![]() |
Citiraj:
|
cek zar nepise negdje da ugovor postaje vazeci kada ga oni prihvate? I ti onda fino zaborvis na njih i pocnes traziti druge opcije kad odjednom stigne racun, a ti se nisi ni spojio :D
|
dobro, ja nisam potpiso ugovor, ali kad sam ih pito zaš su mene ukinuli a nisu frenda koji isto nije potpiso, reko da prvo ukidaju one koji su se previše puta spojili, a sad ću baš potpisat ugovor, trudit se da skidam što više mogu, pa me baš zanima jel to stvarno moguće da ti ukinu jer si previše skido?!?!?!??!
|
Citiraj:
E sad to piše kod T-coma, treba provjeriti dali takova odredba postoji i u općim uvjetima VM mreža, ako da onda ste nemoćni... |
Evo ovaj mjesec sam dosao do 2.7GB max adsl 5GB paketa i jucer nakon 20min citanja VM informacija na siteu odmah podnio zahtjev. To je bilo jucer i danas prije 4 sata mi stigla lozinka i pass od VM-a. :) Tako da sad imam 2 ikonice na desktopu. Sa jednom se spajam na T-Scum a drugom na VM. Parica kosta 79kn i placam ju T-scumu. Cim sam se spojio na VM, sve za 5, ALI: hitthewa nemogu se spojit sa StrongDC-om NIGDJE! Zapravo spojim se ali HOST namjerno LOMI veze i disconecta ih. O torrentu da i ne govorim! Discconectam se sa VM-a i connectam na T-Scum i RADI : lol2 : Zovem korisnicki tel VM-a ali niko se nejavlja - ipak je nedjelja. Ima li mi itko ista za reci? Jer ako namjerno blokiraju te protokole, nazvat cu ih sutra u 7h i rec im da mi iskljuce racun a ja ostajem sa T-scumom. :rolleyes: EDIT: Eh da i sto se brzine tice ona je na razini 56k Modema a ako ZAISTA imam srece onda dosegne i ISDN brzinum. Ma koji je ovo k...http://www.astranet.org/forums/images/smilies/PcMad.gif |
IPSENS tako je bilo prije nove godine kad sam probao. Iako sam skuzio iz postova gore da kad se koristi nekakva enkripcija u torrentu (AZERAUS) da to onda radi. Sa normalnim klijentima kao bitornado, koji su odlični i nema ni jave ni gluposti ne radi. Probavo skinut linux suse, ni 1kb nije krenulo.
DC nisam ni probao , mislim probao sam davno prije da vidim kak izgleda al nisam sad probavo na VM, al ako ti ne radi , očito ne radi... |
Ok dobro..., ovaj ako ih sutra nazovem i kazem im da se povlacim iz OVOGA, i da ne zelim platit za ovaj mjesec 49Kn jer sam potrosio svega 1.15MB i da je brzina na razini 56k Modema, hoce li oni pristat na to ili ce mi radit probleme? Ali NAJGORE od SVEGA OVOGA je definitivno HEREZA sakacenja mogucnosti interneta kao takvog - pa neka se ..ebu taman da mi ga daju za 1Kn 10Mbit ai flat zajedno. : hitthewa Ta sranja sa cenzurom, odnosno zabranama prisupa odredenim dijelovima interneta i protokola u HR ne prolaze a ako zele vodit takvu politiku neka se gone u Kinu provodit takvu p.izdunsku fasisticku politiku. :beer: |
Citiraj:
|
Phew!
