![]() |
Otiđi na 8. stranicu ovog threada i pogledaj postove #220 i 221 :smoke:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Upiši si ručno IP adresu za mrežnu nemojh staviti da automatski dodijeljuje pa bi onda moglo raditi normalno jer navodno mu treba duže kad je stavljeno da automatski dodijeljuje. |
U BIOS-u pod Advanced > Hardware monitoring > Display H/W settings temperatura proca mi se prikazuje cca. 8 stupnjeva iznad (cca 50 stupnjeva) one koju prikazuju Everest i CoreTemp kada je proc u idlu (cca 41-43 stupnja).
Molio bih druge koji imaju ovu ploču da mi kažu svoja iskustva i ima li koja verzija BIOS-a koja tu razliku (vrlo čudnu razliku) smanjuje. |
meni je u biosu i speedfanu i coretemp temp ista, oko 36 stupnjeva idle, puno opterecenje 53 stupnja. zadnju verziju biosa imam.
mene muci mjenjanje mnozitelja u biosu, naime crno je polje od mnozitelja i cjelo vrijeme je na (automatic) i ne mogu doci do toga kako bi to promjenio. Jel postoji neki trik s ukljucivanjem dodatnih opcija u biosu ili sto? malo sam lud zbog toga jer je komp kupljen da radi na granicama svojih mogucnosti a sad procesor pre jak, odnosno s prevelikim mnoziteljem. tocno ono cega sam se bojao.. |
pronasao sam odgovor na svoje pitanje ako nekoga slucajno zanima... nikako.. bar za sad
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:19. |