PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Medal Of Honor Airborne (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=77874)

Amd9113 02.01.2008. 16:55

e ljudi ja imam cijel game ali neide konfka slaba inace vidio sam igru kod bratice i igra ide
grafika ok
rezolucija 1600x1440
sve na hight

i da ako vas zanimaju slike igre znate gdje ih mozete naci

:D :D :)

kico1 22.01.2008. 20:50

Citiraj:

Autor The Satara (Post 796637)
Grafika je odlična, neusporedivo bolja od prethodnih nastavaka MOH, također dosta bolja i od COD2.

Što se igrivosti tiče, osim standardno nabrijane akcije bez predaha, uvedeni su i neki arkadni elementi, npr. nakon nekoliko precizno skinutih švaba (headshotovi s karabinkom :D) dobio sam bonus na accuracy popraćen kratkim bullet time efektom...zakon!

Na mojoj konfi na 1280x1024 sve na max ponekad malo trzne, ali zato na 1024x768 sve leti.

Meni nije apsolutno NIŠTA trzalo na 1280x1024 na High, doslovno je letilo.

bego2 22.01.2008. 21:57

Meni malo šteka na 1280x720, nije mi se vise dalo pokretat igru pa ću poslije roknut na manju i pokrenut da vidim šta se desava. Sve do kraja. Je da nema sad 50fps-a. :)

http://www.imagesforme.com/out.php/t18585_untitled.JPGhttp://www.imagesforme.com/out.php/t...2221482950.jpg

Thoroughbred B 25.03.2008. 15:04

Konačno se odlučio krenuti igrat igru...imam je cca 6 mjeseci...za sad super,trebalo mi je dugo da se naviknem nakon COD-a 4...ali sad je ok,igra za sad super.tek 3. misija,nizozemska...

Thoroughbred B 25.03.2008. 17:40

?!?!?! :lol2:

http://www.imagesforme.com/out.php/t41345_LOL.jpg

BladeRunner 25.03.2008. 20:56

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 984375)

Ubio si T-1000 :D

pipe 25.03.2008. 22:04

Citiraj:

Imao sam ja takvih situacija vise puta.

Thoroughbred B 25.03.2008. 23:19

igra je prepuna bugova...puške u zraku,protivnici koje ne možeš ubit (u nizozemskoj sam se popeo na vrh katedrale i gađao s nje sve živo,neki protivnici su "čekali" da bi postali "aktivni",iako sam ih ja gađao...nemoguće ih je ubit)

pipe 26.03.2008. 10:40

Mozda ima neki patch. a za ova rastezanja sam prvo mislio da me grafa nesto zahebava, onda sam vidio da se to događa i drugima.

MisterM 26.03.2008. 11:39

Citiraj:

Imao sam ih ja rastegnute preko cijele mape :lol2:
Nije igra bez veze proglašena teškim promašajem :kafa:

Milentije 26.03.2008. 12:04

Citiraj:

Autor MisterM (Post 985069)
Imao sam ih ja rastegnute preko cijele mape :lol2:
Nije igra bez veze proglašena teškim promašajem :kafa:

A sta je EA izdao a da nije promasaj u zadnje vrijeme? NFS, FIFA, MOH,...

Thoroughbred B 26.03.2008. 12:10

Tipično,politika se bazira na "staroj slavi",poznat slučaj i s filmovima...bitno je prodat,a prošli naslovi garantiraju prodaju novih,ma kakvi god bili...žalosno.No,igra je zabavna,ali se vidi da je rađena preko K...

gamesplayer 26.03.2008. 12:12

FIFA 08-najbolja do sada!

Thoroughbred B 26.03.2008. 21:27

Ok,igra me toliko raspizdila da ću reći da je totalno smeće.

Naslonio sam se na zid i ostao zaglavljen,prestrašno,za poludit!!!!!!

http://www.imagesforme.com/out.php/t41854_dd.jpg

Nevjerovatno bugovita igra,baš je smeće.

Idem skidat patch,ako postoji uopće.

MisterM 26.03.2008. 22:56

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 985679)
Ok,igra me toliko raspizdila da ću reći da je totalno smeće.

Naslonio sam se na zid i ostao zaglavljen,prestrašno,za poludit!!!!!!

http://www.imagesforme.com/out.php/t41854_dd.jpg

Nevjerovatno bugovita igra,baš je smeće.

Idem skidat patch,ako postoji uopće.

