![]() |
Sad sam se sjetio, uzimao bih neke dugačke SATA kabele...
|
Ja bi trebao 2 SATA kabla sa kutnim konektorima
I 1 60 mm Vent |
ja i lega sutra 90% narucujemo,ako se jos tko hoce ubaciti...neka javi...
postarina se cepa na svakog...:D |
Oće biti koja nabavka uskoro? Ja bih si CASE uzimao...
|
aj aj da se skupimo,ova coban moj ipak nece...
ja imam cca 200kn robe... |
pozdrav
Ukoliko se bude naručivalo imajte me u vidu glede narudžbe:
Padsurfer STEELSERIES Logitech MX=30KN ukoliko se bude naručivalo poslije 05.02. uzeo bi i ovo, Medij DVD-R VERBATIM 16x, spindle 25 komada=57KN Hvala. |
Nisu ni ti dvd-i jeftini jel...čekaš pe'mziju aa..? :goood: :beer:
|
pozdrav
Da čeka se "pemzija":D nisu jeftini a experimentirao sam sa winsima nešto pa sam skurio i DVD-a i CD-a i naravno nisam ništa napravio(bacio 10-ak komada):fiju:http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=95247
i kad bi htjeo nešto /j**e me jezik-eng.i svi drugi pa sam uskračen za sve blagodati informatike(odnosno nepoznavanja iste)pa sam osuđen na tihu patnju i gubitak još barem tonu živaca,a i godine pritisle...........:care:. LooL. |
Posto svaki ponedjeljak putujem za Đakovo a petkom se vracam do ZG-a ako PCE ekipi iz Osijeka,Broda,Đakova i ostalih mjesta na tom potezu treba nesto uzeti,preuzeti i dovesti meni to ne predstavlja problem.Ako treba PM-ajte me ili me cimnite na mob 098/9844126
|
Ovo je dobra informacija, thx unaprijed!
|
Citiraj:
|
U sljedeći ponedjeljak ide nova narudžba iz Linksa pa oni koji nešto kupuju imaju vremena do nedjelje navečer za najaviti se.
|
|
Da pomognem malo covjeku :D
Interni SATA -L- disk kabel SHARKOON, 75cm, jedan konektor pod 90° kutem - 12,22 kn 2 komada > Scorpius Kućište SHARKOON Rebel12 Economy-Edition, E-ATX, crno, bez PS - 599,00 kn 1 komad > Momir Ja se juce napio, danas najeo i gledam to svoje unakazeno kuciste i mislim si trebam nesto novo na cemu bi se mogao izivljavati. 90% da cu uzeti kuciste, potvrdim do petka najkasnije. |
Evo da bumpam temu kad niko nece :D
Dakle: Interni SATA -L- disk kabel SHARKOON, 75cm, jedan konektor pod 90° kutem - 12,22 kn 2 komada > Scorpius Kućište SHARKOON Rebel12 Economy-Edition, E-ATX, crno, bez PS - 599,00 kn 1 komad > Momir Podloga za miš, STEELSERIES QCK+, crna - 115,92 kn 1 komad > Momirov lega UKUPNO: 739,36 kn |
pozdrav
Kao što sam naveo trebam Padsurfer STEELSERIES Logitech MX:D pa me stavite na listu ako može Hvala.
|
I ja bih trebao neku podlogu za miš, ali ne znam još koju, razmišljao sam opet uzeti Xurface, vidjet ću još... Zasad ovo:
Interni SATA -L- disk kabel SHARKOON, 75cm, jedan konektor pod 90° kutem - 12,22 kn 2 komada > Scorpius 2 komada > Domy Kućište SHARKOON Rebel12 Economy-Edition, E-ATX, crno, bez PS - [/COLOR]599,00 kn 1 komad > Momir Podloga za miš, STEELSERIES QCK+, crna - 115,92 kn 1 komad > Momirov lega Padsurfer STEELSERIES Logitech MX - 28,84 kn 1 komad > tdominov Eksterno kućište ICY BOX IB-250St-U-B crno, 2.5'' SATA - USB 2.0 - 131,00 kn 1 komad > Domy Ukupno: 928,04 kn Poštarina po osobi: 11 kn Naručujem 31.03. pa bih do tada trebao imati sav novac... |
i ja sam razmišljao da uzmem Xurface ali mi je glupo dati 50kn za 5 komada kad bi mi trebalo max 2 komada.
|
Onda ću ja uzeti tri, ti dva... :)
|
Da li se to neke xurface podloge naručuju? domy? :D
|
vidjeti cu ja jos (javim u ptk),ako mi ne jave za sonic tower da je stigao u jednu osjecku trgovinu imam cca 300kn robe... ;)
|
može onda meni 2 :)
ja sam sve dogovorio sa Momirom. ja ću mu dati pare pa će on to platiti i preuzeti :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Sutra sam u gradu pa ti se javim i riješimo lovu.
|
hocu i ja nesto :)
Eksterno kućište ICY BOX IB-250St-U-B crno, 2.5'' SATA - USB 2.0 +1 @ domy - ajd ako nije problem napisi par rijeci zasto bash to kuciste :) |
Ja odustao jer sam naručio WD Passport 160 GB za 550 kn... :) Zašto baš to? Ovdje piše...
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=100180 Dakle, sve ostaje isto, mijenjam samo svoje ime u tvoje. |
Ventilator SHARKOON 140mm, 22dB, System fan M - 62,90 kn
1 komad > Momir OT: dal da uzmem taj S ili M, vidim da je razlika u glasnoci, broju okretaja i propuhu, e sad ima li jos koje razlike, dal se to isplati uzimat? Adj ako se kome da nek mi slobodno nesto javi tu il na PM. |
ja bi naručio Hladnjak ARCTIC COOLING Accelero S2, za VGA, pasivni
|
Citiraj:
Koliko vidim, na lageru trenutno nema Xurfacea... :( |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:09. |