![]() |
jedino to su specifikacije za demo ... a za samu igru bi mogli zahtjevi biti malo veći
|
Citiraj:
Pogotovo što svaki ozbiljni proizvođač igara koristi "zadnje dane" prije izlaska igre za optimizaciju same igre... |
Citiraj:
Ono sto se pise za demo, pisat ce i kad kupis full igru. |
Citiraj:
Pozdrav. |
evo ja sam danas skinuo demo i mogu reci da mi ide bez problema, i to sve na max. detaljima, igra me je odusevila, predobro izgleda, u demou ima sasvim dovoljno oruzja za isprobati tako da se isplati skinuti i isprobati iako traje vrlo kratko...
evo za one link koji nisu skinuli jos demo: http://www.gamershell.com/download_21400.shtml |
svi pišete ide glatko, ovo ono, ali daj napišite REZOLUCIJU na kojoj ste odigrali!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A vi sa SM 2.0 ste igrali?
|
Citiraj:
|
1280*1024, na high, AA i AF off, između 40-60 FPS-a
konfa u sigu |
Jos 15 minuta mi fali da ju skinem .
|
A sto reci osim da je odlicna. :D
|
Sad malo prije odigrao i mogu reći da leti i puno bolje radi nego COD2,na 1680x1050 sve po defaultu samo sam stavio na 2AA nekih 40-60fps recimo,driveri 7.10
Zaboravih reći da mi se jako sviđa i da će to bit super igra u SP i MP kad izađe:D što se i očekivalo od nje:) |
1680*1050 FSAA sam stavio off (prvo je bio na 4X) detalji pod textura na high (extra je max jel :) ) i imam od 30-50 FPSa, kad izađe cijela izgleda da će se počet klokat ovaj komp :)
|
igra je preodlicna
|
Ma "BEZOBRAZNO DOBRA" :D
|
1280x1024 sve na max, texture na extra, AF na ful, AA na 2x ~60fps. Konfa iz potpisa.
|
Nebi ja bio ja kad nebi nesto krenulo naopacke :(
Jel ima neko da ima vremena i zivaca i bandwitha da mi uploaduje ova 3 fajla negdje na net, da ne idem opet iz pocetka posto sam na 5G paketu Probo sam jedan po jedan extraktovat od ova 3, no neide :( Ostale fajlove sam uspjeo nekako iscupat iz onog CoD4MWDemoSetup_1.exe http://img402.imageshack.us/img402/5...probbh6.th.jpg Bio bih stvarno zahvalan.. |
Citiraj:
Idi desnom tipkom miša na file koji želiš otpakirat i odaberi "Extract files". Onda obavezno odaberi "Keep broken files" i tek tada extractaj. Greške će ti se javit, no postoji realna mogućnost da će ti ipak sve raditi. |
Meni radi odlično! Activision i Infinity ward su napravili odličan posao! :) Vidi se da je cod2 engine jer ima čak istih zvukova (kao kad zadržite dah kad nišanite)... super da se vratio sprint iz cod1 :D
Konfa iz siga (moj komp) radi na 40fps... na normal... 1680x1080, 2xAA :) Ovo je prava igra, a ne neoptimizirana smeća kao Colin DiRT... A grafika daleko bolja :D |
Citiraj:
A čitera će uvijek biti...... Odma sam skužio isti bug kao i u CoD2 puške vire kroz zidove :lol2: Nema veze igra mi je predobra - JOŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ :care: |
dobraaaa.....
kaj smo ono rekli ,zememo SERVERA, jeno 30-40-50 origigija i peremo PCE cod4 ligu ama baš cielu zimuuu......ha?.ha?haaaa??
dok igra izajde, da si mi pripremimo teren i podmažemo pljuce....:fiju::CoolRamb: mislim da bi se mogli počet svađ...ovaaaj dogovarat oko toga,sam moramo najti nekog lakovjernog poput MM-a da se žrtvuje kak sa COD2....:care: ajmo curice,ajmo dječaci.... |
odigrano prvi put , sigurno jos par puta uskoro , odlicno je , ovo jedva cekam da izadje u ful , dragunov me osvojio :)
konfa u moj komp , jedino grafa na pro taktovima , 1280x1024 bez icega , izmedju 35 - 70 , bez stekanja . |
Nece kizo, nema sanse, evo pokusavo sam i tako...
Jel mozes mi uploadat ova 3 fajla, ako nemoze ganjat cu fajlove po gradu sutra sa stikom :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja jos cekam da neko od mojih pajdosa skine demo pa da i ja to odigram (imam 1GB paket joooooooooooooooooooooooooj). |
Citiraj:
igra je grafički jako nepredovala od COD2, barem se meni čini, dim mi više ne ubija performanse ko u dvojci.. i ostao sam ogudno iznenađen kako mi se se vuč... khm, ide dobro na mojoj konfi :) u odnosu na MOH:airborne ovo ide jako dobro, dok mi se MOH vuklo katastrofa.. i kažete da cod4 nije dx10 igra? nema dx10 efekte? probavao sam manje reze, i na high detaljima je sasvim igrivo, ja sam stvarno iznenađen. a još moram clocknut grafu i stavit nove drivere :) |
Je, stvarno mi se sviđa igra... dobro su pogodili mehaniku pucanja, a grafika je izvrsna.
Igra je za 5.... dok ne zaigraš HL2 Episode 2 - zakon singleplayer. |
grafika je prva liga, oruzja i zvukovi za 5, optimiziranija je od cod2 :)
jedini bed sta je prekratak demo, i nije MP ocemo opet Pce Server :) ...eh kad se sjetim starih dana kada je newbie pro rasturao tamo , samo je vec ostario za penziju :P ...dobra stara vremena |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:40. |