![]() |
Citiraj:
|
sljedeci mjesec imam flat pa planiram skidat bez prestanka :D cujem da je taj demonoid nije los pa ako moze neko poslat taj invitation code plizz (u roku sljedecih 15 dana :)) -pm
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel mogu sad?;-) T. |
Citiraj:
|
|
Otvoreno...
|
@Razer
Poslano. :) |
Dobio, hvala :beer:
|
Pozivnica
Bok, jel mi moze netko molim vas poslati invitation code za demonoid.com
Puno hvala Mail je goran_vedris@yahoo.com |
Citiraj:
|
hvala nizasto
|
Citiraj:
zašto ti nije jasno, ne možeš samo tako uletit u forum i tražit pozivnice, gle koliko je vas sa takvim 1-2 postova, tražim tražim.... dajte malo forumske kulture. ako ti je cilj leechat, onda ma samo izvoli. uvijek će se naći netko, tko će njubiju dat pozivnicu, ali mi smo ovjde ispucali sve pozivnice i sad moramo čekati... misliš da je lako dat nekomu pozivnicu pa si misliš hoće li te taj zaj.... pa da i njemu i tebi ukinu akaunt!? samo polako i netko će ti dati pozivnicu. ili odi na grupu hr.comp.mreze.p2p.pozivnice pa tamo pitaj. preko oe expressa, thunderbirda, dialoga, agenta.... |
|
Citiraj:
|
Treba meni jedan.
Ako se itko odluci, hvala! :respekt: |
Citiraj:
|
ako bih se mogao priključiti? ^^
tnx |
Citiraj:
... nekako mi se čini da sam to već napisao i da se samo ponavljam. sad je dosta, do nekog drugog puta.... |
ok. al u biti mi ni pozivnica ne treba, htio bih samo jedan torrent jer ga ni najednoj drugoj stranici nemogu naci za film The Flash, ako bi mi to netko mogao poslat. ako vam to nije problem.
|
Citiraj:
|
snaci cu se onda nekak. ajd
|
Citiraj:
The Flash (1990) (TV) http://www.imdb.com/title/tt0098798/ Barry Allen, crime lab detective, is transformed into the Flash, the fastest man alive, and takes on the Dark Riders, a motorcycle gang terrorizing Central City. Summary written by Steve Hill Ti zapravo trebaš pilot epizodu za koju mnogi kažu da je film no to je zapravo samo duža serija :D Može sa naći i drugdje... Hmmmm... PM :fiju: I za ove što kukaju da samo na demonoid-u mogu naći neke stvari, nije istina... nema toga što se na netu nemože naći samo treba znati tražiti. Demonoid je zapravo za ljenčine :D kojima je mrsko guglati ;) |
Citiraj:
Ovo šta ti radiš se nesmije. :fiju: |
Citiraj:
a da je protivno pravilima, je. nhf :kafa: |
Ima ko pozivnicu za TranceTraffic ili Bitmetv.org?
|
Citiraj:
|
je. da. trazio sam al nisam znao da je u pitanju pilot. puno hvala i ispricavam se.
|
Invitation code za demonoid.com
Jel mi ko ima za poslat pozivnicu za ovaj torrent tracker. Fala
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:34. |