što je jedva pola za HD Max TV, a kamoli još i surf vezu...

Oćemo optiku! :D

Moki 14.06.2008. 11:56

Od danas svi koji ste na probnom roku mozete podnijeti zahtjev za HD kanale.
Ja jotros podnio u T-centu.

McZantex 14.06.2008. 16:28

Konačno malo iskrenosti s RTL-a...humoristična serija... :)
http://pce.hostili.com/images/I_8660b33zf_thumb.jpg

pipe 14.06.2008. 16:46

Da, stvarno je humoristična serija, pogotovo radi njihovih cestih "tehničkih poteškoća"

Matth€w 14.06.2008. 16:59

Satelitska ftw. :D

LorD ClockaN 15.06.2008. 08:21

Citiraj:

Autor Matth€w (Post 1056008)
Da, samo to -.-'

Prvo si radje provjeri kak stojiš s vezom, frend neki dan htio, pa skonto da može max povuć do 6Mbita, što je jedva pola za HD Max TV, a kamoli još i surf vezu...

Oćemo optiku! :D

Lik mi je reko da mogu 19 megabita :)

MP950 15.06.2008. 09:39

Citiraj:

Autor Moki (Post 1056197)
Od danas svi koji ste na probnom roku mozete podnijeti zahtjev za HD kanale.
Ja jotros podnio u T-centu.

Jesmo onda i dalje na probnom roku ili moram potpisat ugovor?? Jer ne želim potpisati ugovor ako misle naplaćivati HD, koje su im to finte, nevjerojatno, prvo ti daju 5 programa da se napališ na sliku, a poslje naravno da će naplatit, ma nedam. A ne bi ni rekli da će naplaćivati, samo kaže za sad je besplatno, uz to je strašno loša slika na svemu ostalome

Moki 15.06.2008. 11:23

Citiraj:

Autor MP950 (Post 1057170)
Jesmo onda i dalje na probnom roku ili moram potpisat ugovor?? Jer ne želim potpisati ugovor ako misle naplaćivati HD, koje su im to finte, nevjerojatno, prvo ti daju 5 programa da se napališ na sliku, a poslje naravno da će naplatit, ma nedam. A ne bi ni rekli da će naplaćivati, samo kaže za sad je besplatno, uz to je strašno loša slika na svemu ostalome

Ostajes na probnom roku

sardax 15.06.2008. 13:27

Evo mene s josh jednim problemcicom =)
Ovaj Zyxel P660HW-D3 sada kada sam zamijenio punjac radi ko grom, ali, svaka 24h, kada se restarta connection prema T-Comu, pukne mi i MAXtv i MAXadsl?!? Jedini nacin da dobijem vezu, je da restartam modem.

Inace, modem mi radi u BRIDGING modu, jer je spojen na server mi za Internet. Neznam u cemu je problem?! Ima li itko slicnih iskustava?

MP950 15.06.2008. 17:02

Citiraj:

Autor Moki (Post 1057239)
Ostajes na probnom roku

Ja upravo sada zvao SZK i javi se žena i tvrdi mi ono što je i prije bilo, da moram potpisati ugovor ako oću to. Kak sad?!?!?!?:stoopid:
I kako si ti saznao uopće da je to moguće bez ugovora ako je moguće, i jesi li siguran da nisi nešto nesvjesno potpisao? :D

Moki 15.06.2008. 17:08

Citiraj:

Autor MP950 (Post 1057674)
Ja upravo sada zvao SZK i javi se žena i tvrdi mi ono što je i prije bilo, da moram potpisati ugovor ako oću to. Kak sad?!?!?!?:stoopid:
I kako si ti saznao uopće da je to moguće bez ugovora ako je moguće, i jesi li siguran da nisi nešto nesvjesno potpisao? :D

Prijatelj mi je t-com-ov partner odnosno radi za njih

MP950 15.06.2008. 17:16

TI to možeš uzeti bez ugovora jer ti je on prijatelj ili si saznao jer ti je on prijatelj, i što misliš zašto mi žena na SZK tvrdi da još uvjek ne može bez ugovora? Kaj, ako otiđem tamo, dat će mi i bez ugovora?

Moki 15.06.2008. 18:09

Ja sam njega pitao prije par dan jel se moze ukljuciti HD kanali ka si na probnom roku, i on zove ove svije iz t-coma, (to su ljudi koji odradjuju sav posao sto se tice zahtjeva) i rekli mu da nemoze. Ok dobro reko onda necu ni uzeti. I dodjem ja kod njega u Subotu onako iz dosade u trgovinu i on meni veli dobio sam mail od t-coma u kojem pise da svi korisnici koji su na probnom roku mogu uzeti HD kanala. Odlicno reko i on meni isprinta zahtjen i ispuni i ja potpisem.
I to je to sad samo treba cekati do dodju iz t-com-a da to odrade.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:54.