![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Sada jedno iskustvo. Imam AB9 quadGT sa ALC888 i instalirao sam drivere za OSX. Međutim u Winsima + Foobar (ili neki drugi MP) zvuk je na HD202 umjeren tj dobro glasan. Sada na OSX je jako jak tj nemogu ih držat do kraja odvrnjene, pa me znima je li to do drivera ili programa (iTunes) :stoopid: Inače ovo nije mana, nego plus jer mogu nekad ubit sam sebe zvukom. :fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
^SU^ jesi li li rješio LOGON screen (iDeneb custom) i onu jabuku u About This Mac???
@tech Pogledaj još i ovaj player Songbird "If you want to change the desktop picture behind the login screen you should replace this file: System/ Library/ CoreServices/ DefaultDesktop.jpg with your new image. You will have to enter your admin password to be able to do that." |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...aboutmymac.gif |
Sutra,prekosutra mi dolazi disk 500GB za OS-X i ide upravo ta distribucija iDeneb 10.5.5. E sad mene ovo zanima imam Vistu na C: tamo na RAID 0 a OS-X će onda bit valjda na H:,kak sad da napravim onaj izbornik da mogu birat oću bootat Vistu ili OS-X,bezveze je da svaki put ulazim u bios i biraj s kojeg diska će se bootat(tehnički ni nemoram samo u onaj izbornik ali da se to jednostavnije napravit,samo ja neznam postupak) thx :beer:
|
Iskreno, ja sam zakljucio da je BIOS-ov boot izbornik najjednostavnije rjesenje (ako ti ploca ima onaj koji pozivas sa F8 ili cime vec). A ionako ces navjerojatnije vecinu vremena provoditi u OS X-u (ako bude ti sve radilo kak treba, a trebalo bi) :)
EDIT: OS X nema slovne oznake diskova, a RAID od Viste ce ti OS X vidjeti kao dva diska s kojima ne moze nista, tako da ce ti u biti jedan sustav biti izoliran od drugoga. Vjerojatno ces dobiti error prilikom prvog starta OS X-a u kojem javlja da ta 2 diska ne moze inicijalizirati, tu samo lupis Ignore i vozis dalje. |
Abit nema boot izbornik
btw daj uploadaj sliku kojom si zamjenio sličicu u about this mac |
1 privitaka
Citiraj:
Privitak 8930 Btw, stavljas je u /System/Library/CoreServices/loginwindow.app/Contents/Resources/MacOSX.tif I naravno, nakon toga, repair permissions :dobartek: |
Fala :beer:
ma ja to preko OSx86 Toola sredim ;) evo dela http://www.imagesforme.com/out.php/i184240_Picture1.png |
Mene OSX86Tool nesto za*ebava, nikak postelat "Processor" polje. Unesem sve kak spada, napravim log-out, ulogiram se i sve po starom :wtf2:
|
?!?
meni sve dela kako treba |
Evo i meni "proradilo", izgleda da ga zajebavaju cudni znakovi tipa (R) i @ :hitthewal: Sad sam stavio bez tih znakova i sve 5 :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ako je na istom disku OK, ali ako su na različitim diskovima neće baš radit
bar ja nisam uspio to upogonit |
Citiraj:
Jesi probao sa Acronisom sredit, preko njegova boot izbornika? |
Ima netko HR QWERTZ layout za mac os x?Hvala
LP |
Citiraj:
Evo trebalo bi radit LINK |
Citiraj:
|
To ti pise na samom .tif-u, kad ubacis defaultni od OS X-a, onda pise Mac OS X (ak mislis na to).
|
Citiraj:
|
Ok koja distra, iDeneb mi se nece instalirati...Leo4all? i koliko je lagano updejtanje ako sada instaliram kaly 10.5.1 i onda updejtati do zadnjega?
|
Pa ako si pocetnik, apdetanje i nije bas par klikova. Zna biti petljancije (recimo kada sa 10.5.2 na 10.5.3 izgubis QE i CI, tj. graficku akceleraciju, pa recimo sa 10.5.4 na 10.5.5 kad treba jos neke stvari iskemijati da proradi). A koji problem imas sa iDeneb-om? Javlja neki error ili? Si prebacio diskove u AHCI?
|
Jedno malo pitanjce...može li GRUB poslužit kao defaultni boot loader za dual boot linux distre i OS X-a?
|
Citiraj:
Jel ima tko QWERTZ layout ali sa ČĆĐŠŽ dakle HR QWERTZ layout |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je prilagodba trajala cak punih dva-tri tjedna... sad se na Windowsima cimam dok nekaj trebam napisati, sva sreca pa vise Windowse ne gledam gotovo uopce :)
|
Citiraj:
Što se tiče pisanja to je sve na Office 2008 MAC :fiju: |
Stavio mac, Iatkos v4...i zanima me kako mogu sa vmware-om, bootati(preko virtualizacije) sa win xp particije?Hvala!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:15. |