![]() |
Ovo je Balkan čovječe...:D
|
Citiraj:
|
poruka glasi : sve je u redu radit ako se zato ne sazna...
|
jedan problem,kad sam pokupio telekinezu,falio mi jedan slot pa zamjenio struju što nisam htio ali reko da mogu kupiti još jedan slot u gardner gartneru,samo ga ne mogu nać ako s enetko sjeća nek helpa??,tu sam ali ga nema di jeee:fuming:,tu smo vatru pokupili.
http://img146.imageshack.us/img146/9...ter1bv0.th.jpg http://img228.imageshack.us/img228/1...ter2zd6.th.jpg |
da bi mogao kupiti slot, treba ti ADAM, a da bi dobio ADAM, trebaju ti little sisters, a njih ćeš sresti kasnije...
samo polako i strpljivo, tek si na početku ;) |
Imam jedan problem. Krenuo sam igrati igru, i nako što stignem u onoj kapsuli u grad, krene mi autosave i igra se zablokira. Onda sam restatao komp i ponovo pokrenuo taj auto sve i odmah nako početka onog downloada mi izađe iz igre i veli da BioShock ima neki problem. I tako sam probao nekoliko puta i uvijek isto. I da, igra je ORIGINAL.
|
Reinstaliraj, ostavit će ti save-ove, trebo bi, pa probaj opet.
|
i obavezno instaliraj najnovije drivere ako nisi, posebno grafičke. ;)
|
E, kad smo vec kod problema, meni su neki zidovi jednostavno crni..ne da su u sjeni il nesto tako nego su normalno crni..kao i neki djelovi poda..jednostavno kao da nemaju skin..ili kako god da se to kaze..
|
E tak je meni isto i u Fear: XP :stoopid: Zbog toga sam trenutno zapeo u igri, jer neznam kuda dalje kad ništ ne vidim. Sve je black.
|
matthew - u vezi FEAR-a. Ako nemas ispravno patchiran (pitaj na PM) Fear sa 1.7v patchem teksture ce ti faliti. Ja sam koristio 1.8v patch i sve mi je ok radilo.
|
Citiraj:
Ako igras na x850 onda budi sretan sat uopce mozes igrat, ta graficka nema shadere 3.0 a njih igra zahtjeva, zato ti fale teksture |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
HP Compaq 8510p Genuine Windows Vista® Business Intel® Core™2 Duo Processor T7700 15.4" WSXGA+ (1680 x 1050 resolution) Serial ATA hard drive 120GB (5400 rpm), HP 3D DriveGuard LightScribe, DVD+/-RW SuperMulti DL, DVD/CD-RW Combo DDR2, 667 MHz, 2048MB Mobile™ Intel® PM965 Intel 802.11a/b/g/draft-n, a/b/g, b/g, Broadcom 802.11a/b/g, b/g and/or Bluetooth 2.0, HP Wireless Assistant 56K modem Intel Gigabit Network Connection (10/100/1000 NIC) ATI Mobility Radeon HD X2600 256 MB of video memory (512 MB HyperMemory) Intel® Centrino® Pro processor technology Tako da nisu shaderi |
Citiraj:
|
kakav fear??!! Bioshock....
@brown acid : probaj nac najnovije drivere za grafu. Na ati-evim stranicama nemoj ni pokusavat! Nadi si neke modane catalyste koji podrzavaju mobility grafe. e da daj mi reci kako ti ide na tom laptopu bioshock, na kojoj rezi i detaljima. Mom burazu na toshibi:c2d 1,83ghz, 2gb rama i 7600 GO 256 neide bas bajno morali smo rezu stavit na 960x nesto i sve an minimum da ide kako treba(163,44 driveri). |
ja sam kupio original... vrijedi novaca... ali zapeo sam... tamo gdje je objective najti telekinezu... ali di je taj plasmid?? u onoj sali sam di pobjegne onaj doktor... pise dna plakatima da se mogu naci besplatni plasmidi ali kako izaci iz sobe tj. kako dalje???
btw igra jest malo linearna.... |
taj plasmid ti je u sboi di je onaj stroj za ispucavanje loptica, mislim da ima i nekih vitrina sa peharima...usotalom ako kliknes M dobices mapu pa vidi di nisi bio...
|
ljudi jel zna ko kak rasturi ono čudi big daddy da spasim little sister?jel frajer dok se zaleti na mene dost mi energije skine..
|
@zvonac_1
ja koristim većinom plazmide + koji metak...samo treba trčat okolo nečeg (stol, zid) da se nemre zaletit ;) i sa pištoljom ide...samo strpljenja :) |
koje plasmide imate i koje najvise koristite??
koje oružje najvise koristite?? koliko imate adama?? do kud ste dosli?? evo par pitanja pa odg... ja iamma telekinezu, struju, vatru i onu plavu kuglu (?)... koristim struju i telekinezu kod onih nitro (razrjeđivača :))... oruzja koristim pusku, mitru, rocket launcher i pistolj sa onim mecima protiv zeljeznih (za rosie i big daddyia...) imam oko 360 adama (not sure)... prosao sam onu podmornicu gdje sve explodira... |
E, neznam jel ovo vec bilo tu, ali sigurno znate da bioshock instalira securom koji je nkekav rootkit. Kad deinstalirate igru on i dalje ostaje na vasem kompu, na linku je nacin kako da ga maknete kad deinstalirate igru.
http://www.gamingbob.com/2007/08/23/...ncluding-demo/ |
kako se spustit niz stepenice u fortiki??nad njima je metalna ograda.
|
Citiraj:
ali zašto spasiti little sister? harvest 'em all :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
prešo nivo,ima što pametnog,plazmid??,da se ne vraćam nazad. nisam slušu kad je govorila,ali koja je razlika kao ubijem odnosno spasim sestricu??,u poklonu ili ti većem adamu,na zadnjem nivou sam je ubrao. |
Citiraj:
|
ljudi ima li neki nacni(patch) da se ubrza ucitavanje levela u bioshocku? imam komp iz siga. inace kada se level ucita sve super radi, ali treba mu nekih 2-4min da se ucita.
|
Ima, još 1GB memorije.
|
Meni je igra s 1gb memorije radila normalno, nije se ucitavalo tako dugo.....doduse ja imam raid.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:18. |