Onda u redu. Prekinit cu odnos sa njima sutra ujutro. Ni puna 24h usluge necu dozivjet sa ovim providerom. A glavni problem je krsenje ugovora od strane NJIH! A to je namjerno onemogucavanje prisupa dijelovima interneta! A izricito pise da to nikada nece ciniti! Povlace ilegalne poteze kako bi smirili bijesne downloadere : pirate : |
Mene jesu
|
Citiraj:
|
a brzine kakve su? ajde malo vise informacija ako nije problemcek
|
Evo ja sam ih bas sad zvao i nakon sto sam ih sasuo argumentima, samo je bilo:
"Da, da, da, da, dobro" Pogotovo kada sam dosao do dijela gdje krse vlastiti ugovor. Eto uspjesno sam disconnectan sa VM-a is ostajem sa stabilnim T-Scumom : hitthewa |
Samo malo pitanjce:
Trenutno sam doma još uvijek na DialUp-u,a na fax-u idem preko WLAN-a na net. Doma mailovi, fax - download (jednom sam postigo na faxu preko torrenta oko 1,3MB/sec : nuts : : nuts : : nuts : )...No budući da sad već polako provodim više vremena doma neg na faxu, neda mi se za svaku sitnicu vući laptop do faxa i nazad, pogotovo ak hocu skinut kakav novi albumcic ili sl. Znači kakova bi bila procedura sad sa T-scumom i VMmrežama da si uvedem doma ADSL? Jel moram sa T-scumom potpisivat kakav ugovor i moram li onda od njih uzimati paket za promet ili s njima potpišem ugovor sam jer se mora (zbog brzine), a njihov paket onda ne koristim, već samo koristim promet preko VMmreža? Malo samo pojašnjenja bih molio. E da, eto frend mi potvrdio, T-scum je zabranio koristiti neke portove VMmrežama, tako da pogotovo P2P programi pate....ali s obzirom da je (bar meni) ogromna razlika izmedju flat-a za 200 kn i za 50 kn ja bi odmah na VMmreže bez razmišljanja, pa i da imaju dječjih bolesti ko u priči. Ipak je to flat za 50 kn. |
Gamad jedna.Prije 20-ak minuta sam ostao bez interneta.Zovem ja VM Mreže, a oni meni da mi nisu u mogućnosti pružiti VM FLAT uslugu dok se neke stvari ne riješe!Ja pitam kada će se riješiti - kaže da ne zna, možda za 5 minuta, a možda za 5 dana...:mad: Joj, i ja sam sad na T-Scumu....uf, sve sam im po spisku...
|
Cek cek.
Zelim biti 100% siguran tko ovdje blokira portove. T-Scum ili VM. Ako zaista T-Scum blokira VM-u zasto mi onda to nisu rekli u VM-u kada sam ih napao argumentima? Meni se cini da ipak to cini VM sam, kako bi se obranio od usera krvopija jer nemoze podnjet toliki download. |
Zasšto bi t-com blokirao portove VM mrezama? pa oni imaju svoje linkove prema van, t-co bi jedino mogao utjecati ako bi došlo do preopterečenja mreže isl....
|
Hehe, baš se pitam zašt bi T-com išta napravio protiv konkurencije kad su tako zlatni i nevini
|
tesko da je tu TeKom ista kriv... VM blokira jer nemaju dovoljan kapacitet medjunarodnog linka... vjerojatno...
|
Citiraj:
VM blokira sam sebi jer nemaju dovoljan kapacitet... Dakle ve ovdje koji nas trujete informacijama iz "povjerljivih" izvora....: bonker : |
Citiraj:
|
Danas sam zvao Vm Mreže jer su i mene gadovi otkantali..i javi mi se operaterka i molim ju da me spoji s tehničkom službom..čekam ja..čekam i javi se neki lik..ja njemu: kako vas nije sram ovo-ono i kaže on meni "Čekajte..spojit ću vas s tehničkom službom" : stoopid :confused: ono wtf..ja kažem onako pristojno "hvala" i opet čekam ja i javi se netko iz tehničke službe :clap: ja njemu..kak vas nije sram..niste nikoga obavjestili da ćete to učiniti..on govori "znam..znam..ispričavamo se ..u redu je" Ja poludio..ma nije u redu..nisam jedini kojem ste to učinili..on opet "znam..znam". Rekao sam mu da to neće samo tako završiti i da se puno ljudi žali..on opet "znam..znam i da su oni dobili nalog da neke isključe i da ne smiju o tome pričati". Ja pitam ima li neko tamo iznad da popričam malo s njim..kaže on "nema..svi su otišli.." Pitam ja kad su u firmi..veli on "ujutro"..Rekao sam mu da ću nazvati i pitao sam ga za cjenjeno ime..kaže on Tomislav..dovidjenja.."dovidjenja"..
E da..i pitao sam ga kad bi me mogli ponovno "ukopčati" on kaže možda već sljedeći tjedan..popizdio sam..: Drone : Eto..sad čekam jutro..do čitanja.. : hello2 : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da ćemo se napostiti dok dobijemo jeftini Internet (flat) : hitthewa
|
mene još ne diraju vjerovatno jer nisam niš skidau u zadnja 3,4 dana
ne zbog ovih restrikcija,već jednostavno nisam bio na netu: sweating |
danas sam faksiro potpisani ugovor i punih 10 sekundi sam bio spojen. također izbacili poznanika u vrapču. jedino me zanima hoće li oni pokušati naplatiti tih 10sekundi??!?
|
|
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:42. |