Ustvari na svakom nivou imaš "deathtraps" ilitiga zapinjanje na nekom mjestu samo ako imaš "sreče" da naletiš na to :kafa:

BTW zamisli koliko je mene raspizdila ------> ja imam orginal :hitthewal:

Thoroughbred B 27.03.2008. 00:36

Citiraj:

Autor MisterM (Post 985770)
Ustvari na svakom nivou imaš "deathtraps" ilitiga zapinjanje na nekom mjestu samo ako imaš "sreče" da naletiš na to :kafa:

BTW zamisli koliko je mene raspizdila ------> ja imam orginal :hitthewal:

Srećom moja nije ali je bome nisam ni platio...obično probam igru,posudim od nekoga "žnj" verziju ili demo,pa kupim ako procjenim da vrijedi...kao npr cod4...

ali baš ne mogu vjerovat da sam te sreće...propucam savršeno cijelu ekipu i to se jos trudim da bude headshot itd,bez ogrebotine prođem i onda tako ostanem zaglavljen :fuming: prestrašno... stvarno ti nije lako...ni patch ne pomaze?

Thoroughbred B 27.03.2008. 15:49

Majko mila pa ova igra ima 3 misije :D COD 4 je bio jako kratak...ali OVO,duplo kraće...

MisterM 27.03.2008. 18:12

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 985887)
Srećom moja nije ali je bome nisam ni platio...obično probam igru,posudim od nekoga "žnj" verziju ili demo,pa kupim ako procjenim da vrijedi...kao npr cod4...

Nekad sam i ja tako ali demo je obečavao :fuming:

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 985887)
...stvarno ti nije lako...ni patch ne pomaze?

Evo tek sam danas stavio sva tri patcha ali oni se poglavito odnose na MP i dedicated servere......

Jesi probao MP - ja još nisam.

Citiraj:

The readme denotes that we do not support more than 12 players officially. This is simply due to the fact that some lower-end machines may have trouble handling the high capacity. However, we have tested extensively at 24 players and it's a lot of fun.
:fiju:

Milentije 27.03.2008. 18:22

Citiraj:

Autor MisterM
The readme denotes that we do not support more than 12 players officially. This is simply due to the fact that some lower-end machines may have trouble handling the high capacity. However, we have tested extensively at 24 players and it's a lot of fun.

Pa sad...
Mi kad se sastanemo na lanu, i ako nemamo dovoljno jake krampove da mogu potjerati CoD igra se MOH:AA. Jako zabavno (malo vise arkadno nego CoD), ali garantuje dobru zabavu. Onako fino za opustanje, bez previse taktiziranja i razmisljanja, pljuca u ruke i deri...

m&n 16.06.2008. 08:06

Medal of Honor Airborne problem

Ovako jucer sam od frenda dobio doticnu igru, i pazite sada cim ubacim dvd u optiku komp se restarta bez upozorenja , i tako svaki put, cim se pokrene na bilo koji nacin autoplay komp se restarta i to samo kod te igre? dali je netko imo slican problem? koji je uzrok tome?

m&n 16.06.2008. 10:48

Problem je rijesen: Problem je ocitu o samoj igri ima 2 setupa ,prvu setup ona automatski pokrece i tamo nesto ne stima i komp se restarta,e sada ja sam to rijesio ubacivanjem dvda u opticku drzao shift da mi ne boota dvd autoplay otvorio explorerom i pokrenuo EA setup a ne onaj drugi zavrsio instalaciju i to je to.

Eto u buducnosti ako ce nekom pomoc

Atrax 11.08.2008. 21:17

evo, baš nabavio igru, dobar mi je cijeli MoH serijal, pa reko da i ovo isprobam.
I sav nabrijan, dolazim u početni meni, a ono šok. Napravili su isto što i sa Pacific Assault, u potpunosti izostavili bilo kakav Antialiasing! U samoj igri je još kolko tolko ok, kad bude akcija ni ne primjeti se (pogotovo na 1440x900), ali meni i recimo oni briefing djelovi...katastrofa, baš sam razočaran. Grafika je ok inaće, sve štima, al taj prokleti AA je bilo tako teško implementirat:kafa:

Nije mi jasno zašto to rade. U pacific Assault me to isto najviše iritiralo, al si mislim možda su ispravili pogrešku, u igrici koja je izašla 2007., i sad kad se cijelo čudo vremena i novaca ulaže u što bolje i efikasnije metode AA i sličnih filtera, oni nisu u stanju ni bar 2x Box filter ubacit, bar malo bi izgladilo stvar. Čak ne tražim ni Edge Detect.

Sad kad sam izbacio to iz sebe:pirate:, postoji li ikakav način forsiranja AA i AF u igri? Catalyst Control Center ne pomaže apsolutno (da mi je znat čemu onda služi:smoke:).

Ispričavam se na izljevu bijesa, al nervira me to.
:respekt:

EDIT: Evo naišao na ovaj post na jednom forumu: Unreal Engine 3 doesn't support AA.
It has nothing to do with being a so called "port," since neither are ports, it is due to the fact that the engine uses deferred rendering which doesn't support AA.

Al to uopće nema smisla. UT3 izgleda odlično i bez AA, a uostalom u CCC se može forsirat AA u UT3, izašao je patch koji je to omogučio. Za Airborne ništa slično. Očito je cijela igra promašaj.

Mr.Ex.President 12.08.2008. 01:26

Ja sam je isto odigrao nedavno iako sam eđu prvima igrao demo:D
Jednostavno neman ni vremena ni volje za počet igrat, pa eto tako 90% naslova ostane za ljeto.

Pošto ne svršavam na grafiku, ne patim za AA i AF i čim već, meni je grafika ok, skokovi impresivni, a priča solidna. Živcira me konstatno "stvaranje" protivnika jer te kao u teoriji to tjera da ideš naprijed, a ne kampiraš, dok u stvarnosti te tjera da izvršavaš samoubilačke misije tipa kreneš sam na hrpu njemaca, jer ako ih čekaš možeš pucat do sutra:D Al dobro, nije MOH ni prvi ni zadnji koji je to uveo i prakticira...

Ok mi je ona nadogradnja oružja, al šta se akcije tiče i nisam zadovoljan. Oružja su neprecizna i "glupavo" se ponašaju, igra je skoro pa kopija svega već viđenog, a i kratka je za popitzdit. Ja san malo odužio igru jer mi je tlaka igrat iti uru dnevno, al da sam sjeo i odradio u kompletu sumnjam da bi potrošio više od 3,4 sata, jako kratko, kraće i od COD koji je uber kratak:D

Al sve u svemu, ok stvar, za WWII zajebanciju:)

hammer_of_thor 12.08.2008. 01:34

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1109329)

Živcira me konstatno "stvaranje" protivnika jer te kao u teoriji to tjera da ideš naprijed, a ne kampiraš, dok u stvarnosti te tjera da izvršavaš samoubilačke misije tipa kreneš sam na hrpu njemaca, jer ako ih čekaš možeš pucat do sutra:D

To je i mene živciralo, imaju to i druge igre, ali u ovolikoj mjeri... ni blizu
Pretjerano je to štancanje protivnika, jednostavno ih previše nadire, nije igra toliko teška, mada je jako neugodno kad dođe ona misija na željeznici kad moraš topovnjače uništit, snajpera puno (onaj odsjaj njegovog scopea su predobro napravili) a tek kad počnu dolazit oni sa MG42... nemoš se sakrit :nono:

Mr.Ex.President 12.08.2008. 01:44

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1109333)
To je i mene živciralo, imaju to i druge igre, ali u ovolikoj mjeri... ni blizu
Pretjerano je to štancanje protivnika, jednostavno ih previše nadire, nije igra toliko teška, mada je jako neugodno kad dođe ona misija na željeznici kad moraš topovnjače uništit, snajpera puno (onaj odsjaj njegovog scopea su predobro napravili) a tek kad počnu dolazit oni sa MG42... nemoš se sakrit :nono:

Mene je ta misija iživcira jer sam igrao na najtežoj razini i jednostavno je nemoguće proć bez da izgineš, a izginit pa se ponovno stvorit i nastavit (te tako n puta) mi je glupo, volin proć misiju bez da umren:D A to nisan uspija u gore navedenoj i onoj zadnjoj kad treba uništit onaj ogroman bunker, toranj, šta već:D

Atrax 12.08.2008. 16:52

ma nije da ni ja patim od nekakvog uber AA i slično, al one kockice i neispeglani rubovi mi paraju oči. blesavo skroz. jedino u zadnja dva MoH-a sam to doživio, sve druge igre su ili imale u postavkama AA, ili si mogao forsiranjem iz postavki grafičke nariktat filtriranja. a kod MoH ni jedno od toga.

a ono trzanje svako malo, glava me zaboli, fakat loše. fps varira od 15 do 60.
nije da pljujem po igri (makar je možda zaslužila), zabavno ju je igrat, ideja je odlična, al završna obrada katastrofa, baš šteta. Pacific Assault je imao istih problema, i to sa trzanjem, kolko god jaki stroj imao, trzat će.

Daten 18.08.2008. 13:42

Igru sam upalio i odmah izašao po brzom postupku....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:24.